LOIS LOVES #7 ♡ KLEURRIJKE INSTAGRAMMERS - LoisLorinde.nl
24574
post-template-default,single,single-post,postid-24574,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOIS LOVES #7 ♡ KLEURRIJKE INSTAGRAMMERS

kleurrijk-instagram-love

Door het artikel met de favoriete kleurrijke Instagram-accounts van Femke besefte ik dat ik eigenlijk ook heel veel kleurrijke Instagram-accounts volg. Naast de Instagrammers die Femke noemt in haar artikel volg ik nog meer vrolijke accounts waarvan ik er vandaag een aantal op een rijtje heb gezet. Dus dit keer geen random favorieten in Lois Loves, maar mijn favoriete kleurrijke Instagrammers!

love-kleurrijk-instagram-1

@LETSMINGLEBLOG

Het Instagram account van Ashley heb ik ontdekt omdat zij mij was gaan volgen. Een account vol kleurrijke DIY’s en recepten. Ik krijg al dorst bij het zien van haar prachtige drankjes.

love-kleurrijk-instagram-2

@LINESACROSS

Rachel is heerlijk kunstzinnig en experimenteert met alle kleuren van de regenboog. Letterlijk. Er is geen enkele kleur die niet voorkomt in haar Instagram feed. Oh, en elke vrijdag deelt ze een regenboogfoto met de de hashtag #ayearofrainbows.

love-kleurrijk-instagram-3

@ABEAUTIFULMESS

A Beautiful Mess is denk ik wel het bekendste account uit dit lijstje. Elsie en Emma hebben een geweldige blog vol met kleurrijke DIY projecten. En delen ook de prachtigste foto’s van hun kleurrijke volgers.

love-kleurrijk-instagram-6

@STUDIODIY

De naam zegt het al, nog een account vol DIY’s! Kelly heeft echt de origineelste en inspiratievolste ideeën. En ze maakt veel gebruik van emoji’s in haar projecten. Lekker vrolijk!

love-kleurrijk-instagram-5

@SUGARANDBASH

Alyson weet overal een mooie foto van de maken. Ook dit account volg ik met veel plezier. Oh, en bereid je voor op een heleboel donuts, cupcakes en nog meer zoetigheid.

love-kleurrijk-instagram-4

@HELLOMAPHIE

Mafer is van het YouTube kanaal Hello Maphie. Ze verzint echt de gekste en tóch simpele DIY’s. Door haar kwam ik bijvoorbeeld op het idee voor de edible poop emoji’s.

love-kleurrijk-instagram-7

LOVELYINDEED

Chelsea neemt ons mee naar de meest kleurrijke plekken. Daarnaast is ze ook een multitalent met een blog vol creatieve DIY’s en recepten. Oh, en ook nog een webshop!

love-kleurrijk-instagram-

@BRITTNIMEHLHOFF

En ook Brittni is een kleurrijk wonder die goed kan bakken. Wauw, je zou haar kunstwerken bijna niet durven opeten. Een heerlijke Instagram feed waar je u tegen zegt.

Volg jij ook graag kleurrijke Instagrammers? Zo ja, wie is jouw favoriet?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

6 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:33h, 24 februari Beantwoorden

  Leuk want ik volg velen uit je lijstje niet.
  Dus ga ik nu meteen even kijken….

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:01h, 26 februari Beantwoorden

   Ah, dank je wel! En heb je nog iemand gevolgd? :D

 • Maaike
  Geplaatst op 22:58h, 24 februari Beantwoorden

  Ah, vet leuk! Meteen even een aantal gevolgd. :) Ik houd echt van de combinatie wit (licht) met kleur. Probeer ik zelf ook zo veel mogelijk te doen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:02h, 26 februari Beantwoorden

   Oh, super leuk! Daar ben ik zelf (zoiets je ziet, hahaha) ook heel erg fan van. Zo lekker vrolijk! :D

 • Anneleen
  Geplaatst op 14:29h, 25 februari Beantwoorden

  Deze instagrammers ken ik nog niet, ik ga meteen even rondkijken :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:06h, 26 februari Beantwoorden

   Tof!! Hopelijk zitten er leuke accounts voor je tussen :)

Geef een reactie