LOVE: HEMA LABEL MAKER - LoisLorinde.nl
28505
post-template-default,single,single-post,postid-28505,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOVE: HEMA LABEL MAKER

Eerst dacht ik: ‘oh leuk, maar dat ga ik toch nooit gebruiken’. En ineens, maanden later, besloot ik de label maker van HEMA toch te kopen. En ik heb er zeker geen spijt van!

Door de hendel zachtjes in te drukken, creëer je een spatie. Door hard te drukken, druk je de letter in het label. Hierdoor hebben de labels coole 3D letters. Het label is gemaakt van tape, dus kan je het meteen overal opplakken als een sticker. Ideaal. Door aan de schijf te draaien bepaal je welk teken je gebruikt. Er zit geen 0 of 1 op de schijf, ik denk omdat dit vervangen kan worden met O en I. Ook heeft de schijf een ‘schaartje’ als teken, hiermee knip je je label af. Vergeet niet eerst een spatie te doen, anders heeft je label geen rand meer.

Ik ben nooit zo goed geweest in het spellen van woorden. Als ik iets moet opschrijven rolt het er zo uit, maar zodra ik de letters moet opnoemen raak ik in de war. Zo bleek dat ook weer tijdens het gebruik van de label maker, haha. Daarom vind ik het fijn om het eerst op de schrijven, anders sla ik letters over of doe ik ze juist dubbel.

Het was even priegelen, maar als je het eenmaal door hebt is het heel makkelijk. Ik heb de labels gebruikt op deze kruidenpotjes van de Action met zaden erin. I feel so organized now. Ik ga ze ook nog gebruiken voor laatjes en bakjes met DIY spullen! Oh, en je kan ook gekleurd tape erbij kopen. Handig als je wilt werken met kleurcodes.

De label maker kost € 10,- en is te koop bij HEMA. Een extra set van 4 rollen tape kost € 4,-.

Waar zou jij de labels voor gebruiken?

liefsloisje

12 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:05h, 26 januari Beantwoorden

  Mooi en heel handig!

 • Jessica J.
  Geplaatst op 10:51h, 26 januari Beantwoorden

  Heeey, wat een handig ding! En heel wat goedkoper dan een DYMO!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:32h, 27 januari Beantwoorden

   Ja inderdaad, scheelt enorm!

 • Lieke
  Geplaatst op 15:41h, 26 januari Beantwoorden

  Handig als je op zoek bent naar een goedkoop alternatief voor de Dymo.

 • Dinja
  Geplaatst op 20:44h, 26 januari Beantwoorden

  Ohh dat ziet er leuk en handig uit! En zeker ook leuk dat de tape in verschillende kleuren te verkrijgen is. Zo word organizen leuk en kleurrijk :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:33h, 27 januari Beantwoorden

   Leuk he! Ik heb nu gekozen voor tape set met goud, zilver, wit en zwart. Maar misschien koop ik de kleuren er ook nog bij!

 • Eva
  Geplaatst op 10:53h, 27 januari Beantwoorden

  Wat leuk! :D

 • Bianca
  Geplaatst op 21:56h, 27 januari Beantwoorden

  Hé wat een leuke tip, naar zoiets was ik nog opzoek! x

 • renske
  Geplaatst op 11:15h, 03 maart Beantwoorden

  Ziet er super leuk uit! Ik wil het ook gaan halen voor mijn voorraadpotjes, maar denk je dat de labels ook goed blijven zitten als je de potjes af en toe door de vaatwasser doet?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:26h, 08 maart Beantwoorden

   Hi Renske,

   Leuk dat je ze wilt gebruiken! Ik vrees dat de stickers er dan af gaan. Ik was zelf de binnenkant met de hand af. :)

 • Remon Riethorst
  Geplaatst op 19:20h, 07 oktober Beantwoorden

  Toevallig vandaag gekocht maar onbruikbaar er zit een wit palletje waar je tape onderdoor moet lopen om het dan vervolgens door te voeren nou geloof me de bijgeleverde tape komt daar echt niet onder of tussen hoe je het noemen wil dus mijn mening is waardeloos produkt voor die 10 euro morgen krijgen ze hem retour en dan maar bij de bruna een dymo kopen

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:30h, 08 oktober Beantwoorden

   Hallo Remon,

   Jammer dat ‘ie niet voor jou werkt. Je kan de tape er inderdaad niet doorheen duwen. Je klikt het begin er doorheen alsof je de ‘spatie’ gebruikt. Vervolgens kan je ‘typen’ als de tape er ver genoeg in zit. Ik weet niet of dit je probleem oplost, maar misschien helpt het.

   Groetjes,

   Lois

Geef een reactie