LOVE: LUSH PRODUCTEN + WINACTIE - LoisLorinde.nl
29486
post-template-default,single,single-post,postid-29486,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOVE: LUSH PRODUCTEN + WINACTIE

Bereid je voor op een lang artikel met een heleboel Lush producten. Ja, mijn liefde voor Lush is weer helemaal aangewakkerd. Vandaag deel ik de eerste indruk van mijn nieuwste Lush aankopen.

OPEN YOUR HEART Bubble Bra

€ 6,95 per stuk (100 g) – Tijdelijk voor Valentijn

Dit is denk ik wel mijn favoriet van de Valentijnscollectie. Open Your Heart is geïnspireerd op het gelijknamige nummer van Madonna en haar pointy bra. De bubble bra heeft een heerlijke warme geur met kardemom en sandelhout. God-de-lijk. Zelf heb ik helaas geen bad, maar mijn ouders en vriend wel. Ik ga niet vaak in bad omdat het mijn huid heel erg uitdroogt (ja, ook met de meest creamy badolie producten), maar als ik dan toch in bad ga dan kies ik vaak voor een bubble bar. I love bubbles. Het bad kleurt geel met een dikke schuimlaag erop. Bereid je wel voor dat er nog dagen lang overal gouden glitters opduiken. De meeste bubbels krijg ik door de douchekop op de hardste stand te zetten en te richten op de bubble bar die ik verkruimel in mijn hand. Wanneer ik dit onder een normale waterstraal doe, zijn er aanzienlijk minder bubbels. Ik heb twee keer met deze bubble bar gedaan.

AUBERGINE Bath Bomb

€ 4,95 per stuk (110 g) – Tijdelijk voor Valentijn

Mijn andere Valentijn favoriet is de Aubergine bath bomb. Ik vind het geweldig dat Lush inspeelt op actualiteiten (net als bij de Jade Roller hype). Valentijn is natuurlijk het perfecte moment om de Aubergine emoji tot leven te brengen. “Oh Bergine, wat doe je nu?”. De bath bomb ruikt naar bergamot, tonka en een beetje citrus. Niet heel bijzonder, gewoon lekker. Het bad kleurt prachtig paars, blauw en roze met een klein beetje groen. Wauw!

SCRUBEE Scrub/Butter Bar

€ 11,95 per stuk (100 g)

De Scrubee is een scrub/butter bar in de vorm van een bijtje. Zo schattig. De zwarte strepen van de bij zijn de scrubdeeltjes van gemalen kokosschil en amandel. De rest is een romige boter van cacao en shea die smelt op de huid. De zoete geur lijkt een beetje op de bekende Honey I Washed The Kids geurlijn met vanille en caramel. Veel fans van de Scrubee hoeven zich na het douchen niet meer in te smeren met een creme. Voor mijn droge huid is het helaas niet voldoende. Hoe voorzichtig je jezelf ook droog dept, er gaat toch een beetje product verloren. Dus na het afdrogen ga ik er gewoon nog een keer overheen met het butter bar gedeelte van Scrubee. Heerlijk.

HONEY I WASHED MY HAIR Shampoo Bar

€ 9,50 per stuk (55 g)

De Scrubee gebruik ik nu in combinatie met de Honey I Washed My Hair shampoo bar met vergelijkbare geur. De vanille-caramel geur is zoet en warm tegelijk, maar niet te overweldigend. Toch wel mijn favoriete geurlijn van Lush. De shampoo bar schuimt ontzettend goed waardoor ik er zuinig mee kan doen. Het schuim voelt ontzettend zacht aan en krijgt mijn haar goed schoon. Na het wassen voelt mijn haar wel een beetje stroef aan, maar dit gevoel is weg zodra mijn haar opgedroogd is.

MONTALBANO Shampoo Bar

€ 9,50 per stuk (55 g)

De Montalbano shampoo bar is wat minder mild en heeft een sterke citrusgeur. Lekker fris. Soms is het wat te veel voor mijn droge hoofdhuid, dus daarom wissel ik het af met de Honey I Washed My Hair shampoo bar. Het is maar net waar ik behoefte aan heb en hoe vet mijn haar is op dat moment. Ook deze shampoo bar maakt mijn haar wat stroef vlak na het wassen.

TEA TREE WATER Toner Water

€ 13,95 per fles (250 g)

De geur is subtiel plant-achtig en fris. De Tea Tree werkt ani-bacterieel en zou moeten helpen tegen puistjes. Ik vind het heerlijk om dit te sprayen na het reinigen van mijn gezicht. Het is ontzettend verfrissend. De laatste tijd heb ik ook wat meer last van onzuiverheden, maar ik vind het lastig om te zeggen of de Tea Tree toner al echt geholpen heeft. Misschien moet ik het daarvoor nog wat langer gebruiken.

INDEPENDENT Eyeliner

€ 18,95 per stuk (15 ml)

Ik wilde heel graag make-up van Lush proberen, maar van deze eyeliner ben ik helaas geen fan. De eyeliner heeft een lang dun kwastje wat fijn is om mee te werken. De ‘steel’ van de eyeliner is dan weer erg kort, waardoor het een beetje in de weg zit als je in de spiegel kijkt tijdens het aanbrengen. De substantie is dikker dan andere vloeibare eyeliners die ik gewend ben. Hierdoor is het moeilijker om een strakke lijn te creëren. De eyeliner blijft ook niet lang zitten op de huid. Soms vergeet ik dat ik make-up op heb en wrijf ik in mijn ogen. Dan heb je meteen een zwarte veeg over je wang. Daarnaast is de eyeliner ontzettend prijzig voor het gebrek aan kwaliteit.

AROMACO Deodorant

€ 7,50 per 100 g

Van anti-transpirant deo’s ben ik nooit fan geweest. Het sluit mijn oksels vaak volledig af waardoor ik ga zweten op andere plekken die nog onprettiger zijn. Dan was ik liever mijn oksels wat vaker op een dag. Dit vind ik overigens ook hygiënischer. Deze vaste deo van Lush trok meteen mijn aandacht. Mijn eerste indruk is heel positief. Ik heb niet het idee dat ik er minder door zweet, en dat is prima, want ik wil niet dat het mijn huid afsluit. Maar als ik dan zweet, dan ruik je niks. De anti-bacteriële stoffen doen goed hun werk. Aan het eind van de dag ruiken mijn oksels nog steeds fris. Het ruikt fris en licht kruidig naar patchoeli. Ik snij er steeds een klein stukje van af om te gebruiken. Dit vind ik hygiënischer dan steeds hetzelfde blok over je oksels wrijven.

LUST Solid Perfume

€ 12,50 per stuk

Lust was mijn allereerste product van Lush. Zo’n 7 jaar geleden kreeg ik van mijn vriend een solid perfume die toen nog in stickvorm verkrijgbaar was. Mijn huid reageert niet goed op de meeste parfums, voornamelijk door de alcohol. Een vaste parfum is veel zachter voor de huid en vaak zelfs nog licht verzorgend door de oliën die erin zitten. Een paar weken terug besloot ik om de oude vertrouwde geur Lust weer te kopen. Wat een herinneringen. Het is een verleidelijk geur met jasmijn, vanille, roos en ylang-ylang. Normaal ben ik niet zo dol op bloemengeuren. Maar door de vanille is deze geur toch zoet en warm. Ik breng vaak een beetje aan op mijn polsen, nek en décolleté. De geur blijft helaas maar een paar uur hangen. Ik heb het idee dat de oude stick parfums langer werkte.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn eerste indruk te lezen over deze producten van Lush. Mocht je nog andere aanraders hebben, dan hoor ik ze graag. Over een tijdje kun je weer een mix review verwachten want ik heb een aantal producten gekocht van de nieuwe naked gezichtsverzorging collectie. Oh, en voor uitgebreide reviews met meer informatie over de ingrediënten moet je bij Evelien van Oh My Lush zijn.

Winactie time! Om nog een beetje (laat) Valentijn te vieren geef ik een pakketje met drie heerlijke Lush producten weg aan een van jullie! De warme kruidige Open Your Heart bubble bra en de zoete kleurrijke Unicorn Horn bubble bar uit de Valentijnscollectie. En een van de nieuwere producten; de Sleepy shower bomb als extraatje. Volg mij op Instagram, laat hieronder een reactie achter met daarin het woord ‘Lush-liefde’ en je doet automatisch mee. Vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten. Over een week (23 februari) kies ik willekeurig een winnaar uit met random.org. Hij/zij ontvangt dan persoonlijk bericht.

Gebruik jij producten van Lush? Zo ja, wat is jouw favoriet?

liefsloisje

17 Reactie's
 • Kim
  Geplaatst op 09:22h, 15 februari Beantwoorden

  Lush bath bombs vind ik echt heerlijk op zijn tijd! Dat maakt een badmoment toch echt een beetje specialer.. Absoluut Lush-liefde hier! Ik volg je trouwens op Instagram :)

 • Kelly
  Geplaatst op 09:48h, 15 februari Beantwoorden

  Wat een heerlijke review! Tea Tree water is ook één van mijn LUSH favorieten (Lush-liefde!)
  Ik doe graag mee aan je winactie, volg je natuurlijk ook via Instagram (@kellymulderx)

 • Mariëtte
  Geplaatst op 10:10h, 15 februari Beantwoorden

  Ik doe graag mee. Mijn Lush-liefde is Show Fairy.
  Ik volg je ook

 • Paula
  Geplaatst op 10:48h, 15 februari Beantwoorden

  Mijn Lush-liefde is de Sakura Bath Bomb! Ik doe super graag mee! :)

 • Simone
  Geplaatst op 11:26h, 15 februari Beantwoorden

  Oh heerlijk, ik heb sinds kort eindelijk een bad en kan niet wachten om dit eens te proberen. Nog nooit gedaan! ‘Lush-liefde’

 • Marian B
  Geplaatst op 13:32h, 15 februari Beantwoorden

  Lush-liefde is hier zeker aanwezig! Ik hou ook erg van butters zoals King of Skin.

 • Yvonne Timmermans
  Geplaatst op 15:25h, 15 februari Beantwoorden

  Lush-liefde!

 • Luna
  Geplaatst op 16:15h, 15 februari Beantwoorden

  Deze winactie voedt mijn Lush-liefde :) Ik ben het meest nieuwsgierig naar de ‘Open Your Heart bubble bra’. Dus ik doe graag een gokje bij de leuke actie!

 • Anita H.
  Geplaatst op 18:09h, 15 februari Beantwoorden

  Lush-liefde

 • Sanne konings
  Geplaatst op 20:59h, 15 februari Beantwoorden

  Lush-liefde ❤️

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 23:13h, 15 februari Beantwoorden

  Wat een heerlijk Lush pakketje, Love it!
  ❤️ ‘Lush-liefde’ ❤️

 • Jitske Lem
  Geplaatst op 16:35h, 16 februari Beantwoorden

  Ik ben erg fan van de producten van lush. Ik gebruik graag rehab.
  Lush-liefde 😍

 • Jitske Lem
  Geplaatst op 16:38h, 16 februari Beantwoorden

  I love lush😍
  Lush-liefde

 • Jolijn
  Geplaatst op 22:03h, 16 februari Beantwoorden

  Super leuke actie, mijn lush-liefde zijn de bruisballen! :)

 • Jessica J.
  Geplaatst op 14:24h, 17 februari Beantwoorden

  Ik ben verslaafd aan Lush, haha. Ik laat de winactie dan ook aan me voorbijgaan, want ik heb nog meer dan genoeg in huis – waaronder de Bubble Bra! 😉 Mijn favoriete Lush-product is geloof ik Ultrabland, die gebruik ik zonder uitzondering elke dag!
  Jammer dat de eyeliner zo tegenslaat, en al zeker aan die prijs …

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:24h, 18 februari Beantwoorden

   Leuk! Ultrabland vind ik ook super fijn!

 • Indiana willems
  Geplaatst op 09:50h, 23 februari Beantwoorden

  Hoop dat ik nog kan meedoen heb lush ontdekt in Boedapest en lush geeft me dan ook zo’n leuke herinneringen 😍

Geef een reactie