MERRY CHRISTMAS EVERYONE! - LoisLorinde.nl
18958
post-template-default,single,single-post,postid-18958,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MERRY CHRISTMAS EVERYONE!

kerstfeest

Jaaa, het is kerstfeest! Vandaag is mijn zus jarig en gaan we naar mijn familie om kerst te vieren. En morgen vier ik kerst bij Bram zijn familie. Natuurlijk neem ik ook mijn polaroid camera mee voor wat vrolijke feestfoto’s! Nog niet helemaal in de stemming? Bekijk het artikel van gisteren voor wat last minute kerst inspiratie! Merry Christmas everyone!

Hoe vier jij kerst dit jaar? :D

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

7 Reactie's
 • Pingback:MERRY CHRISTMAS EVERYONE! | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:36h, 25 december Beantwoorden

  […] Jaaa, het is kerstfeest! Vandaag is mijn zus jarig en gaan we naar mijn familie om kerst te vieren. En morgen vier ik kerst bij Bram zijn familie. Natuurlijk neem ik ook mijn polaroid camera mee voor wat vrolijke feestfoto’s! Nog niet helemaal in de stemming? Bekijk het Lees verder […]

 • Kirsten
  Geplaatst op 10:34h, 25 december Beantwoorden

  Wat een feestelijke foto Lois, fijn kerstfeest! Ik vier dit jaar drie dagen kerst, vandaag met mijn familie + vriend, morgen met zijn familie en zaterdag weer met mijn familie + vriend uiteten! (:

 • Manon
  Geplaatst op 11:17h, 25 december Beantwoorden

  Wat een leuke foto, ik wil jou ook hele fijne dagen wensen!

 • Anneke
  Geplaatst op 11:31h, 25 december Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je zus en fijne Kerstdagen.

 • Sophie
  Geplaatst op 12:26h, 25 december Beantwoorden

  Hele fijne feestdagen gewenst lieve Lois! <3

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 17:50h, 25 december Beantwoorden

  Veel plezier!

 • Anneleen
  Geplaatst op 17:07h, 26 december Beantwoorden

  Merry christmas!

Geef een reactie