MOODIEZ AGENDA + DIY - LoisLorinde.nl
16730
post-template-default,single,single-post,postid-16730,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MOODIEZ AGENDA + DIY

moodiez5

Het wekelijkse Picture My Life artikeltje is weer verplaats naar morgen. Oh, ik moet echt beter leren plannen, sorry lieve volgers. Om het goed te maken laat ik jullie vandaag mijn nieuwe schoolagenda zien. Inclusief een klein DIY’tje, want ik laat een agenda nooit zoals ‘ie is. Benieuwd geworden naar de agenda en het resultaat? Lees dan verder!

moodiez

moodiez3

De Moodiez agenda kost €14,99 en is o.a. te koop bij V&D of online te bestellen.
Toen ik de toffe agenda voorbij zag komen op de blog van lieve Dagmar wist ik bijna zeker dat dit mijn nieuwe agenda zou worden. Een paar dagen later heb ik hem in het echt kunnen bewonderen en meteen gekocht. Yess, die is van mij! De binnenkant ziet er mooi en overzichtelijk uit.

moodiez4

In de agenda zit niet alleen een wekelijkse quote om over na te denken, maar ook opdrachtjes om je mindset te veranderen en een horoscoop met prachtige illustraties. Erg mooi en inspirerend. Hopelijk gaat deze agenda mij een beetje helpen om wat rustiger te worden in mijn hoofd.

moodiez2

Mijn agenda’s behouden nooit hun voorkant. Niet omdat ik ze lelijk vind, maar ik wil altijd net wat anders en persoonlijkers. Met doorzichtig folie en een permanent marker heb ik het lijstje uitgetekend.

moodiez6

Om vervolgens die vorm te knippen uit een zelfgemaakte fotocollage. Deze maakte ik in paint met schattige foto’s van mijn katten en printte hem uit in de grootte van de agenda. Dat was eigenlijk beetje een gokje want ik heb niks zitten meten. En nu plakken maar!

moodiez5

Ik ben ontzettend blij met het resultaat! De agenda is nu helemaal uniek en naar eigen smaak. In de loop van de tijd plak ik ook altijd allemaal dingetjes aan de binnenkant, maar dat komt nog.

De Moodiez agenda kost €14,99 en is o.a. te koop bij V&D of online te bestellen.

Heb jij al een agenda voor volgend jaar?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

16 Reactie's
 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 11:35h, 14 juli Beantwoorden

  Ik heb een agenda van de Hema, maar ik vind wat jij hebt gedaan heel erg leuk!

 • jana
  Geplaatst op 11:40h, 14 juli Beantwoorden

  Superleuke agenda :D x

 • Petra
  Geplaatst op 11:41h, 14 juli Beantwoorden

  De agenda is echt superleuk…

 • Daphne
  Geplaatst op 11:47h, 14 juli Beantwoorden

  Die ziet er echt onwijs leuk uit!

 • Svenja
  Geplaatst op 11:48h, 14 juli Beantwoorden

  De agende ziet er echt heel erg leuk uit van binnen!

 • Melissa
  Geplaatst op 12:06h, 14 juli Beantwoorden

  Wat leuk gedaan!

 • Joyce
  Geplaatst op 12:08h, 14 juli Beantwoorden

  Vind de agenda echt onwijs leuk! Toch koop ik ‘m zelf niet omdat ik het te duur vind voor iemand die vrijwel nooit haar agenda erbij pakt haha.

 • Rachel Kromdijk
  Geplaatst op 12:40h, 14 juli Beantwoorden

  ik vind agenda’s altijd best prijzig maar deze is het geld wel waard! liefs x

 • Manon
  Geplaatst op 13:12h, 14 juli Beantwoorden

  Mooie agenda !!

 • chucky1012
  Geplaatst op 15:18h, 14 juli Beantwoorden

  Dat is een mooie agenda ;-)

  Fijne dag Xoxo

 • Isabella
  Geplaatst op 16:05h, 14 juli Beantwoorden

  Leuke agenda! En je hebt hem ook heel leuk bewerkt:)
  x

 • Kelly
  Geplaatst op 16:50h, 14 juli Beantwoorden

  Leuke agenda! Zowel met als zonder de DIY.

 • Emma
  Geplaatst op 17:17h, 14 juli Beantwoorden

  Zo’n leuke agenda! Maar ik zit op zo’n leuke school waar ze aan schoolagenda’s doen…
  De DIY staat heel erg tof!
  X Emma

 • Eline
  Geplaatst op 19:48h, 14 juli Beantwoorden

  Supervet, ook heel erg goed bewerkt!

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:51h, 15 juli Beantwoorden

  Wauw zo gaaf dat je deze nu ook hebt! En wat een te gekke DIY <3

 • Mirjam
  Geplaatst op 07:53h, 16 juli Beantwoorden

  Wat een leuke agenda! En je bent weer erg creabea geweest ;)

Geef een reactie