MOLLIE MAKES PARTY & WEDDINGS + HAAKSELFIE ACTIE - LoisLorinde.nl
16501
post-template-default,single,single-post,postid-16501,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MOLLIE MAKES PARTY & WEDDINGS + HAAKSELFIE ACTIE

mollie

Anderhalf jaar geleden won ik mijn eerste tijdschrift van Mollie Makes. Elke keer als ik nu in de winkel ben moet ik er even door bladeren. Het is een tijdschrift vol met leuke creatieve ideeën voor jezelf, voor in huis of om cadeau te doen. Nu heeft Mollie Makes ook een aantal boeken uitgebracht, waaronder het nieuwe Party & Weddings boek die ik heb mogen ontvangen om te reviewen. Benieuwd naar dit inspirerende boek? Lees dan verder!

mollie2

In het boek vind je meer dan 20 DIY projecten en een hoop extra inspiratie. Gepersonaliseerde trouwkaarten, hand made taart toppers, romantische kussentjes, prachtige slingers en heel veel bloemen van verschillende soorten materialen. Het boek zit er vol mee!

mollie4

Dit vind ik denk ik het leukste project uit het hele boek; een bruidsboeket van knopen! Na mijn DIY knoop ringen en mijn knopenschilderij voor kunst krijg ik nog steeds geen genoeg van mijn kleurrijke ronde vriendjes. Het lijkt me wel heel gaaf om dit als bruidsboeket te hebben. Het is origineel, vrolijk en feestelijk. En zo is je prachtige bos ‘bloemen’ meteen vereeuwigd.

mollie5

De stappen zijn uitgebreid uitgelegd en duidelijk afgebeeld op de foto’s. De foto’s zijn niet alleen duidelijk, maar ook ontzettend mooi om naar te kijken. Zelfs als je de tekst niet zou lezen is het boek heel interessant. Deze slinger met papieren diamanten vind ik echt prachtig en niet moeilijk om te maken. Het geeft een tuinfeestje meteen een hele warme sfeer.

mollie6

Achter in het boek vind je alle patronen van de projecten. Deze kan je makkelijk uitvergroten met een kopieerapparaat. Maar je kan natuurlijk ook gewoon je eigen vormen en patronen bedenken. Iedereen kan het op zijn eigen manier doen, dat maakt het juist zo leuk!

mollie8

Het boek heeft mij zeker geïnspireerd en ik ben dan ook ontzettend enthousiast. De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig en alleen al mooi om naar te kijken. Een geweldig boek voor beginnende en gevorderde DIY’ers! Nieuwsgierig geworden? Er is ook nog een inkijkexemplaar!

haakselfie

Dit is mijn vingerhaakie!

Tirion Creatief heeft een hele leuke actie! Upload jouw haakselfie op facebook en maak kans op een geheel verzorgde reis naar Parijs inclusief bezoek aan de creatieve beurs Creation Savoir Faire! Ik zou het ook heel lief vinden als jullie op mijn haakselfie willen stemmen. Doe jij ook mee? :)

Mollie Makes Party & Weddings kost € 12,50 en is te koop bij de boekhandel of online verkrijgbaar in de webshop.

Ken jij Mollie Makes?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

6 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 08:49h, 18 juni Beantwoorden

  Ik had het boek voor veel goedkoper bij zo een boekenvoordeel winkel gezien ;-)

  • chucky1012
   Geplaatst op 12:15h, 19 juni Beantwoorden

   Ik heb je gestemd en wens je veel succes ;-)

   • Lois Lorinde
    Geplaatst op 12:18h, 19 juni Beantwoorden

    Dankjewel voor je stem en de tip! ^^

 • Petra
  Geplaatst op 10:37h, 18 juni Beantwoorden

  Leuke actie zeg,….. Ik heb gestemd op je selfie op de website., en nu maar hopen dat je gaat winnen….Wat een onwijs leuk boek is dit, Maar dat zijn de meeste creabea boeken wel….ik ben gek op Creative hobbies, en vind het leuk om ook zulke artikelen van je te lezen..

  groetjes Petra

  Groetjes Petra

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:19h, 19 juni Beantwoorden

   Heel erg bedankt voor je stem! En leuk om te horen dat je dit soort artikelen leuk vind ;D

 • Manon
  Geplaatst op 12:55h, 18 juni Beantwoorden

  Dat boek is wel heel erg leuk!!

Geef een reactie