MAYBELLINE ROCKET VOLUM' EXPRESS MASCARA - LoisLorinde.nl
16561
post-template-default,single,single-post,postid-16561,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MAYBELLINE ROCKET VOLUM’ EXPRESS MASCARA

rocket

Roooocket poweeerrr. Hahaha. Vandaag test ik voor jullie deze Rocket Volum’ Express mascara van Maybelline. Na alle goede verhalen moest ik ‘m toch maar eens proberen. Als er een product is waar ik niet zonder kan dan is dat wel mascara. Omdat mijn wimpers zonder bijna niet te zien zijn maakt het zoveel verschil voor mijn ogen. Kijk je mee?

rocket5

Maybelline Rocket Volum’ Express Mascara kost € 14,99 en is te koop bij de drogist online verkrijgbaar bij Bol.com. “The Maybelline Rocket mascara geeft in één beweging explosief volume, zonder klontjes. The Rocket mascara is een revolutie onder de mascara’s. Het gemakkelijke supersonisch borsteltje bevat gladstrijkende microhaartjes die de wimpers perfect separeren en zorgen voor indrukwekkend volume zonder klontjes. De mascara brengt gemakkelijk en snel aan, inclusief egale kleurdekking. Resultaat: Explosief volume met perfect gesepareerde wimpers.”

rocket7

rocket9

Dit zijn de soort mascara borsteltjes waar ik van houd. Groot en met veel rubberen haartjes. Met ander soort borsteltjes kan ik echt niet overweg, maar met rubberen borsteltjes zit je bijna altijd goed.

rocket1

rocket2

Dit is mijn oog zonder make-up en van mijn wimpers is bijna niks te zien. Nu snappen jullie vast wel waarom mascara hét product is waar ik niet zonder zou kunnen. Het maakt zo’n ontzettend veel verschil!

rocket3

rocket4

Tadaaa, daar zijn de wimpers! De mascara geeft mijn wimpers lekker veel lengte en volume door maar een paar bewegingen met het borsteltje. De wimpers plakken een klein beetje aan elkaar en af en toe ontstaat er een klontje, maar het totaal plaatje ziet er goed uit. Als ik nog een laagje aanbreng worden het echt spinnenpoten, en dat willen we niet.

rocket8

Aan het einde van de dag hebben mijn wimpers nog steeds veel volume en lengte! Het lijkt bijna de waterproof versie, zo goed als hij blijft zitten, maar dat is ‘ie niet. En ik denk dat als er straks minder product in zit er nog minder snel klontjes ontstaan. Oehoeh, ik ben fan geworden van deze Rocket Volum’ Express mascara van Maybelline!

Maybelline Rocket Volum’ Express Mascara kost € 14,99 en is te koop bij de drogist online verkrijgbaar bij Bol.com.

Wat is jouw favoriete mascara?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

22 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:29h, 25 juni Beantwoorden

  Dat is een goede mascara ;-)
  Wauw, wat een volume geeft het je wimpers!

 • marloes
  Geplaatst op 07:09h, 25 juni Beantwoorden

  Wat een mooi effect geeft deze mascara, ziet er goed uit!

 • Anniek
  Geplaatst op 07:22h, 25 juni Beantwoorden

  Wow, wat een enorm verschil tussen before en after, hij doet echt ongelooflijk veel voor je wimpers! Ik kan zelf ook het beste overweg met mascara’s met rubberen borsteltjes, die werken bij mij het fijnst. De One By One van Maybelline vind ik ook erg fijn, maar deze ga ik ook eens proberen!

 • Kirsten
  Geplaatst op 07:51h, 25 juni Beantwoorden

  Hij doet echt wat voor je wimpers, mooi om te zien!

 • Sophie
  Geplaatst op 07:52h, 25 juni Beantwoorden

  Dit was een hele poos mijn favoriete mascara! Ik moet ‘m echt weer in huis halen, haha! Het effect is heel mooi!

 • Meike
  Geplaatst op 09:05h, 25 juni Beantwoorden

  Mooi effect, deze gebruikte ik vroeger vaak! Toen werkte hij voor mij ook best wel goed.

 • Sheling
  Geplaatst op 09:47h, 25 juni Beantwoorden

  Jaaaa ik vind hem zo fijn! Dit is mijn favoriete mascara :D

 • Melissa
  Geplaatst op 11:02h, 25 juni Beantwoorden

  Wat een goed effect! Deze mascara wil ik ook eens proberen

 • Svenja
  Geplaatst op 11:41h, 25 juni Beantwoorden

  Mooi resultaat, deze mascara ga ik onthouden!

 • jana
  Geplaatst op 11:44h, 25 juni Beantwoorden

  Het geeft een heel mooi effect :D x

 • Tess Evea
  Geplaatst op 12:22h, 25 juni Beantwoorden

  Klinkt goed! Ik gebruik zelf erg graag de Clump Defy van Max Factor.

 • Rianne
  Geplaatst op 12:41h, 25 juni Beantwoorden

  Ik heb hem zelf ook, ik vind hem fijn!

 • Rachel Kromdijk
  Geplaatst op 12:43h, 25 juni Beantwoorden

  ziet er erg goed uit! liefs x

 • Manon
  Geplaatst op 13:21h, 25 juni Beantwoorden

  Wauw wat een mooie mascara, heel mooi effect!

 • Isabella
  Geplaatst op 14:08h, 25 juni Beantwoorden

  Ik ben het helemaal met je eens, ik gebruik deze mascara nu meer dan een jaar en heb vanaf het proberen geen andere mascara meer aangeraakt. De waterproof versie blijft nóg beter zitten, ik heb er heftige regenbuien op de fiets naar school vlekkeloos mee overleefd:)

  x

 • Rosanne
  Geplaatst op 14:37h, 25 juni Beantwoorden

  Wauw wat een effect geeft deze mascara op je wimpers zeg. Heel mooi. liefs x

 • Lyana
  Geplaatst op 14:43h, 25 juni Beantwoorden

  De vorm lijkt me echt heel handig!

 • Manon
  Geplaatst op 15:40h, 25 juni Beantwoorden

  Ziet er goed uit, lijkt me ook een fijn kwastje

 • Petra
  Geplaatst op 18:29h, 25 juni Beantwoorden

  deze mascara ziet er heel erg goed , uit en wat een mooi resultaat op je wimpers…

 • Angelique
  Geplaatst op 19:00h, 25 juni Beantwoorden

  was best wel fan van deze mascara maar nu gebruik ik vooral Pupa Vamp, het resultaat van deze maybelline mascara blijf ik nog steeds mooi vinden

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 20:39h, 25 juni Beantwoorden

  Deze is fijn!

 • Bouchra
  Geplaatst op 16:44h, 03 juli Beantwoorden

  Wat een verschil, ziet er goed uit!

Geef een reactie