MY LIFE #136 - ROTTERDAM, SWAPPEN & MOCKINGJAY PART 2 - LoisLorinde.nl
22565
post-template-default,single,single-post,postid-22565,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MY LIFE #136 – ROTTERDAM, SWAPPEN & MOCKINGJAY PART 2

nv1

Het was een mooie week. Dinsdag ging ik een dagje naar Rotterdam om te meeten met Anika. Vrijdag bracht ik met mijn vriend Bram een bezoekje aan de bioscoop voor Mockingjay part 2. Ook ontving ik een goedgevulde box van de swap met Christa. En meer moois! Lees verder voor de 136e editie van My Life!

nv2

Maandag ochtend werd ik wakker met twee katjes bij mijn hoofd. Hier slaap ik dus stiekem niet meer, maar schattig is het wel met Bloempje en Eflje erbij. En een handdoek omdat mijn haar nat was, haha.

nv3

Samen met een groep Yankee Candle liefhebbers bestelde ik speciale jars uit Amerika.

nv12

En deze was voor mij! De prachtige Whiskers on Kittens kaars die al heel lang op mijn verlanglijst stond!

nv17

Een serieuze selfie in de Trein naar Rotterdam.

nv18

In Rotterdam had ik een date met lieve Anika. Het was ontzettend gezellig!

nv19

En gelijk ook mijn eerste keer Bagel ‘n Beans. Ik bestelde een bagel met carpaccio en een versgeperst mixsapje. Heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

nv5

Bij The Body Shop heb ik geroken aan de heerlijke nieuwe kerstproducten.

nv6

Dit heb ik allemaal geshopt in Rotterdam. En een aantal dingen kreeg ik nog via Anika.

nv9

En hoe schattig is dit mini Vaseline potje?! Heerlijk spul.

nv11

In deze shoplog kon je het prachtige gouden pakpapier van Flying Tiger al zien. In Rotterdam kocht ik ook een rol van 3 meter marmer sticker. Zo gaaf voor DIY’s en als foto achtergrond!

Ik reviewde zes winterse kaarsen van Bath and Body Works. Welke lijkt jou het lekkerst?

nv7

Een tekeningetje dat ik maakte tijdens filosofie college.

Gemstone beanies. Een mooie originele beanie én een nieuw leven voor je oude sieraden. Bekijk hier de DIY.

nv14

Vrijdagavond ging ik naar de bioscoop met mijn vriend. Mockingjay part 2 was weer awesome! Al zijn er wel een aantal dingen die ik had willen veranderen/toevoegen aan de film. Ik denk dat een paar extra shots de film veel sterker had gemaakt. En een ‘charmante’ selfie met 3D bril.

mywayy

Bij een nieuwe mobiel horen natuurlijk ook nieuwe hoesjes. Dus ik bestelde weer zes mooie exemplaren op eBay. Galaxies, katten en eenhoorns. Ja, ik houd ervan.

nv1

Awh, zo schattig als Bloempje en Elfje samen slapen.

nv13

Een mooie pool van Merry Marshmallow. Nog steeds een van mijn favoriete geuren!

christaswap3 copy

Jaaa, ik heb weer geswapped! Benieuwd wat ik allemaal van Christa heb gekregen? Bekijk hier de inhoud.

nv16

Lekker creatief bezig geweest het afgelopen weekend. Wanneer niet. Een kleine sneak peek van de kerstweken die eraan komen. Van 1 t/m 13 december komen er elke dag nieuwe kerst DIY’s en recepten online. Ja, élke dag! Hebben jullie er al zin in? :D


Follow

8 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:53h, 23 november Beantwoorden

  Zoveel leuks had je in de mooie stad geshopt!
  Gossie zulke lieve huisdieren ;-)

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 07:54h, 26 november Beantwoorden

   Hihi, jaaa, ze zijn zo lief! En veel leuke dingen geshopt :D

 • Manon
  Geplaatst op 12:05h, 23 november Beantwoorden

  Leuke foto’s! Wat heb je veel leuke dingen gekocht

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 07:55h, 26 november Beantwoorden

   Jaaa, bij toeval veel nieuwe spullen afgelopen week. Dank je wel!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 14:15h, 23 november Beantwoorden

  Leuk dat je al die kaarsen kunt proberen: heerlijke geuren!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 07:55h, 26 november Beantwoorden

   Jaaa, zeker heerlijk! Ze zijn ook allemaal weer heel verschillend.

 • Anneleen
  Geplaatst op 15:03h, 23 november Beantwoorden

  Ik vind jouw kaarsenverzameling zo groot en mooi! Die bovenste, met die ijsbeer op, lijkt me het lekkerste!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 07:56h, 26 november Beantwoorden

   Dank je wel! Toevallig is dat juist mijn minst favoriet, maar nog steeds heel lekker, haha!

Geef een reactie