MISLUKTE DIY'S #4 - LoisLorinde.nl
26631
post-template-default,single,single-post,postid-26631,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

MISLUKTE DIY’S #4

DIY’s gaan niet altijd goed. In deze vierde editie van mislukte DIY’s laat ik weer een aantal gefaalde projecten zien. Een gel pen om textiel te bleken, galaxy jar, zilveren schaaltjes en wel een hele bijzondere lamp. Klik snel verder en lach mee met mijn mislukkingen, hahaha.

mislukt-1

mislukt-2

TEXTIEL BLEEK PEN

Binnenkort ga ik uit huis en dan heb ik natuurlijk mijn eigen theedoeken nodig. Het leek mij leuk om gekleurde theedoeken te customizen en toen kwam ik dit toffe idee tegen: een pen maken met bleekmiddel om dingen op stoffen te tekenen. Ik heb alle stappen netjes gevolgd maar er gebeurde niks en ik baal er nog steeds van. Ik heb er later zelfs extra bleek overheen gegooid, haha. Ik denk dat het bleekmiddel niet goed werkt op deze theedoeken. Helaas.

diy-silver-bowl-3

diy-silver-bowl-1

SILVER BOWL

Van klei maakte ik drie schaaltjes. Eerst mengde ik er paarse verf doorheen om het een marmer-effect te geven. Dat werd niet zo mooi. Toen spoot ik er maar een laagje zilveren verf overheen. Ze zijn best oké, als je voor die ‘arty’ stenen look gaat, maar ik denk niet dat ik ze ga gebruiken.

diy-eye-lamp-2

diy-oog-lamp1

HALLOWEEN LAMP

Dit DIY project is eigenlijk het minst mislukt van allemaal. Toch lukte het niet goed om het ‘spooky’ ogen effect vast te leggen. Maar voor een halloween feest is dit best een leuke lampenkap.

mislukt-3

mislukt-4

GALAXY JAR

Ook dit is weer zo’n Buzzfeed idee die ik helaas niet terug kan vinden. Door modpodge te mengen met kleurstof en glitters kan je een prachtig universum creëren op glas. Een kwartiertje in de oven en de modpodge droogt doorzichtig op en de kleuren worden intenser, In het donker ziet het er best cool uit, tot je er lichtjes in doet en je alle verf druipen ziet. Misschien heb ik iets te veel modpodge gebruikt. De volgende keer probeer ik het eerst op iets kleiners.

Wat gaat er bij jou wel eens mis?

liefsloisje

6 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 09:10h, 04 november Beantwoorden

  Helaas gaat er soms weleens iets mis!
  Geeft niets.
  Wel grappig om te zien.

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:04h, 14 november Beantwoorden

   Haha, ja, ik vind het zelf ook erg grappig om terug te zien!

 • Dinja
  Geplaatst op 12:52h, 09 november Beantwoorden

  Ondanks dat het mis is gegaan vind ik die Galaxy Jar best wel leuk geworden hoor! Als ik echt vaker ga DIY-en denk ik wel dat er meerdere dingen mis gaan haha :’)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:05h, 14 november Beantwoorden

   Haha, dat hoort er nou eenmaal bij! Jaaa, daarom ga ik het ook nog een keer proberen! :D

 • Jessica J.
  Geplaatst op 12:28h, 02 maart Beantwoorden

  Heeey, die lamp is leuk! Helemaal niet mislukt, als je het mij vraagt!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:29h, 02 maart Beantwoorden

   Hihi, dank je! Ja, hij is wel leuk voor Halloween ofzo, maar ik vond dat het te veel ging rafelen.

Geef een reactie