MY LIFE #134 - HALVE VAKANTIEWEEK & TEKENEN - LoisLorinde.nl
22401
post-template-default,single,single-post,postid-22401,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

MY LIFE #134 – HALVE VAKANTIEWEEK & TEKENEN

nov

*Picture My Life heet vanaf nu My Life. Dat past beter bij de twee nieuwe rubriekjes die er aan komen deze week: My Mind en My Art. Wat dat precies inhoudt krijgen jullie vanzelf te zien. Spannend. Maar nu kunnen jullie genieten van alle foto’s van afgelopen week! Dus lees verder voor de 134 editie van My Life!

nov19

Mijn eyeliner zat goed die dag. De zwarte wing is gemaakt met mijn favoriet: de Precision eyeliner van KIKO. En het groene detail met een felgekleurde eyeliner van Wet ‘n Wild.

nov20

Bij Flying Tiger kocht ik ook een oliezandloper met blauw en roze olie. Hier kan je zulke toffe foto’s van maken!

nov12

Waar je ook toffe foto’s van kan maken is de Magic Spindle. Het is een soort ‘toverstaf’ met plastic draadjes. En als je het draait lijkt het net een zeepbel. Het ziet er zo mooi uit door het reflecterende licht!

nov18

nov13

nov9

In mijn halve vakantieweekje ben ik lekker veel gaan tekenen. Stripfiguur-achtige dieren combineert met sierlijke krullen. Het is zo heerlijk ontspannend om toen. Inmiddels ben ik bezig met een hele serie en zit alles mooi in een mapje. Weet je nog een leuk idee dat ik kan gaan tekenen? Laat dan zeker een reactie achter!

nov1

Een throwback naar de toffe artistieke make-up look die ik namaakte uit de videoclip Applause van Lady Gaga. Ik kwam deze foto van twee jaar geleden weer tegen. Het was inspirerend om een keer iets ‘anders’ te doen.

nov8

Gekleurde worteltjes. Mjam! Ze smaken gewoon precies hetzelfde als normale, haha.

nov16

In de supermarkt zag ik ineens dit drinkflesje met een kindersuprise ei-ding erin. Whut? Sinds wanneer bestaat dit? Ik heb het niet gekocht, maar kreeg ineens wel zin om weer eens zo’n ei te kopen. Nostalgie.

nov7

Een wijze quote.

nov17

Lieve Bloempje. Op de eerste foto miauwend om aandacht en op de tweede foto ligt ze tevreden tegen mij aan.

nov15

Een toffe artistieke ketting met veren uit wasknijpers. Ja echt. Bekijk hier de DIY!

nov11

Ook vond ik mijn verhaaltjesschrift uit groep 6 weer. Hilarisch om terug te lezen. ‘Herfst verkantie’. Binnenkort zal ik een aantal verhaaltjes met jullie delen. Ik verzon echt de gekste dingen. Wat een fantasie.

nov2

Sinds ik een gewonde vleermuis heb gered, roep ik dat ik wel een vleerkat zou willen. Dat zou echt cool zijn. En toen was daar 9gag met een geweldige vleerkat foto. So cute!

nov3

Zaterdag avond ging ik naar de bioscoop met mijn vriend en zijn vader. De 24e James Bond film. Spectre was weer een hele goede Bond film en en beetje anders dan de films ervoor. Ik kijk alweer uit naar de volgende!

nov10

Na tien jaar was ik wel toe aan een nieuwe portemonnee. Ik kocht een mooie bruine bij HEMA. En als het moet kan mijn mobiel er ook in. Dat kan onderweg heel handig zijn. Telefoonhoesjesxl verkoopt ook toffe portemonnee hoesjes. Dit kan een iPhone 6 Plus hoesje hoesje zijn of een toffe cover voor je Galaxy S3. Maar ook betere bescherming voor je Samsung smartphone.

Telefoonhoesjesxl heeft mij gevraagd dit stukje te schrijven.

En zondag kwam er een toffe shoplog online met spullen van HEMA, Flying Tiger en Xenos. Al die prachtige glitterspullen zijn ook zo moeilijk te weerstaan. Ik geniet van alle kerstartikelen die in de winkels verschijnen!

Hoe was jouw week?


Follow

8 Reactie's
 • Anneleen
  Geplaatst op 13:52h, 10 november Beantwoorden

  Jaaa het superleuke aapje! Blijft echt heel schattig! :) misschien een beertje?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:05h, 11 november Beantwoorden

   Oh, een beertje is ook een leuk idee! Ga ik zeker een keer doen :)

 • Manon
  Geplaatst op 17:17h, 10 november Beantwoorden

  Dat aapje is wel erg leuk

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:05h, 11 november Beantwoorden

   Dank je wel Manon :D

 • chucky1012
  Geplaatst op 19:30h, 10 november Beantwoorden

  Fijn dat je zoveel leuks had gedaan de afgelopen wk ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:05h, 11 november Beantwoorden

   Ja, heerlijk zo’n halve week vrij! ^^

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 12:01h, 11 november Beantwoorden

  Hihi, een vleerkat lijkt me super!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:06h, 11 november Beantwoorden

   Haha, ja leuk he! Bestonden ze maar echt.

Geef een reactie