MY LIFE #137 - VEEL BLOGGEN + AANKONDIGING KERSTWEKEN! - LoisLorinde.nl
22748
post-template-default,single,single-post,postid-22748,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MY LIFE #137 – VEEL BLOGGEN + AANKONDIGING KERSTWEKEN!

november

De afgelopen week heb ik niet heel veel foto’s gemaakt – maar met goede reden – want ik was druk bezig met bloggen voor de kerstweken! Daarnaast heb ik ook veel gedaan voor mijn opleiding, opgeruimd en katten geknuffeld. Lees verder voor de 137e editie van My Life!

november1

Een Chinese vrouw met kimono en parasol. Getekend met mijn voet. Ja, echt.

november

Jaaa, eindelijk de Kat Von D tattoo liner proberen die ik heb gekregen bij de swap met Christa. De eyeliner zat na een dag nog perfect op mijn oog. In tegenstelling tot mijn pluizige haar.. Meer feitjes weten over mij? Bekijk van (Not so) random facts about me!

Een herfstige fotoserie van Elfje dat buiten lag te slapen, sappige vruchten uit de tuin.. En vooral: prachtige en kleurrijke herfstbloeisels. Ja, dat woord heb ik zojuist verzonnen. Bekijk hier alle foto’s!

november2

What the #.. is Bloempje hier aan het doen?

november3

Jaaa, mijn galaxy hoesje van eBay kwam binnen! Hij past perfect bij mijn MacBook skin van CaseApp!

november11

Een paar dagen later kwamen ook de andere hoesjes binnen. Eentje voor mijn zus en drie voor mij. Aaah, wat zijn ze leuk! En vooral lekker fout. Dan heb ik het natuurlijk over de eenhoorn.

Jaaa, ik heb weer eens mijn favoriete Kwallies voor jullie op een rijtje gezet! Heb jij de nieuwste Kwalianus all over the place al gezien?

november4 copy

Ook heb ik weer eens Shrek gekeken! Het is een van de weinige filmseries waarvan het tweede deel het leukst is. Vind ik dan. Dit blijft het beste shot uit alle Shrek films. Awwwh!

november6

Wash my face with tears
Brush away all my fears
Cleaning up all those lies
Soap them in with sweet goodbyes

Een gedichtje dat ik een paar jaar geleden schreef. En de illustratie maakte ik vorige week.

november7

Nog een foto van Bloempje. Ze lag zo lief bij mij.

november8

En over katten gesproken… Dit is zo waar! Hoe kan je die lieve beestjes nou haten?

november14

Also true. Hahaha, mooie visualisatie.

Ik plaatste een DIY voor funny lollipops. Het is een super super super simpel DIY ideetje om iemand aan het lachen te maken. Én helemaal perfect voor grappige Instagram foto’s.

november10

Een Goose Creek bestellinkje van Kadoshop De Duizendpoot kwam binnen. Heerlijke waxblokjes in de geuren: Peanut Butter Sugar, Butter Cookie, Hazelnut Cake en Peppermint Snowflake. Met als extraatje een geurzakje van Bridgewater. Lief!

In de tweede editie van My Mind gaf ik een kijkje in mijn basisschool verhaaltjesschrift. Vier verhalen die ik geschreven heb toen ik een jaar of tien was. Ik heb alles letterlijk overgenomen, dus ook de prachtige zinstructuur en mooie schrijffouten. Heb jij het al gelezen?

november13

Zaterdag had ik een hele gezellige avond en daarom was mijn zondag extra lui. Bijna net zo lui als Elfje die de hele dag heeft liggen slapen bij het haardvuur. En gelijk heeft ze.

Hoe vrolijk zijn deze theeblikjes van HEMA?! Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en smaken. De blikjes zijn ook erg handig om later andere theetjes in te bewaren. Een perfect cadeau voor alle theeleuten onder ons!

kerstweken

En dan heb ik nog een toffe aankondiging: de kerstweken op LoisLorinde.nl zijn begonnen! Vanaf morgen (1 t/m 14 december) zal er élke dag een nieuwe kerst recept of DIY tevoorschijn komen. Alvast in de stemming komen? Bekijk dan de kerst artikelen van voorgaande jaren!

Heb jij al zin in kerst?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

6 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:50h, 30 november Beantwoorden

  Leuke en drukke week had je ;-)

 • Anneleen
  Geplaatst op 11:09h, 30 november Beantwoorden

  Ik kijk uit naar je kerstartikelen! :) ik kom zeker een kijkje nemen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:06h, 30 november Beantwoorden

   Hihi, dat vind ik heel leuk om te horen! Hopelijk vallen ze goed in de smaak :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 11:14h, 30 november Beantwoorden

  Hoe fout de eenhoorn ook is, ze is zo schattig

 • Linda
  Geplaatst op 18:31h, 30 november Beantwoorden

  Wat heb je een mooie winged eyeliner gezet, echt super. Leuke foto’s

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:07h, 30 november Beantwoorden

   Dank je wel! Oefening baart kunst, haha!

Geef een reactie