ZOOM OUT #5 - MISLUKTE DIY'S #2 - LoisLorinde.nl
23829
post-template-default,single,single-post,postid-23829,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ZOOM OUT #5 – MISLUKTE DIY’S #2

mislukte-diy-lois-lorinde-1

Tijd om weer eens uit te zoemen! Echt waar, mijn DIY’s gaan echt niet altijd even goed. Als ik eenmaal een idee heb, experimenteer ik net zo lang tot ik tevreden ben met het resultaat. Maar soms is die tevredenheid ver te zoeken.. In deze editie van Zoom Out laat ik weer een aantal mislukte DIY’s zien.

diy-oorhanger-ketting-3

diy-oorhanger-ketting-7

diy-oorhanger-ketting-14

LELIJKE KETTING

Zoals jullie weten heb ik inmiddels heel wat kettingen gemaakt van oorbellen. Dit is er eentje van. Toch was ik niet tevreden genoeg met het eindresultaat. Ik heb hem daarna ook nooit meer gedragen. Hmm..

misluktje

GEZONDE MUG CAKE

Begin dit jaar zag ik een geweldig en gezond brownie recept op de blog van Anniek. Vrijwel meteen heb ik het recept uitgeprobeerd en het was echt heerlijk! Later heb ik het recept zo proberen aan te passen dat ik er een mug cake van kon maken. Toch was die smaak niet wat ik had gehoopt. Hoewel het voor de oven echt een perfect recept is, laat ik de mug cake toch maar zitten, haha.

diy-mislukt

diy-mislukt-2

DOORZICHTIGE ARMBANDEN

Van een oud telefoonhoesje maakte ik deze doorzichtige armbanden. In mijn hoofd heb ik altijd een duidelijk beeld van hoe ik iets wil hebben, maar de realiteit komt daar niet altijd in de buurt.. Toevallig heb ik afgelopen week doorzichtige armbanden gemaakt met Krimpie Dinkie, en die vind ik dan wél weer heel tof geworden!

DIY voor een kaars met Lush Snowfairy geur.

DIY voor een kaars met Lush Snowfairy geur.

snow-fairy

SNOW FAIRY GEURKAARS

Hoe gaaf is het om een kaars te hebben met dé Snow Fairy geur van Lush?! Nou, dat dacht ik dus ook. Met geurloze wax en Lush Fairy Dust poeder flanste ik zo dit schattige kaarsje in elkaar. En het rook heerlijk! Tot bij het branden niet alleen het lont, maar mijn hele kaars in de fik vloog. Oeps. Die poeder was toch niet zo handig in een kaars. Later maakte ik wel een heerlijke DIY parfumstick met Snow Fairy geur! Eentje die niet in de fik vliegt. I promise.

Wat mislukt er bij jou wel eens?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

10 Reactie's
 • Dinja
  Geplaatst op 10:26h, 06 maart Beantwoorden

  Wel leuk dat je het net zo lang probeert tot iets wel wat beter gaat ;)
  Jammer dat dat kaarsje in de fik vloog zeg, een Lush kaars lijkt me namelijk wel lekker (zou het dan net zo ruiken als een Lush winkel?)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:33h, 07 maart Beantwoorden

   Ja, ik baalde ontzettend, haha. Voor dat ik de kaars aan deed rook het écht als Lush Snow Fairy. Heerlijk!

 • Ina
  Geplaatst op 11:24h, 06 maart Beantwoorden

  Awh, jammer van dat kaarsjes :(

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 11:26h, 06 maart Beantwoorden

  Oh die snowfairy kaars: wat een super idee, wel jammer dat het niet werkte

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:34h, 07 maart Beantwoorden

   Ja.. Het was zo’n leuk idee.. En het rook zo heerlijk, haha.

 • Eline
  Geplaatst op 11:34h, 06 maart Beantwoorden

  Leuk om te zien dit! Dan weet ik dat ik niet de enige ben waarbij van alles misgaat :) Die kaars was overigens wel echt een heel gaaf idee!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:34h, 07 maart Beantwoorden

   Haha, dat zeker niet! Ik probeer ook altijd maar wat. En dank je wel! :D

 • Veerlez
  Geplaatst op 12:42h, 06 maart Beantwoorden

  Leuk om dit eens te zien :) Een hele andere kant opeens! Ik vind die armbanden wel leuk geworden!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:36h, 07 maart Beantwoorden

   Dank je wel, Veerlez! De armbanden zien er op de foto nog leuker uit moet ik zeggen, haha. In het echt iets te grof. :)

 • chucky1012
  Geplaatst op 16:25h, 06 maart Beantwoorden

  Erg jammer dat de kaars niet werkte.
  Mooie armbanden ;-)

Geef een reactie