MY LIFE #135 - NIEUWE RUBRIEKJES, NIEUWE MOBIEL & HALLOWEEN - LoisLorinde.nl
22465
post-template-default,single,single-post,postid-22465,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MY LIFE #135 – NIEUWE RUBRIEKJES, NIEUWE MOBIEL & HALLOWEEN

novj

Vorige week kwamen er twee nieuwe rubriekjes online: My Mind en My Art. Ook ging mijn mobiel stuk, dus nu moest ik wel een nieuwe. Én ik kon mij uitleven met make-up voor een halloweenfeest. Kan jij al raden wat ik moest voorstellen? Lees verder voor de 135e editie van My Life!

Woensdag kwam er een nieuw rubriekje online genaamd My Mind. In deze eerste editie van My Mind schreef ik een aantal busverhaaltjes. Dingen die ik heb meegemaakt in – en rondom – de bus. Stiekem vond ik het best spannend om online te zetten. Maar ik kreeg hele leuke reacties! Dank jullie wel!

mobb

Woensdagmiddag verschenen er ineens rare strepen op mijn iPhone 4s scherm. Een paar uur later was het echt helemaal afgelopen met mijn geliefde mobiel. Het feit dat hij steeds vaker vastliep was al een teken dat het niet lang meer zou duren. Alle foto’s die ik daarvoor had gemaakt kan ik helaas niet meer laten zien. Na een tijdje onbereikbaar te zijn kon ik vrijdagavond een mobiel overkopen. Een mooie iPhone 5s.

Nóg een nieuw rubriekje afgelopen week, namelijk My Art. In dit rubriekje zal ik creatieve uitingen zoals fotoseries en illustraties met jullie delen. Afgelopen vrijdag was dat een serie met prachtige foto’s van de Magic Spindle. Door de reflectie van het licht lijkt het net vuurwerk!

Nog een foto van de magische fotoserie. Alle donkere foto’s – waaronder deze twee – zijn trouwens volledig onbewerkt. Alleen uitgesneden zodat het mooi groot in beeld is.

novj2

Omdat er al genoeg vervelende dingen zijn in de wereld, deel ik eigenlijk alleen positieve dingen op mijn blog. Gewoon alles lekker vrolijk. Maar ik wil toch even stilstaan bij de vreselijke dingen die afgelopen vrijdag in Parijs zijn gebeurd. Tuurlijk weet ik dat er ook een hoop andere nare dingen gaande zijn in de wereld, maar dit kwam wel ineens heel dichtbij. En dat is schrikken.

novj3

Mijn frontcamera is zo scherp nu! Hahaha. Een make-uploze selfie met mijn nieuwe muts. Sneak peek!

novj4

Jahaaa, vrijdag en zaterdag was er 15% korting bij HEMA op alles wat in de zak van Sinterklaas past.

novj5

Met deze Sinterklaas korting kocht ik onder andere deze set met 25 mini kerstballetjes. Hoe cute!

novj6

Afgelopen zaterdag had ik nog een laat Halloween feestje. Het was zo leuk om mijzelf op te maken als halve robot. Het is niet helemaal zoals ik in mijn hoofd had, maar ben toch erg tevreden met het resultaat! Vooral in het licht is mijn ‘metalen’ helft goed te zien.

whoop

Ook heb ik de sugarskull make-up van vriendinnetje Bobbi gedaan. Het was echt wennen om iemand anders op te maken, maar het is erg tof geworden.

novj7

Kijk ons eng zijn.

novj8

Bij de Kringloop kocht ik een glazen kerstboom. Hier heb ik al mijn halve waxmelts in gedaan, in regenboog volgorde. Het ziet er zo vrolijk uit! Ik zit nu al te bedenken wat ik er nog meer mee kan gaan doen.

novj9

Een versgeperst sapje van druiven uit eigen tuin! Yum.

novj10

Ook hebben de haard weer eens aangehad. De rokerige geur door het hele huis is zo heerlijk en vertrouwd. En natuurlijk lekker warm. En ja, onze haard is paars met goud.

In september liet ik al zien wat je allemaal kan met cupcakes van strijkkralen. En nu kreeg ik weer zin om met strijkkralen aan de slag te gaan. Ik maakte deze vrolijke strijkkralen onderzetters in die fruitige vormen: een watermeloen, een sinaasappel en een kiwi. Cute!

Hoe was jouw week?


Follow

11 Reactie's
 • Angela
  Geplaatst op 08:03h, 16 november Beantwoorden

  Super leuk joh, die make-upjes die je hebt gedaan voor dat late halloween feestje. :) Leuke foto’s & overzichtje.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:56h, 18 november Beantwoorden

   Dank je wel Angela!

 • Saraya
  Geplaatst op 20:20h, 16 november Beantwoorden

  Super leuke foto’s, wat er in Parijs is gebeurd is echt verschrikkelijk!
  Oo die onderzetters zijn erg leuk, word er meteen vrolijk van :)
  X

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:13h, 18 november Beantwoorden

   Ja.. Maar wat leuk om te horen dat je er vrolijk van wordt, haha :D

 • Linda
  Geplaatst op 02:01h, 17 november Beantwoorden

  Wat een mooie Halloween make-up had je gemaakt zeg, jullie zagen er echt geweldig uit. Fijn dat je weer een nieuwe mobiel hebt en je glazen kerstboom is super leuk.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:15h, 18 november Beantwoorden

   Awwh, dank je wel! Ik ben zelf ook erg blij dat ik weer bereikbaar ben, haha!

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:34h, 17 november Beantwoorden

  Wat een mooie week!
  Zonde dat je mob.tel. kapot was gegaan.
  Jammer dqat jij je foto die je had gemaakt niet meer hebt.

  Xoxo

 • Marion
  Geplaatst op 12:34h, 17 november Beantwoorden

  Super leuke foto’s de Halloween make-up is echt super mooi gelukt!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 14:16h, 17 november Beantwoorden

  Ik vind je gemaakte make-uplooks leuk hoor, hoewel je ze niet helemaal geslaagd vond. Bedankt voor de Yankee Candle tarts. Ze zijn goed aangekomen en ik ga ze nu heerlijk gaan gebruiken. Dank je!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:18h, 18 november Beantwoorden

   Dank je wel! Oh goed om te horen dat ze binnen gaan! Geniet er lekker van :D

 • Anneleen
  Geplaatst op 22:09h, 19 november Beantwoorden

  Wat leuk, die onderzetters gemaakt met strijkpareltjes, heb ik als kind erg veel gedaan! ;)

Geef een reactie