LOVE: MIJN XL MOKKEN COLLECTIE - LoisLorinde.nl
28035
post-template-default,single,single-post,postid-28035,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LOVE: MIJN XL MOKKEN COLLECTIE

Helaas geen DIY vandaag, maar ik heb wel iets anders leuks om te laten zien. Namelijk mijn huge ass mokken collectie. Bijna elke mok heeft een inhoud van een halve liter. ‘I like big mugs and I cannot lie.’

Het begon allemaal met de geweldige food-puns op de vrolijke mokken van Blond Amsterdam uit de Blondelicious collectie. Toen ik ‘Mint your own business’ met een muntblaadje erbij zag staan heb ik er meteen twee gekocht. De mokken hebben een inhoud van een halve liter en daar ben ik als waterleut enorm blij mee. De reuze koffiebeker heb ik een paar jaar geleden mogen ontvangen van MegaGadgets. Met de deksel erop doe ik net alsof ik een Starbucks drankje heb gehaald. Scheelt weer geld.

De holographic/iridescent/oilslick trend vind ik prachtig. Bij het zien van de paarse oilslick mok bij Urban Outfitters was ik dan ook meteen om. De geweldige olifant is ook van Urban Outfitters. Ondanks dat ik het een van de leukste mokken uit mijn collectie vind, drink ik er bijna nooit uit. Hij is stiekem helemaal niet zo handig/fijn in gebruik. De vrolijke Xenos mok met pijltjes erop geef ik vaak aan gasten die een halve liter thee wat te veel vinden.

De roze mok van New Look kocht ik deze zomer in Lyon. Hij heeft een lekker apart lang formaat en er staat ‘You are my cup of tea’ op. Twee weken geleden bestelde ik de andere twee Blond Amsterdam mokken erbij. Nu is mijn Blondelicious collectie compleet. ‘Make cake, not war.’

liefsloisje

12 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 08:58h, 20 oktober Beantwoorden

  Wauw….
  Prachtige collectie mokken…..

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:40h, 23 oktober Beantwoorden

   Dank je wel!!

 • Anneleen
  Geplaatst op 10:58h, 20 oktober Beantwoorden

  Wat een leuke mokken! Ik ben vooral fan van de blond amsterdam mokken, jammer genoeg heb ik er zelf nog geen in het bezit, misschien al een leuk idee voor op mijn kerstmis- lijstje :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:41h, 23 oktober Beantwoorden

   Dankje! Ik vind de Blond Amsterdam mokken zelf ook het leukst, en vooral ook erg fijn. Zeker een aanrader voor op je lijstje! :D

 • Dinja
  Geplaatst op 15:29h, 20 oktober Beantwoorden

  Ik zie een donut, I like!
  Grote mokken zijn zeker fijn, al heb ik zelf wat kleinere mokken. Ik heb wel grote theeglazen maar die zijn niet zo spectaculair.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:42h, 23 oktober Beantwoorden

   Hihi, die met de donut was mijn eerste! Mijn collectie is ook heel geleidelijk ontstaan.

 • Rosanne
  Geplaatst op 17:02h, 20 oktober Beantwoorden

  Wauw wat een leuke mokken! Ze hebben bij de Hema nu ook hele leuke, met sushi en donuts (: Ik heb daar laatst eentje gekocht met krokodillen ♥

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:43h, 23 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Rosanne! Oeeh, dat klinken als leuke mokken voor mijn collectie! Ik ga zeker kijken!

 • Mevrouw Marloes
  Geplaatst op 23:37h, 20 oktober Beantwoorden

  Wat een leuke mokken! Ik drink ook het liefst uit grote bekers. Meestal drink ik minimaal 1,5 liter thee per dag, het liefst uit een mooie, grote mok!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:45h, 23 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Marloes! Aah, heerlijk! Ik kom ook wel aan mijn liters thee en water, haha.

 • Jessica J.
  Geplaatst op 16:08h, 22 oktober Beantwoorden

  Liefde voor mokken! Leuk, zo’n diverse collectie! Volgens mij hebben wij ook geen twee dezelfde mokken, haha.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:46h, 23 oktober Beantwoorden

   Dank je! Hahaha inderdaad, van al het andere servies heb ik alles wit en hetzelfde, maar de mokken vallen wel op ja!

Geef een reactie