MACBOOK SKIN FROM CASEAPP - LoisLorinde.nl
17624
post-template-default,single,single-post,postid-17624,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MACBOOK SKIN FROM CASEAPP

skin1

Al eerder ontwierp ik mijn eigen telefoonhoesje met CaseApp. En nu werd ik weer benaderd voor een ontzettend leuke samenwerking. Voor mijn opleiding heb ik nu een MacBook Pro in mijn bezit en ik koos ervoor om daar een mooie skin voor te ontwerpen. Nou ja, ontwerpen.. Dit keer gebruikte ik gewoon een simpele galaxy wallpaper en klaar was mijn ontwerp. Hahaha. Maar ik ben er zo blij mee! Kijk je mee?

skin2

skin3

De MacBook Pro Retina 15 skin kost € 29,- en is te bestellen op CaseApp.nl.

Best prijzig als je bedenkt dat het maar een ‘stickertje’ is. Maar je kan helemaal zelf bepalen hoe het eruit komt te zien, met foto’s, tekst en plaatjes. Zoals ik al zei heb ik een mooie galaxy wallpaper gebruikt als afbeelding. Ook is de kwaliteit erg goed. Ondanks dat het pakketje was gevouwen met de post, deed de dikke plastic sticker niet mee met de kreukels en heb ik hem mooi glad op mijn MacBook gekregen.

skin4

Als eerst heb ik mijn MacBook ontvet met nagellak remover. Een beetje alcohol is ook geschikt. Dit is een belangrijke stap, want door al die vette vingerafdrukken blijft de sticker niet goed plakken. Daarna haalde ik de sticker van het vel en ben ik begonnen met het plakken om het Apple logo heen. Als het daar goed zit, valt de rest ook mooi en recht. Neem hier gewoon even rustig de tijd voor en dan moet het lukken.

skin1

Kiekeboeee!

Aaaah, ik ben zo blij met mijn MacBook Pro skin. Ik heb zeker geen spijt dat ik voor een galaxy print heb gekozen. Het is zo mooi en ik kan er uren naar blijven kijken. Zo’n persoonlijk ontworpen hoes of skin is echt een perfect cadeau voor Kerst of Sinterklaas! Er is ontzettend veel keus uit hoesjes/skins voor verschillende smartphones, tablets en laptops. Oh, en vanmiddag komt er een hele leuke winactie online!

De MacBook Pro Retina 15 skin kost € 29,- en is te bestellen op CaseApp.nl.

Wil jij nu ook je eigen skin/case ontwerpen?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

17 Reactie's
 • Michaela
  Geplaatst op 12:01h, 02 november Beantwoorden

  Wauw wat is die gaaf! Mooie print heb je ook gekozen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:06h, 03 november Beantwoorden

   Dankjewel!

 • Isabella
  Geplaatst op 13:11h, 02 november Beantwoorden

  Ohh wauw, echt een heel gave skin voor je macbook!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:07h, 03 november Beantwoorden

   Bedankt voor het compliment Isabella!

 • chucky1012
  Geplaatst op 13:32h, 02 november Beantwoorden

  Super tof design ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:07h, 03 november Beantwoorden

   Dankje!

 • Manon
  Geplaatst op 13:36h, 02 november Beantwoorden

  Wauw wat mooi zeg!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:07h, 03 november Beantwoorden

   Dankjewel Manon!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 14:50h, 02 november Beantwoorden

  Wauw, echt mooi! De print is echt leuk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:08h, 03 november Beantwoorden

   Jaa, ben er heel blij mee!

 • Pingback:WINACTIE: CASEAPP CASE/SKIN NAAR KEUZE! | Mode Blogs
  Geplaatst op 15:18h, 02 november Beantwoorden

  […] kon je mijn prachtige zelf-ontworpen MacBook Pro skin bewonderen en al eerder ontwierp ik mijn eigen telefoonhoesje met CaseApp. Nu heb ik de kans om […]

 • Anita H.
  Geplaatst op 00:42h, 03 november Beantwoorden

  Mocht ik winnen, dan wil ik dolgraag een skin voor mijn MacBook “ontwerpen”. Ik denk dat ik dan een afbeelding van een venetiaans masker kies. Of een dierenprintje.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:08h, 03 november Beantwoorden

   Wat een leuk idee! Dat lijkt mij ook erg gaaf als afbeelding op een MacBook skin!

 • Dinja
  Geplaatst op 21:14h, 03 november Beantwoorden

  Hij is echt heel gaaf, zelf ben ik meer op zoek naar een soort sleeve voor mijn mac (en als het dan ook die print zou hebben zou ik zooo happy zijn!)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:10h, 03 november Beantwoorden

   Zelf heb ik een paarse sleeve van eBay. Misschien kan je daar eens kijken! :)

 • Anneleen
  Geplaatst op 21:10h, 05 november Beantwoorden

  Wauw heel erg leuk!

 • Wildcard
  Geplaatst op 09:13h, 18 juli Beantwoorden

  Héél mooi inderdaad

Geef een reactie