MY ART #7 - ZONSONDERGANG FOTO'S - LoisLorinde.nl
25175
post-template-default,single,single-post,postid-25175,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

MY ART #7 – ZONSONDERGANG FOTO’S

uitzicht-foto

Als de zon onder gaat verschijnen er ineens de meest magische kleuren in de lucht. En op die momenten maak ik graag foto’s. Hoe meer kleuren hoe beter. Meestal heb ik mijn camera niet bij mij dus maak ik de foto’s met mijn mobiel. Inmiddels heb ik een heleboel kleurrijke zonsondergang foto’s verzamelt. En ja, ik vind het ook leuk om de foto’s te bewerken zodat de kleuren nog beter uitkomen. Daarom laat ik de onbewerkte én bewerkte versie zien!

art-uitzicht-fotos-2

art-uitzicht-fotos-4

art-uitzicht-fotos-6

art-uitzicht-fotos-8

art-uitzicht-fotos-10

art-uitzicht-fotos-11

art-uitzicht-fotos-12

art-uitzicht-fotos-14

art-uitzicht-fotos-15

art-uitzicht-fotos-16

art-uitzicht-fotos-17

art-uitzicht-fotos-20

art-uitzicht-fotos-18

art-uitzicht-fotos-19

Wauw, wat kan de natuur toch prachtige kleuren creëren! Het échte beeld zit vaak tussen het bewerkte en het onbewerkte beeld in. Kan jij ook zo blij worden van een mooie zonsondergang?


liefslois

Follow

7 Reactie's
 • Kelly
  Geplaatst op 19:36h, 21 april Beantwoorden

  Toffe foto’s!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:29h, 23 april Beantwoorden

   Dank je wel Kelly!

 • chucky1012
  Geplaatst op 15:22h, 22 april Beantwoorden

  Zulke mooie foto’s!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:29h, 23 april Beantwoorden

   Dank je wel! :D

 • Sanne
  Geplaatst op 15:55h, 26 april Beantwoorden

  Prachtig!! Ik kan er ook erg van genieten. In IJsland heb ik het Noorderlicht gezien, ook zo gaaf!!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:28h, 26 april Beantwoorden

   Oh, wat gaaf! Ik wil ook nog heel graag het Noorderlicht zien!

 • Anneleen
  Geplaatst op 17:48h, 30 april Beantwoorden

  Ik vind zonsondergangen ook heel leuk om op foto te zetten! Heel mooie foto’s, prachtig! :)

Geef een reactie