MINTGROENE LEDEREN ARMBAND - LoisLorinde.nl
17202
post-template-default,single,single-post,postid-17202,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MINTGROENE LEDEREN ARMBAND

mintgroen

Van de week kreeg ik een leuk pakketje binnen met daarin een stoere lederen armband in een frisse mintgroene kleur. Deze toffe armband heb ik mogen ontvangen van Armbanden-en-Riemen.nl. De mooie sluiting van de armband maakt het geheel helemaal af en het is dan ook de bedoeling deze boven op je pols te dragen. Benieuwd hoe ik ‘m combineer?

mintgroen6

De mintgroene lederen armband kost € 22,95 en is te bestellen bij Armbanden-en-Riemen.nl. De armband wordt op maat gemaakt zodat je de perfecte lengte hebt voor jouw pols. Ik koos voor een dunne armband in een mintgroene kleur. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren en diktes verkrijgbaar.

mintgroen4

mintgroen5

De sluiting werkt met een sterke magneet. Daarna klik je hem nog even vast en ik gegarandeer dat de armband de hele dag op z’n plaats blijft. Ook vind ik het een leuk detail dat alleen de buitenkant mintgroen is en de gewoon rest bruin. Het lederen bandje voelt stevig aan en voelt niet vervelend aan op de huid. Armbanden van kunststof kunnen vaak een beetje ‘benauwd’ worden als je ze lang draagt.

mintgroen1

Het is de bedoeling dat je de sluiting boven op je pols draagt. En daar ben ik het helemaal mee eens, want de sluiting heeft een hele gave vorm. Het zou zo een bedelkraal kunnen zijn.

mintgroen3

mintgroen2

De leren armband draag ik vaak los of combineer ik met andere armbanden. Zilveren armbanden en bangles passen er goed bij. Maar ook mijn zelfgemaakte wire writing bracelet – klik voor DIY – vind ik er erg mooi bij passen. Ik ben ontzettend blij met mijn lederen armband en de mooie sluiting maakt het geheel helemaal af. Ik zal hem zeker nog erg vaak gaan dragen. Top kwaliteit!

De mintgroene lederen armband kost € 22,95 en is te bestellen bij Armbanden-en-Riemen.nl.

Heb jij ook een echt lederen armband?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

19 Reactie's

Geef een reactie