LOVE: BULLET JOURNALING - LoisLorinde.nl
29836
post-template-default,single,single-post,postid-29836,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOVE: BULLET JOURNALING

Eind 2017 begon ik aan mijn eerste bullet journal. Een bullet journal is een leeg boek met stipjes in plaats van lijntjes die je helemaal kan invullen zoals je zelf wilt. Inmiddels is mijn tweede journal al voor de helft gevuld en vandaag laat ik jullie de binnenkant zien.

Een bullet journal wordt veel gebruikt als agenda, voor to-do lijsten of om nieuwe gewoontes bij te houden. Ik gebruik het vooral voor ideeën, schetsen en heel veel lijstjes. Mijn bullet journal is van MUS en gekocht bij een lokale boekenwinkel. Hele oplettende kijkers herkennen deze gekke lijn op de voorkant misschien van de DIY route in een lijst van jaren geleden.

Op de eerste pagina is een jaaroverzicht geplakt. Hier houd ik mijn menstruatie bij maar dat wil ik nog wel eens vergeten, haha. Omdat dit een oude foto is zijn de maanden vanaf mei nog niet opgeschreven.

Zoals veel van jullie weten ben ik een fanatieke Pokémon GO speler. Op deze pagina’s probeer ik de gevangen shiny Pokémon van de maandelijkse community days bij te houden.

Herken je dat probleem dat je nooit weet wat je wilt hebben als je jarig bent? Dat probleem heb ik gelukkig niet meer sinds ik mijn wensen opschrijf. Elke keer als ik iets zie wat ik zou willen hebben zet ik het op deze lijst.

Dit is de lijst met alles series die ik heb gezien. Het zijn er toch wel erg veel. Oeps. Staat jouw favoriete serie hier niet bij? Laat het vooral weten!

Naast series, houd ik maandelijks bij welke films ik heb gezien. Ook dit wil ik nog wel eens vergeten op te schrijven. Het aantal verschilt ook heel erg per maand. Soms is het er maar eentje.

Op deze pagina schreef ik mijn mening op over mijn nieuwe Bath and Body Works kaarsen die ik laatst reviewde. Twee geuren hebben mijn review niet gehaald omdat ik ze niet lekker genoeg vond om te branden. Misschien dat ik er iemand anders wel blij mee kan met een winactie binnenkort.

Deze chaotische pagina is een lijst met foto’s die ik wilde maken voor blogposts. Alleen de ‘kindertekenen nadoen’ blogpost is nog niet online komen. *hint hint*

Een tevergeefse poging om een wekelijkse maaltijdplanning bij te houden. Plannen lukt vaak wel met boodschappen en dingen invriezen, maar het daadwerkelijk opschrijven schiet er vaak bij in.

Op deze pagina tekende ik het plan voor mijn balkon make-over die inmiddels succesvol is afgerond.

Als ik weer eens een waxtart brand, plak ik de sticker in mijn bullet journal. Inclusief datum en mening van de geur.

Ook labels van Lush samples plak ik in mijn bullet journal met een geschreven mening erbij. Erg leuk om terug te lezen!

Heb jij een bullet journal? Zo ja, waar gebruik je ‘m voor?

liefsloisje

2 Reactie's
 • Wendy (B)
  Geplaatst op 10:42h, 17 augustus Beantwoorden

  Ik heb er liggen maar nog geen enkele gestart. Lukt ooit wel eens :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:36h, 21 augustus Beantwoorden

   Haha, awh, wat houd je tegen om nu te beginnen? :D

Geef een reactie