LUSH VALENTINE'S - HEART THROB & UNICORN HORN - LoisLorinde.nl
19287
post-template-default,single,single-post,postid-19287,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LUSH VALENTINE’S – HEART THROB & UNICORN HORN

lushv

Bij het zien van de collectie ging mijn hartje meteen sneller kloppen. Ik heb het over de Lush Valentijn collectie van dit jaar. Heart Throb en Unicorn Horn zijn twee hele nieuwe producten in de collectie en trokken meteen mijn aandacht. Ik kocht ze dan ook meteen toen ik de kans kreeg. De romantische Heart Throb bubbleroon en de magische Unicorn Horn bubble bar. Kijk je mee?

lushv5

lushv6

Heart Throb bubbleroon kost € 5,95 en is nu te koop in Lush winkels of te bestellen op de website.

Heart Throb is een bubbleroon. Een bubble bar in de vorm van een macaron. Het hart heeft twee helften met binnenin verzorgende sheaboter met gouden glitters. De bubbleroon heeft dezelfde geur als de African Paradise body conditioner van Lush. Het ruikt naar rode roosjes en andere zoete bloemen.

vlush1

Door Heart Throb te verkruimelen onder stromend water heb je binnen no time een bad vol heerlijke bubbels. Het water krijgt een romantische helderrode kleur en ruikt naar bloeiende rozen. Een bad is voor mijn huid altijd uitdrogend, maar ik merk wel dat de bubbleroon een zacht sheaboter laagje achterlaat op de huid. Dus dat is mooi meegenomen!

lushv7

lushv8

Unicorn Horn bubble bar kost € 5,25 en is nu te koop in Lush winkels of te bestellen op de website.

De Unicorn Horn bubble bar ziet er prachtig uit. Bijna magisch met al die pastelkleuren en glinsterende sterretjes! Wauw! De sterke geur van lavendel en neroli geven een rustgevend gevoel. En dan kon ik wel gebruiken na al die tentamens. Hmmmmm.

vlush2

Ook Unicorn Horn zorgt voor ontzettend veel schuim plezier! Misschien nog wel meer dan Heart Throb. Het water heeft een lichte lila kleur gekregen, dat door de hoge schuimbergen eigenlijk niet te zien is. Een echt My Little Pony bad met de heerlijke rustgevende geur van lavendel. Iets minder verzorgend voor de huid, maar ik smeer mij na het badderen toch wel in.

lushv3

De Heart Throb bubbleroon geeft je bad een helderrode kleur, romantische bubbels en een geur van rode roosjes. De Unicorn Horn bubble bar ziet er prachtig uit, ruikt naar rustgevende lavendel en maakt magische schuimbergen in je bad. Twee heerlijke badproducten uit de Valentijn collectie.

Lush Heart Throb bubbleroon kost €5,95 en Lush Unicorn Horn bubble bar kost €5,25. De Valentijn collectie is nu te koop in Lush winkels of te bestellen op de website.

Welke heeft jouw voorkeur?


11 Reactie's
 • Fins
  Geplaatst op 07:19h, 24 januari Beantwoorden

  Die unicorn horn vind ik zo leuk!

 • Anneleen
  Geplaatst op 09:05h, 24 januari Beantwoorden

  Wat een mooie en fijne producten! De Heart Throb bubbleroo wil ik graag gaan kopen, voor met valentijn :)

 • Denna
  Geplaatst op 10:21h, 24 januari Beantwoorden

  Die unicorn horn is echt geweldig!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:42h, 24 januari Beantwoorden

  Ik wilde zo graag de Unicorn bubblebar, maar die is in Rotterdam en online uitverkocht. Huil :(

 • Mirjam
  Geplaatst op 10:45h, 24 januari Beantwoorden

  Aah dit ziet er zo heerlijk uit, en dat schuim ooh! Ik ga denk ik kijken voor de unicorn bubblebar, ben zo benieuwd naar de geur! :)

 • jana
  Geplaatst op 12:53h, 24 januari Beantwoorden

  Oeeh wat een heerlijke producten. Ik heb deze twee ook aangekocht, maar dus nog steeds niet getest. Het is al mooi om zo naar te kijken. Bijna zonde dus om te gebruiken :o

 • alexa
  Geplaatst op 13:22h, 24 januari Beantwoorden

  wat zien ze er schattig uit, bijna zonde om te gebruiken, haha!

 • dana
  Geplaatst op 18:12h, 24 januari Beantwoorden

  Ik wil ze zo graag maar ik heb geen bad :(

 • chucky1012
  Geplaatst op 21:26h, 24 januari Beantwoorden

  Dat ziet er zo cute uit ;-)

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 23:18h, 24 januari Beantwoorden

  Wat een superschattige producten

 • Julie
  Geplaatst op 17:13h, 26 januari Beantwoorden

  Ik heb zelf Heart Throb bubbleroon ook gekocht en ben er heel benieuwd naar! :-)

Geef een reactie