MIJN SERIELIJSTJES + DE AFKNAPPERS - LoisLorinde.nl
17288
post-template-default,single,single-post,postid-17288,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MIJN SERIELIJSTJES + DE AFKNAPPERS

SERIELIJST

De laatste tijd ben ik series steeds leuker gaan vinden dan films. Bij series leer je alle personages kennen en is er meer ruimte voor plot twists. En je hebt natuurlijk gewoon veel langer kijkplezier. Nu kwam ik op het idee om een lijstje te maken van alles series die ik heb gekeken, die nog verder gaan en ook de series waar ik op afgeknapt ben. Benieuwd geworden?

series2

BronBronBron

SERIES DIE AL AFGELOPEN ZIJN:
1. Smallville
2. H2O Just Add Water
3. Charmed
4. The Carrie Diaries
5. Sex and the City
6. The Client List
7. The Last Airbender

Dit zijn dus de series die al afgelopen zijn. Smallville is echt mijn all time favorite, en ik kan niet goed uitleggen waarom. H2O keek ik vroeger altijd en vind ik daardoor stiekem nog steeds erg tof. Charmed is een van de eerste series met ‘echte mensen’ die ik heb gevolgd. En het is zo jammer dat ze halverwege gestopt zijn met The Carrie Diaries.. Die serie gaat over de tienertijd van Carrie uit de Sex and the City. De meeste series die ik nu volg krijgen er nog meer seizoenen bij en staan dus in het lijstje hieronder.

series3

BronBronBron

SERIES DIE NOG VERDER GAAN:
1. The Vampire Diaries
2. The Originals
3. Under The Dome
4. Once Upon A Time
5. New Girl
6. Awkward
7. Faking It
8. Devious Maids
8. Game Of Thrones
9. Saving Hope
10. Winx Club

Over een weekje begint alweer het nieuwe seizoen van The Vampire Diaries, yaaay! Binnenkort gaan The Originals, Once Upon A Time Under The Dome vind ik erg gaaf omdat ik toen ik acht was een verhaal geschreven had die er verdacht veel op lijkt. Ook vind ik New Girl echt een hilarische serie met de meeste gekke en ongemakkelijke momenten. Allemaal aanraders.

series4

BronBronBron

DE AFKNAPPERS:
1. Gossip Girl
2. Pretty Little Liars
3. Teen Wolf
4. True Blood
5. Orange Is The New Black
6. Bitten
7. The Walking Dead

Niet alle series waar ik aan begin vind ik even leuk. Zo is Gossip Girl echt niks voor mij en had ik met Pretty Little Liars ook snel gehad. True Blood vond ik een beetje overdreven met alle overbodige en bloederige details, en daar ging ik mij aan ergeren. De andere series in dit lijstje vond ik gewoonweg saai. Misschien dat ik Orange Is The New Black nog eens ga proberen omdat iedereen maar blijft aandringen dat het zo’n geweldige serie is, haha.

Zo, dat waren mijn lijstjes alweer. Bijna alle series heb ik online gevolgd via vodly.to of primewire.ag. Vergeet niet je adblocker aan te zetten als je de sites bezoekt, want er komen ontzettend veel pop-ups tevoorschijn. Hoe ik aan al die uren kom? Ik heb bijna altijd een serie aanstaan als ik aan mijn blog werk, foto’s maak, DIY’s uitvoer of andere activiteiten verricht. Alleen als ik erg moe ben kijk ik een serie zonder tegelijkertijd iets anders te doen. Met een lekker warm kopje thee erbij.

Wat is jouw all time favorite serie?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

12 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 08:11h, 24 september Beantwoorden

  Handig lijstje ;-)

 • Denise
  Geplaatst op 08:20h, 24 september Beantwoorden

  Sex and the city was zó awesome!

 • Sophie
  Geplaatst op 09:12h, 24 september Beantwoorden

  PLL en GG niet leuk? No! Haha! Ik kijk ook echt ontzettend veel series. Grey’s Anatomy, TVD en The Originals zijn favoriet :-)

 • Nienke
  Geplaatst op 09:14h, 24 september Beantwoorden

  Mijn favorieten op dit moment zijn Supernatural, Pretty Little Liars, Once Upon A Time en New Girl :)

 • Eline
  Geplaatst op 10:39h, 24 september Beantwoorden

  Haha, wat grappig, GG en PLL zijn juist mijn all time favorites. Bij GG moest ik even inkomen, maar na 5 episodes vond ik het helemaal leuk. Helaas heb ik nu alle 6 seizoenen gezien! Gelukkig gaat PLL binnenkort weer verder!

 • Mirne
  Geplaatst op 11:36h, 24 september Beantwoorden

  OITNB vond ik wel geweldig!

 • irene
  Geplaatst op 11:43h, 24 september Beantwoorden

  Leuke lijst! liefs irene

 • Manon
  Geplaatst op 14:45h, 24 september Beantwoorden

  Leuk overzichtje ik kijk nu Vampire Diaries!

 • Kelly
  Geplaatst op 14:49h, 24 september Beantwoorden

  Teen wolf is mijn absolute favoriet. In het begin is het inderdaad even saai, maar daarna word het steeds leuker naar mijn mening. Grappig dat jou aanraders mijn afknappers zijn en andersom! :)

 • melissa
  Geplaatst op 22:00h, 24 september Beantwoorden

  One Tree Hill is mijn all time favorite!

 • Kimberly
  Geplaatst op 13:09h, 25 september Beantwoorden

  Ik kijk ook zoveel series! Ik vind het ook veel leuker dan films eigenlijk! Ik vind TVD, The Originals, Game of Thrones, New girl, Awkward en Devious Maids ook super leuk!! Gossip Girl vind ik trouwens ook erg leuk, je moet ervan houden idd!

 • Malou
  Geplaatst op 17:37h, 28 september Beantwoorden

  Een aantal jaren geleden vond ik Charmed echt zo leuk!

  The Vampire Diaires is ook echt leuk inderdaad, ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen te zien is :)

Geef een reactie