MY ART #3 - ZWART-WIT ILLUSTRATIES - LoisLorinde.nl
23453
post-template-default,single,single-post,postid-23453,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

MY ART #3 – ZWART-WIT ILLUSTRATIES

loislorinde-illustraties-0

Zoals jullie wel weten ben ik de laatste tijd weer steeds meer aan het tekenen. In deze editie van My Art laat ik een paar van mijn zwart-wit illustraties zien. Voornamelijk mijn beroemde krultekeningen. Het begon allemaal met een tekenopdracht op de basisschool waarbij je een cirkel moest vullen zonder je potlood van het papier te halen. Toen kwamen de sierlijke krullen te voorschijn en sindsdien zijn ze echt mijn ding.

Illustraties door Lois Lorinde

Illustraties door Lois Lorinde

Illustraties door Lois Lorinde

De krullen zijn vaak nog steeds vanuit één lijn getekend en daarna ingekleurd. En ja, dit is stiekem niet helemaal zwart-wit, maar het tweekleurige idee is hetzelfde.

Illustraties door Lois Lorinde

Illustraties door Lois Lorinde

Deze passen niet helemaal binnen deze serie, maar toch ook weer wel. Twee abstracte boompjes die alleen maar met rechte lijnen zijn getekend. Vooral de tweede vind ik heel tof.

Illustraties door Lois Lorinde

Illustraties door Lois Lorinde

Ook andere patronen vind ik ook leuk om te tekenen, dus dat combineer ik wel eens in één illustratie. Oh, en ik heb ook iets met ogen. Het lijkt mij heel gaaf om lenzen te hebben met dit patroon. Iets voor een tof feest!

Illustraties door Lois Lorinde

Illustraties door Lois Lorinde

Illustraties door Lois Lorinde

Illustraties door Lois Lorinde

Illustraties door Lois Lorinde

Illustraties door Lois Lorinde

Illustraties door Lois Lorinde

Een aantal illustraties uit de krul-dieren-serie kwamen al voorbij op Instagram. De combinatie van de abstracte krulvormen en strip-achtige dieren is erg grappig. Allebei heel verschillend, maar toch echt mijn stijl.

Illustraties door Lois Lorinde

Illustraties door Lois Lorinde

Dit is mijn nieuwste tekening. Hier heb ik voor het eerst een mens gecombineerd met de krul-vormen. De tekening is geïnspireerd op deze foto van mijzelf. Alles is trouwens getekend en ingekleurd met fineliner. Soms begin ik wel eens met potlood (zoals mijn gezicht hierboven) en trek het daarna over.

Teken jij wel eens? Zo ja, wat dan?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

14 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:27h, 24 december Beantwoorden

  Wauw, wat een prachtige tekeningen……

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:18h, 24 december Beantwoorden

   Dank je wel! <3

 • eline
  Geplaatst op 08:54h, 24 december Beantwoorden

  Dit vind ik zo knap elke keer, het ziet er ook zo leuk uit!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:19h, 24 december Beantwoorden

   Aawh, dank je wel Eline! <3

 • Tineke
  Geplaatst op 09:33h, 24 december Beantwoorden

  Wauw wat mooi! Kan ik jou niet inhuren om een tekening voor ons geboortekaartje te maken ;)?
  Liefs

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:20h, 24 december Beantwoorden

   Dank je wel! Dat lijkt mij heel gaaf! Ik heb je even een mailtje gestuurd, haha! :)

 • 'm(i)e'
  Geplaatst op 11:36h, 24 december Beantwoorden

  Mooi !!!!
  Ik teken vaak, heb altijd een tekenboekje bij me. Ik gebruik het vaak op vergaderingen om alert te blijven of op café bij een tas koffie of als ik ergens moet wachten Maar ik heb bijlange niet zoveel talent als jij . Je kan mijn tekeningen van de voorbije 4 jaar zien op mijn blog via de tag ‘uit mijn tekenboekje’.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:50h, 24 december Beantwoorden

   Dank je wel!! Wat leuk dat je ook tekent. Ik heb even gekeken en het ziet er heel mooi uit! Het lijken net kleurplaten uit een winkel. :D

   Liefs

 • Julia
  Geplaatst op 18:05h, 25 december Beantwoorden

  Wat leuk en mooi!

 • Linda
  Geplaatst op 10:08h, 26 december Beantwoorden

  Vind dit echt super mooi, daar zou je echt iets mee moeten doen, vind het echt uniek.

 • Dinja
  Geplaatst op 23:14h, 26 december Beantwoorden

  Die krultekeningen zijn echt heel mooi!

 • Mandy
  Geplaatst op 15:19h, 29 december Beantwoorden

  Wat een toffe tekenstijl heb je! Echt heel erg mooi gedaan.

 • Anneleen
  Geplaatst op 20:18h, 02 januari Beantwoorden

  Heel leuk! Wat ben je toch creatief! Vind het altijd leuk om deze tekeningetjes op instagram te zien voorbij komen :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:23h, 05 januari Beantwoorden

   Awh, dank je wel voor het grote compliment Anneleen!

Geef een reactie