LOVE: RIBBON SHOELACES - LoisLorinde.nl
28016
post-template-default,single,single-post,postid-28016,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LOVE: RIBBON SHOELACES

Een hele korte post over het feit dat ik schoenveters van lint erg tof vind.

Begin dit jaar zag ik ze voor het eerst opduiken: sneakers met schoenveters van glanzend lint. Wauw! Alleen de schoenen waren nooit helemaal mijn smaak en dus vergat ik al gauw hoe mooi ik de veters vond. Tot een paar weken geleden. Ineens besloot ik om op zoek te gaan naar losse veters voor in mijn favoriete sneakers. Dat deed ik uiteraard op eBay, en met succes.

Ik heb nu twee paar schoenen met ribbon shoelaces en ik ben er dol op. Ondanks de gladde textuur blijft de strik best goed zitten. Het maakt een stoere sneaker ineens een stuk eleganter.

Wat vind jij van schoenveters van lint? Yay or nay?

liefsloisje

Geen reactie's

Geef een reactie