LOISLORINDE.NL BESTAAT 7 JAAR! + WINACTIE - LoisLorinde.nl
30586
post-template-default,single,single-post,postid-30586,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOISLORINDE.NL BESTAAT 7 JAAR! + WINACTIE

Mijn blog bestaat vandaag 7 jaar! En om dat te vieren heb ik een zoete traktatie voor jullie!

De traktatie is een heerlijke zoete geurkaars van Yankee Candle! De geur heet Sweet Candies en was een limited edition large jar met Pasen. De geur is precies zoals je verwacht: zoete en fruitige snoepjes. Ik vind hem zelf erg lekker en hoop dat ik iemand anders er ook blij mee kan maken. Laat hieronder een reactie achter als je de large jar zou willen winnen! De winactie duurt tot 19 oktober. Op 20 oktober ontvangt de winnaar persoonlijk bericht.

En ik zou ik het heel leuk vinden als jullie onderstaande vraag zouden beantwoorden. (Ook als je niet mee doet aan de winactie).

Wat is het eerste dat je zag op mijn blog? Voor zover je kan herinneren natuurlijk. Ben benieuwd!

 

liefsloisje

 

16 Reactie's
 • Marian B
  Geplaatst op 16:07h, 05 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd met alweer je 7e blogverjaardag!
  Ik hou van geurkaarsen, ik ben benieuwd naar deze zoete geur en loot dus graag mee.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:18h, 09 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Marian! Leuk dat je mee doet ! :)

 • Sabrina Commissaris
  Geplaatst op 16:43h, 05 oktober Beantwoorden

  Heerlijk zo’n yankee candle! Ik doe graag mee. Gefeliciteerd! Nog vele jaren in goede blog gezondheid. Het eerste wat ik me kan herinneren is iets met pomponnetjes, weet niet precies meer wat :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:19h, 09 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Sabrina! Leuk om te horen. Misschien waren het mijn zelfgemaakte pompomsloffen?

 • gea
  Geplaatst op 21:15h, 05 oktober Beantwoorden

  Wat leuk! gefeliciteerd. Mijn blog bestaat volgende week toevallig ook 7 jaar haha.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:19h, 09 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Gea! Jij ook gefeliciteerd!

 • Noor Raats
  Geplaatst op 09:31h, 06 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd met 7 jaar bloggen!
  Ik denk dat het een ‘on my way from ebay’ post was, maar de welke weet ik niet meer…

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:21h, 09 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Noor! Ah leuk om te horen! Heb ook wel erg veel eBay posts gemaakt, haha.

 • Joek
  Geplaatst op 10:06h, 06 oktober Beantwoorden

  Proficiat met het 7 jarig bestaan van je blog! Ik geloof dat een van de eerste artikels die ik op je blog zag een ‘On my way from ebay’ was of je Yankee Candle collectie (sowieso iets met geurkaarsen). Ik loot graag mee voor de large jar, ben dol op zoete geurtjes. Nog veel blogplezier!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:21h, 09 oktober Beantwoorden

   Dank je wel Joek en leuk dat je mee doet! Dat zijn beide goed bekeken posts, dus die kans is idd groot haha!

 • Jessica J.
  Geplaatst op 10:51h, 07 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je blogjaardag, Lois! Wat een mijlpaal! Ik laat de winactie aan me voorbijgaan, ik heb nog méér dan genoeg Yankee Candles in huis, haha. En ik geloof dat ik je blog destijds gevonden heb via een geurkaarsen-Facebookgroep?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:22h, 09 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Jessica!! Ja, klopt! Ooit was ik heel actief in die groep, haha!

 • Fleur Sophia
  Geplaatst op 18:20h, 07 oktober Beantwoorden

  Gefeli met je blog-verjaardag! :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:24h, 09 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Fleur!

 • Lieke van Veen
  Geplaatst op 17:11h, 08 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je 7e blog verjaardag!
  Ik volg zoveel bloggers, dat ik echt niet meer weet wat ik als eerste heb gezien van jou blog.
  Ik maak graag kans op deze geurkaars van Yankee Candle.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:25h, 09 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Lieke! En dat geeft niet hoor :) Leuk dat je mee doet!

Geef een reactie