MAC SOFT AND GENTLE - LoisLorinde.nl
16881
post-template-default,single,single-post,postid-16881,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MAC SOFT AND GENTLE

soft5

Wiehoeeeee, na al zes keer voor niets naar Douglas te zijn geweest hadden ze hem ein-de-lijk weer op voorraad: Soft and Gentle van MAC. Het heeft even geduurd maar ook ik heb de beroemde highlighter eindelijk in mijn bezit. De bronzer uit de Etos kerstcollectie van 2012 heb ik toen gekocht omdat hij zo ontzettend leek op de bekende Soft and Gentle. Nu heb ik ook de échte!

soft7

De nieuwe verpakkingen vind ik helaas een beetje tegenvallen. De nieuwe vorm vind ik wel mooi en uniek. Maar het witte MAC logo erop vind ik erg goedkoop uitzien. Van mij hadden ze het logo zwart moeten laten en gewoon op het doorzichtige plastic zoals bij de oude verpakking.

soft1

soft2

Die van Etos is wat donkerder en warmer dan de koele lichte Soft and Gentle. Logisch, want je vergelijkt ook een bronzer met een highlighter. Toch komen ze aardig bij elkaar in de buurt en begrijp ik wel waarom mensen de Etos bronzer een goede dupe noemen. Soft and Gentle is net wat zachter en romiger op de huid, verder merk ik qua kwaliteit weinig verschil. Het heeft dezelfde mooie glans en goede pigmentatie, alleen er is een duidelijk kleurverschil. Voor een getinte huid kan de Etos bronzer zelfs veel mooier zijn. Jammer dat het een limited edition is.

soft8

Hier heb ik een klein vleugje Soft and Gentle aangebracht als highlighter. Na het aanbrengen zie ik er gelijk frisser en fruitiger uit. Het geeft inderdaad net die gezonde glow waar iedereen het over heeft. Nu mijn gezicht best bruin is gaat mijn voorkeur toch naar de bronzer uit de Etos kerstollectie van 2012.

soft6

Soft and Gentle vind ik nu nét iets te licht dat het wat onnatuurlijk oogt. Maar ik weet zeker dat ik hem veel ga gebruiken in het najaar! Want hij blijft prachtig! MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle kost €29,50 en is te koop bij Douglas winkels met een MAC counter of online te bestellen.

Heb jij de beroemde highlighter in huis?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

21 Reactie's
 • Suzanne
  Geplaatst op 13:51h, 17 augustus Beantwoorden

  Heel erg mooi! Je betaalt wel wat meer, maar dan heb je ook een goed product!

 • Romy
  Geplaatst op 13:53h, 17 augustus Beantwoorden

  Wauw, hij is echt prachtig!

 • irene
  Geplaatst op 13:59h, 17 augustus Beantwoorden

  Ik vind hem heel mooi! liefs irene

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 14:26h, 17 augustus Beantwoorden

  Supermooie highlighter! Wat fijn dat ze hem nu wel hadden bij de Douglas! De aanhouder wint! ;-)

 • Mirjam
  Geplaatst op 14:26h, 17 augustus Beantwoorden

  Oh erg mooi! Ik heb helemaal niets van MAC in mijn stash, maar zie wel steeds veel mooie dingen voorbijkomen!
  Hou je het nog een beetje uit in het ziekenhuis? :)

 • Annelie
  Geplaatst op 14:42h, 17 augustus Beantwoorden

  Wat een beauty!!

 • Sarah
  Geplaatst op 14:51h, 17 augustus Beantwoorden

  Wauw, wat is hij mooooooi zeg! Ik heb een andere beroemde highlighter in huis, haha, Albatros van Nars! Is ook echt prachtig. Ik hou van highlighters!

 • Mariëlle
  Geplaatst op 15:00h, 17 augustus Beantwoorden

  Ik vind het ZO jammer dat ze de verpakking veranderd hebben! Ik was net te laat toen ik hem eindelijk van mezelf mocht kopen, nu is er de nieuwe versie die ook weer wat duurder is. Ik baal hier best wel van haha, maar de inhoud is nog net zo mooi!

 • Eline
  Geplaatst op 15:00h, 17 augustus Beantwoorden

  Ik heb hem laatst ook gekocht, inderdaad, het witte logo is een beetje tacky en goedkoop. Maar de poeder is echt fantastisch, ik snap waarom hij zo populair is. Hij staat je nu ook prachtig!

 • Angela
  Geplaatst op 16:01h, 17 augustus Beantwoorden

  Ziet er heel mooi uit vind ik zelf :) Ik heb zelf een hele lichte huid, dus misschien is hij voor mij wel goed.

 • Marije
  Geplaatst op 16:06h, 17 augustus Beantwoorden

  Heel mooi! maar aan de hand van je review zou de Etos highlighter voor mij ook prima volstaan ;) X

 • Denise
  Geplaatst op 17:09h, 17 augustus Beantwoorden

  Ooooh ik wist helemaal niet dat deze highlighter een nieuw jasje gekregen heeft. Ik heb de oude variant nog en gebruik ‘m echt iedere dag. Top product!

 • Eva Realitijd
  Geplaatst op 17:53h, 17 augustus Beantwoorden

  Ik ben er gek op, voor mijn lichte huid is hij perfect

 • Xan
  Geplaatst op 18:06h, 17 augustus Beantwoorden

  Mooie highlighter.
  Love,

 • Dana
  Geplaatst op 18:34h, 17 augustus Beantwoorden

  hij is mooi! Zelf gebruik ik helemaal geen highlighter dus ik heb hem niet in bezit :)

 • chucky1012
  Geplaatst op 18:46h, 17 augustus Beantwoorden

  Zo mooi ;-)

 • Tess Evea
  Geplaatst op 19:15h, 17 augustus Beantwoorden

  Jammer dat hij er niet meteen gewoon was! De kleur is wel echt prachtig en het effect is ook heel erg mooi. (:

 • Rosanne
  Geplaatst op 20:28h, 17 augustus Beantwoorden

  Ik vind hem echt zo mooi en hij staat sowieso nog op mijn wishlist <3

 • marloes
  Geplaatst op 20:58h, 17 augustus Beantwoorden

  Ahw ik vind hem nog steeds zo mooi! Deze blijft op mijn wishlist staan!

 • Bianca
  Geplaatst op 21:53h, 17 augustus Beantwoorden

  Ziet er mooi uit!

 • Kimberly
  Geplaatst op 15:22h, 18 augustus Beantwoorden

  Ik vind het echt een mooie highlighter! Super tof dat je hem nu hebt :D De verpakking zelf vind ik echt geen vooruitgang :(

Geef een reactie