MISLUKTE DIY'S #5 - LoisLorinde.nl
27665
post-template-default,single,single-post,postid-27665,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

MISLUKTE DIY’S #5

Happy Friday DIYday! Niet alle DIY’s verlopen altijd even happy. En meestal komt dat door mijn eigen ongeduld. Zo dacht ik er bijvoorbeeld even niet aan dat de lijm het piepschuim zou oplossen. En was ik vergeten te testen of mijn stofverf wel mooi zou hechten. Tsja. Klik verder voor mijn nieuwste mislukte DIY’s!

diyfail-3

diyfail-4

SNOWFLAKE WREATH

Een DIY die eigenlijk nog voor kerst bedoelt was. Van een heleboel piepschuimballetjes maakte ik een witte sneeuwkrans. Heel leuk en mooi. Tot ik de glitters erop ging lijmen. De lijm zorgt er namelijk voor dat het piepschuim oplost. Vergeten. Oeps. Ik vind de sneeuwkrans nog steeds wel mooi, alleen niet zoals ik had gehoopt.

diyfail-5

diyfail-6

diyfail-7

COLOR BLOCKED IKEA KALLAX

De opbergmanden voor de bekende KALLAX kast van IKEA zijn maar in beperkte kleuren verkrijgbaar. Dus ik had het idee om elke witte opbergmand een ander kleurtje te geven met Dylon stofverf. Voor een tof kleurrijk effect, net als bij mijn andere color blocking kast. Maar helaas, de verf wilde niet hechten en de vijf verschillende kleuren leken ineens verdacht veel op elkaar. En ik was zo slim om het niet eerst even te testen. Gelukkig kan ik ze gewoon omdraaien want de andere kant is nog mooi wit.

diyfail-2

diyfail-1

MOON AND STARS DOORMAT

Ik zie steeds meer mensen hun saaie deurmat een fel kleurtje geven. Hartstikke leuk! Deze halve cirkel deurmat van IKEA nodigde mij uit om er een halve maan en sterren op te maken. Dus dat deed ik. Het ziet er vrolijk uit, maar toch vond ik het niet mooi genoeg voor een DIY.

Gaat er bij jou wel eens een project mis?

liefsloisje

7 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:11h, 20 januari Beantwoorden

  Dat was balen…

  Xoxo

 • Lonneke
  Geplaatst op 09:38h, 20 januari Beantwoorden

  Nou de deurmat vind ik wel goed gelukt hoor. Ik heb ook heel vaak dat ik DIY’s maak en er toch ook een flink aantal mislukken, gelukkig ben ik dus niet de enige ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:45h, 09 februari Beantwoorden

   Ah, dank je wel! Haha, gelukkig maar. Het hoort er bij.

 • Jessica J.
  Geplaatst op 09:52h, 20 januari Beantwoorden

  Ik vind die deurmat nog wel leuk! Best origineel én goedkoper dan zelf een flashy deurmat te kopen.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:47h, 09 februari Beantwoorden

   Ja, het is wel super makkelijk om zo een originele deurmat te creëren! Meteen een goede indruk achterlaten bij eerste visite, haha.

 • Ina
  Geplaatst op 19:03h, 20 januari Beantwoorden

  Ik vind de deurmat echt heel goed gelukt eigenlijk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:48h, 09 februari Beantwoorden

   Dank je wel, Ina! Ja, bij nader inzien vind ik ‘m ook zo slecht nog niet, haha!

Geef een reactie