LOVE: NIKE ROSHE RUN - LoisLorinde.nl
28719
post-template-default,single,single-post,postid-28719,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LOVE: NIKE ROSHE RUN

*Ik ben fan. Fan van Nike Roshe Run schoenen. Van Footway mocht ik twee paar uitzoeken met korting. Zo koos ik voor een simpel zwart paar met witte zolen. Máár.. ik koos ook voor een opvallend neon oranje paar voor de afwisseling. Ooh, ze zitten zó lekker!

Nike Roshe Two black – € 79

Vorig jaar kocht ik mijn eerste paar, en inmiddels heb ik er al vier. Eén paar Nike Roshe hardloopschoenen heb je al voorbij zien in de blogpost waar ik mijn liefde verklaar voor schoenveters van lint. Dat paar gaat al een jaar mee. Dit nieuwe zwarte paar is het zachts van allemaal. En daarom zit hij stiekem ook het lekkerst van alle vier. Dat maakt het ook meteen het warmste paar, waardoor ik in hartje zomer waarschijnlijk eerder voor de anderen kies.

Nike Roshe One orange purple€ 95 € 67

Voor de afwisseling vind ik het erg tof om ook een paar felgekleurde Nikes te hebben. De stof is licht neon oranje met lila details. Lekker vrolijk! Wat ik ook erg fijn vind is dat je de zooltjes uit de schoenen kunt halen, zodat je deze makkelijk kan vervangen met je eigen (steun)zolen, zonder een grotere maat te hoeven kopen.

Ik noem de Roshe hardloopschoenen soms ook wel sokken op zooltjes. Ze zitten zo heerlijk zacht en de dikke zolen zijn lekker bouncy. Waardoor ik ook minder snel last krijg van mijn knieën. Daarnaast heb ik wel mijn eigen steunzolen er in zitten. Ze ventileren goed, waardoor ze helaas niet waterdicht zijn. Ze zijn echt gemaakt voor hardlopen op warmere dagen. Zeker niet geschikt voor de winter. Maar nu de dagen weer warmer worden kan ik ze eindelijk weer aan!

De Nike schoenen zijn te koop bij Footway. Net als een heleboel andere schoenmerken!

Wat is jouw favoriete paar schoenen?

liefsloisje

*Dit artikel bevat producten die ik met korting heb mogen ontvangen.

2 Reactie's
 • Jessica J.
  Geplaatst op 10:17h, 13 maart Beantwoorden

  Ik vind de zwarte erg mooi. Ze klinken goed, zeg! Lijken me ideale hardloopschoenen.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:21h, 18 maart Beantwoorden

   Ja, ze zijn heerlijk! :D

Geef een reactie