LOISLORINDE.NL BESTAAT 8 JAAR! - LoisLorinde.nl
31911
post-template-default,single,single-post,postid-31911,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOISLORINDE.NL BESTAAT 8 JAAR!

LoisLorinde.nl bestaat vandaag 8 jaar en ik heb een kleine verrassing voor jullie!

Stiekem zit in deze feestelijke post ook een DIY verstopt. Ik maakte namelijk mijn eigen confetti met washi tape! Het is ontzettend snel en makkelijk om te doen. Ideaal voor die feestneus met voorkeur voor een specifieke kleur.

Ondanks dat ik een aantal maanden niet geblogd heb liep de teller vrolijk door. Acht jaar alweer. Ik kan mij bijna niet meer voorstellen dat ik in de eerste 2 jaar bijna elke dag een blogpost online gooide. En ik ben heel benieuwd hoe lang jij mij al volgt!

Om het 8-jarig bestaan te vieren geef ik jullie een leuke kortingscode voor in de shop. Met de code LL8Jaar krijgt je tot en met 20 oktober 15% korting op je gehele bestelling! En in december heb ik ook nog een leuke winactie gepland. :)

Hoelang ken jij mijn blog al? :D

liefsloisje

 

Geen reactie's

Geef een reactie