LOVE: BATH & BODY WORKS CANDLES - LoisLorinde.nl
29713
post-template-default,single,single-post,postid-29713,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOVE: BATH & BODY WORKS CANDLES

Na een aantal jaar steeds een paar waxmelts te hebben besteld, had ik ineens de behoefte om mijn geurkaarscollectie aan te vullen met wat nieuwe jars. Dus hier is een korte review van mijn 4 nieuwste Bath & Body Works candle jars!

CAMPFIRE DONUT

Dit ruikt als een mix van Cinnamon Sugared Donut en Marshmallow Fireside. Het heeft een licht rokerige / kampvuur geur met vanille en kaneel. Heerlijke warme geur voor lange zomeravonden.

PUMPKIN COCONUT

Jammergenoeg ruik ik de kokosnoot hier helemaal niet in terug. De pompoen zelf ook niet. Het is meer een subtiele pumpkin spice geur met kaneel, kardemom, kruidnagel en vanille. Ook ontzettend lekker, maar het blijft jammer van de kokos.

HEIRLOOM APPLE

Appels, appels en appels! Alsof je een appel aan het snijden bent onder je neus, en de geur 10x is versterkt. Omdat je een appel natuurlijk nooit zo sterk ruikt heeft het ook iets chemisch. Maar in dit geval vind ik dat niet storend. Heerlijke frisse geur.

LEMON DROPS

Citroen met een vleugje vanille. Dat is deze geur. Ontzettend lekker en fris, maar de vanille maakt het ook een beetje warm. Dit is mijn favoriet uit het rijtje van vandaag. Toch weer heel anders dan Vanilla Lime van Yankee Candle, die ook een van mijn favorieten is.

De Bath & Body Works kaarsen hebben 3 lonten waardoor ze goed egaal branden. Ik vind ze een stuk sterker dan Yankee Candle large jars, maar je bent er wel een stuk sneller doorheen. Ze hebben ongeveer 30-45 branduren. Terwijl een Yankee Candle large jar 110–150 uur meegaat voor een paar euro extra. Omdat ik al zoveel Yankees heb spreekt B&BW mij momenteel meer aan.

Bath & Body Works 3-wick candles kosten € 25,95 per stuk en zijn o.a. te bestellen bij Cosy Favorites. Momenteel zijn er een hoop geuren in de uitverkoop voor 20 euro!

Ben jij een geurkaarsen liefhebber? Zo ja, wat voor geuren brand jij in de lente?

liefsloisje

6 Reactie's
 • Kelly
  Geplaatst op 17:33h, 07 april Beantwoorden

  Heerlijke kaarsen! Campfire donut & Pumpkin Coconut ken ik toevallig (heb ik zelf ook gehad) en vind ik heerlijk! De andere twee heb ik nog niet geprobeerd. :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:35h, 07 april Beantwoorden

   Oh leuk! Ruik jij wel de kokos terug in Pumpkin Coconut? Ik niet, maar zijn wel ontzettend lekkere geuren. Andere ook aanraders als je van fruitgeuren houdt

 • Evelien
  Geplaatst op 12:34h, 08 april Beantwoorden

  Letterlijk élke kaars uit dit artikel lijkt me heerlijk. Al zou Campfire Donut het wel winnen, vanille en kaneel is namelijk echt om te KWIJLEN zo lekker. Ik ben zelf ook groot fan van B&BW, ik heb die handgels, die foam handzepen, bodylotions, showergels, echt zoveel. Echt een heerlijk merk.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:11h, 11 april Beantwoorden

   Ooh, dan vind je Cinnamon Sugared Donut vast ook heerlijk. (Is denk ik wel mijn favoriete kaars van B&BW). Zo jammer dat we geen complete winkel in Nederland hebben!

 • Jessica J.
  Geplaatst op 14:32h, 08 april Beantwoorden

  Rare geurcombo, pompoen en kokos. Hoe jij de geur beschrijft, klinkt hij wel erg lekker!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:09h, 11 april Beantwoorden

   Jaa, je ruikt de kokos totaal niet, hij is vooral kruidig. Al vind ik pompoensoep met kokosmelk best een lekkere combinatie, haha

Geef een reactie