LOVE: EDELSTENEN OPGRAVEN - LoisLorinde.nl
28506
post-template-default,single,single-post,postid-28506,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOVE: EDELSTENEN OPGRAVEN

Van mijn zus kreeg ik deze toffe set van SES om je eigen edelstenen op te graven uit een blok kleisteen. En ik ben lekker aan de slag gegaan!

Als klein meisje werd ik wel eens een ekster genoemd omdat ik alles meenam wat ook maar een beetje glinsterde. Zo kwam ik altijd thuis met allerlei moertjes en schroefjes die ik vond op straat. Of ik dook muntjes en sieraden op in het zwembad. Dat gevoel van ‘opzoek gaan naar een schat’ had ik weer een beetje bij het opgraven van deze edelstenen.

Vergis je niet, het is nog best zwaar werk al dat beitelen. Vooral als je al even bezig bent ga je het zeker voelen in je armen. Er zitten grote zandkorrels in waardoor je soms denkt dat je al iets gevonden hebt. Dat maakt de echte edelsteen een extra leuke verassing. Ik raad het aan om het buiten te doen want het geeft veel rotzooi.

Ik vond het echt heel erg leuk om te doen en je houdt er tien mooie edelsteentjes aan over. En je kan er zelfs een beetje agressie in kwijt als je lekker in het blok aan het hakken bent, hahaha.

Edelstenen Opgraven van de SES Explore collectie kost € 12,99 en is te koop bij verschillende speelgoedwinkels, zoals Bart Smit, Toy Champ en Bol.com

liefsloisje

6 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:42h, 09 februari Beantwoorden

  Zo mooi en leuk 👌

 • Valerie
  Geplaatst op 10:02h, 09 februari Beantwoorden

  Dit ziet er echt super cool uit!! En leuk idee voor kado’s, heb het gelijk op een verlanglijstje bij bol.com gezet haha. Ideaal!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:26h, 09 februari Beantwoorden

   Hahaha, super leuk!

 • Mei Qi
  Geplaatst op 15:54h, 11 februari Beantwoorden

  Dat ziet er leuk uit!!

 • Dinja
  Geplaatst op 22:02h, 17 februari Beantwoorden

  Ik heb lang getwijfeld of ik de set ging kopen, uiteindelijk niet gedaan maar nu ik je artikel lees ga ik toch weer twijfelen. Het ziet er echt leuk uit en de edelstenen zijn allemaal zo mooi! :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:19h, 23 februari Beantwoorden

   Haha sorry! Ja, het is natuurlijk goedkoper edelstenen los te kopen.. (En zelf uit te kiezen qua vorm). Maar het is wel erg leuk om te doen!

Geef een reactie