LOVE: ACTION TWIN MARKERS - LoisLorinde.nl
26607
post-template-default,single,single-post,postid-26607,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOVE: ACTION TWIN MARKERS

action-alcohol-stiften-5

Een kort artikel om mijn liefde voor de Action twin markers te uiten. Even wat anders dan de fineliners waar ik normaal mee werk. Ik denk dat de meeste creatievelingen die regelmatig in de Action komen de alcoholstiften al hebben ontdekt. Ze kosten maar 95 cent voor een set van drie, dus zeker het proberen waard!

action-stiften-1

Zoals je ziet zijn sommige kleuren redelijk licht, maar door meerdere lagen aan te brengen kan je de kleur goed opbouwen. De stiften werken het fijnst op stevig marker papier. De stiften drukken dan niet door en je creëert makkelijk strakke lijnen. Op dunner papier vlekt het snel uit, maar soms kan dat juist voor een tof effect zorgen.

action-alcohol-stiften-6

action-alcohol-stiften-3

Ik heb geen ervaring met andere alcoholstiften dus heel veel kan ik er niet over zeggen. De markers hebben twee kanten, een dikke en een dunne kant. Twin markers, ofcourse. Het is even wennen, omdat ik normaal met ultra dunne fineliners werk, maar het is echt leuk om te proberen. De hoekige stiftpunt is ook erg geschikt voor handlettering. Handlettering zie ik steeds vaker voorbij komen op Instagram.

action-alcohol-stiften-4

action-alcohol-stiften-5

Ik combineer de kleurrijke stiften graag met een zwarte fineliner. Ja, ik blijf fineliner fan, haha. Als ik wat meer illustraties heb gemaakt zal ik ze natuurlijk delen in een ‘art’ blogje. De twin markers kosten € 0,95 per set van drie en zijn te koop bij Action. Er zijn zes verschillende setjes beschikbaar: roze, paars, blauw, turquoise, groen en geel.

Heb jij de Action twin markers al gespot?

liefsloisje

11 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:17h, 19 september Beantwoorden

  Wat kan jij prachtig tekenen!
  Mooie markers.
  Ik had ze nog niet gezien.

  Xoxo

 • sammie
  Geplaatst op 11:43h, 19 september Beantwoorden

  Zo te zien zijn het mooie markers voor een klein prijsje!

 • Dana
  Geplaatst op 17:09h, 19 september Beantwoorden

  ohh tof! Ik ga denk ik een kijkje nemen :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:34h, 23 september Beantwoorden

   Echt het proberen waard! Heb je ze kunnen vinden? :D

 • Veerlez
  Geplaatst op 15:13h, 22 september Beantwoorden

  Ik pas nu op het huis van mijn ouders en mijn moeder heeft deze stiften (en die van de Tiger, die zijn ook fijn) dus ik ging ze proberen en ze zijn zo fijn! Ze drukken veel minder door dan die van de Tiger, of de echte Promarkers die ik zelf heb. Ik ga dus nu naar de action fietsen om te kijken of ze ze nog hebben!

 • Veerlez
  Geplaatst op 16:18h, 22 september Beantwoorden

  Helaas, ze hadden ze niet meer, hier in het dorp! Weet jij toevallig nog een action waar ze ze nu verkopen?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:52h, 23 september Beantwoorden

   Ik heb ze laatst nog bij de Action in Utrecht, Zeist en Driebergen gezien. :) En grappig dat je ze zelfs beter vindt dan de echte Promarkers. Ik hoop dat je ze nog kan vinden!

 • Anneleen
  Geplaatst op 18:54h, 27 september Beantwoorden

  Wat een leuke stiftjes! :)

 • Wendy (B)
  Geplaatst op 19:20h, 14 oktober Beantwoorden

  Ik heb ze mij ook allemaal gekocht :)
  Bedankt voor de tip!

 • Djelena
  Geplaatst op 09:33h, 08 maart Beantwoorden

  Zijn ze uitwasbaar??

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:56h, 12 maart Beantwoorden

   Hoi Djelena,

   Bedoel je uit je kleren? Dat weet ik niet. :) Ik denk niet dat het makkelijk uitwasbare vlekken zijn.

Geef een reactie