LOVE: LIEVER MET LEF - LoisLorinde.nl
27141
post-template-default,single,single-post,postid-27141,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOVE: LIEVER MET LEF

liever-met-lef-1

Een nieuwe liefde. De vorige keer deelde ik mijn liefde voor de Action twin markers en nu is het de beurt aan het inspirerende boek van Dagmar: Liever met Lef. Vorige week donderdag was ik bij de boekpresentatie van Liever met Lef en het was zo tof om Dagmar weer even zien. Ik ben een lastige lezer (en dat weet Dagmar ook, haha) omdat ik graag met mijn handen bezig ben en moeilijk kan stilzitten om naar letters te kijken. Maar Dagmar heeft het voor elkaar gekregen, ik las het boek in één weekend nog uit. En dat zegt wel wat.

liever-met-lef-2

liever-met-lef-5

Het boek bestaat uit korte hoofdstukken over verschillende onderwerpen zoals positief denken, doorzetten en dankbaarheid. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je een opdracht die je helpt bij het volgen van je dromen en het vinden van geluk. Bij het eerste hoofdstuk moet je bijvoorbeeld activiteiten opschrijven waar je energie van krijgt. Het is de bedoeling dat je elke dag (minstens een kwartier) tijd maakt voor zo’n activiteit. Gelukkig vind ik dat minder moeilijk, zonder deze dingen zou ik niet kunnen leven, haha.

liever-met-lef-4

liever-met-lef-3

Dagmar’s positieve karakter straalt er van af! Alsof ze je persoonlijk aanspreekt in een gesprek. Kortom, het is een heel inspirerend en uitdagend boek waar iedereen iets van kan leren. En soms ook wel confronterend, omdat ik mij bewust werd van het feit dat ik niet altijd even positief in het leven sta. Maar bewustzijn is een begin. En de vrolijke (ietwat cliché, maar daardoor niet minder waar) quotes maken het boek helemaal Dagmar.

Liever met Lef kost € 15,- en is te koop bij de boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

Heb jij Liever met Lef al in huis gehaald?

liefsloisje

6 Reactie's
 • Romy
  Geplaatst op 11:27h, 09 oktober Beantwoorden

  Wat grappig! ik heb dit boek ook net dit weekend uitgelezen en er een review over geschreven. Telepathie! ;) Maar ik ben het helemaal met je eens. Het is een inspirerend boek dat je in ieder geval aan het denken zet.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:49h, 09 oktober Beantwoorden

   Aah, wat grappig! En je was ook bij de boekpresentatie zag ik! :D

 • Stella
  Geplaatst op 16:27h, 09 oktober Beantwoorden

  Ik wist nog niet zo goed waar Dagmar’s boek over ging, maar oooh ik ga hier echt een beetje van kwijlen. Volgens mij is het een fijn, positief en inspirerend boek! Ik denk dat ik hem op mijn birthday wishlist ga zetten! Liefs, Stella.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:50h, 09 oktober Beantwoorden

   Haha, het is echt een feel-good boek! Die je zelf aan het denken (en werk) zet. Leuk!

 • chucky1012
  Geplaatst op 16:47h, 09 oktober Beantwoorden

  Zo leuk.
  Ik zal het misschien gaan kopen.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:52h, 09 oktober Beantwoorden

   Zeker een aanrader! :)

Geef een reactie