LOVE: WONDR EXPERIENCE - LoisLorinde.nl
30349
post-template-default,single,single-post,postid-30349,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOVE: WONDR EXPERIENCE

Gisteren ben ik met mijn vriend naar WONDR Experience geweest. Nog als cadeautje voor mijn afstuderen. WONDR wordt ook wel ‘Instagram museum’ of ‘Speeltuin voor volwassenen’ genoemd vol met kleurrijke en interactieve kamers.

De foto’s zeggen eigenlijk alles al; je bent even in een hele andere kleurrijke wereld. Met een marshmallow zwembad, silent disco room, schilderij kamer, blauwe ballenbak en meer. Aan het einde kan je even bijkomen van alle indrukken in het WONDR cafe onder het genot van heerlijke koffie en fleurige zoetigheid. 

Het pop-up museum is sinds woensdag geopend en bevindt zich in Amsterdam Noord. Het lijkt mij ook ontzettend gaaf om een keer aan soortgelijk project mee te mogen werken. Ik denk dat ik sommige dingen nog meer zou overdrijven en gekker zou maken, haha. In mijn Instagram stories heb ik nog meer foto’s geplaatst van WONDR Experience en ik denk dat ik komende tijd nog veel foto’s zal plaatsen op mijn feed. Het zijn er zo veel!

Heb jij al van WONDR gehoord?

liefsloisje
2 Reactie's
 • Jessica J.
  Geplaatst op 10:18h, 23 september Beantwoorden

  Hoe kleurrijk! Ik had er nog nooit van gehoord.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:55h, 05 oktober Beantwoorden

   Jaa, zeker een bezoekje waard!

Geef een reactie