MONA MODE FAVORITES - LoisLorinde.nl
17119
post-template-default,single,single-post,postid-17119,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MONA MODE FAVORITES

monamode

*Er staat eindelijk weer eens een Fashion Favorites klaar. De beurt is aan de webshop Mona Mode. Mona Mode heeft een ontzettend groot aanbod aan kleding en accessoires. Veel mooie basics die iedereen in haar kast zou moeten hebben. Niet alles is mijn smaak, maar er zitten een heleboel toffe items tussen. En vandaag laat ik een aantal van deze favorieten aan jullie zien. Kijk je mee?

monamode4
Een simpele tanktop in een vrolijk turkoois kleurtje. Met een prachtig patroon vanaf de hals gevormd met verschillende plak studs. Voor de personen die de zomer er nog even in willen houden, haha. Daarnaast een mooie tanktop die al wat herfstiger oogt. De print van de zwart-witte top is een close-up van vogelveren. Ja, dat vind ik gaaf.

monamode5

Blousjes doen het ook altijd goed bij mij. Zo kan een blouse met een print vol lieve hartjes nooit kwaad. Al is geel wel een kleur dat ik minder snel draag. Of een tijdloze spijkerblouse dat net wat unieker is gemaakt door er een aztec-achtig patroon op te borduren. En dat ik van aztec houd konden jullie afgelopen woensdag al zien.

monamode2

Een toffe helderblauwe trui die ik zo zou dragen. Ik mis namelijk nog steeds een shirt met zwaluwtjes in mijn garderobe. Een simpel shirt met lange mouwen en een leuk uiltje. Uiltjes blijven leuk. Veel meer kan ik daar niet over zeggen, haha.

monamode3

Vorige week begonnen bij mij de herfstkriebels en misschien zelfs ook al de kerstkriebels. Daarom koos ik voor deze warme – en ook wel een beetje foute – truien. Een turkooise trui met pailletten en andere feestelijke versiersels. En de trui met rood-witte figuurtjes geeft mij echt meteen een kerstgevoel.

Bron foto’s

Heb jij al herfstkriebels?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

8 Reactie's
 • Dionne
  Geplaatst op 15:01h, 13 september Beantwoorden

  Ziet er leuk uit!

 • Manon
  Geplaatst op 16:13h, 13 september Beantwoorden

  Wat een mooie favos

 • Dana
  Geplaatst op 18:11h, 13 september Beantwoorden

  Super leuke items heb je uitgekozen! Vooral die 2 blousjes ben ik fan van :D

 • Kirsty
  Geplaatst op 19:56h, 13 september Beantwoorden

  Ik kende Mona Mode nog niet, maar ik vind het blouseje met de hartjes erop wel heel erg schattig! :)

 • chucky1012
  Geplaatst op 20:42h, 13 september Beantwoorden

  Leuke fashionitems en ook plussizes ;-)

 • Mirjam
  Geplaatst op 21:07h, 13 september Beantwoorden

  Ah die kobalt blauwe trui met kleine zwaluwen is echt heel mooi! Prachtige kleur blauw!

 • Rowan - RebelliousyetRomantic
  Geplaatst op 21:11h, 13 september Beantwoorden

  Die blouse met hartjes vind ik leuk! :)

 • Dagmar
  Geplaatst op 11:00h, 14 september Beantwoorden

  Aah wat een mooie items, dat ziet er superleuk uit!

Geef een reactie