LOIS LOVES #8 ♡ DIY YOUTUBERS - LoisLorinde.nl
25735
post-template-default,single,single-post,postid-25735,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOIS LOVES #8 ♡ DIY YOUTUBERS

diy-youtube

Happy Friday DIYday! Vandaag heb ik helaas geen nieuw project voor jullie, maar ik weet wel waar jullie een hoop andere DIY inspiratie vandaan kunnen halen. In deze 8ste editie van Lois Loves zet ik mijn favoriete DIY YouTubers op een rijtje! En ik ben ook ontzettend benieuwd naar jullie favorieten!

diy-youtube-1

ANN LE

Ann Le deelt de leukste interieur DIY’s, tips en hacks! Daarnaast plaatst ze ook veel recepten en fashion tips. Ze brengt alles op zo’n vrolijke en positieve manier dat het mij eigenlijk weinig uitmaakt waar het over gaat. Hahaha.

diy-youtube-2

ELA GALE

Het kanaal van Ela Gale is gevuld met een heleboel originele vegan recepten en tips. Haar video’s zijn ook altijd heel informatief. Het is zo inspirerend om te zien hoe zich inzet voor de dieren en de natuur.

diy-youtube-3

HELLO MAPHIE

Gekke, originele en toch hele makkelijke DIY’s? Dan ben je bij Hello Maphie aan het juiste adres. Deze liquid pencil case wil ik snel een keertje maken. En oh, wat klinkt haar accent toch leuk!

diy-youtube-4

COOLIRPA

Coolirpa weet elk kledingstuk om te toveren tot een prachtig nieuw exemplaar! Haar Thrifted Transformations vind ik dan ook de leukste video’s. Ik ben zelf totaal niet handig met kleding, maar toch is ontzettend inspirerend om te zien.

diy-youtube-5

MR. KATE

Bij Mr. Kate moet je zijn voor interieur. Van simpele DIY’s tot hele complete make-overs. Het brengt mij elke keer weer op nieuwe ideeën. Nu kan ik al helemaal niet meer wachten tot ik mijn eigen plekje heb, haha.

diy-youtube-6

THE SORRY GIRLS

En mijn favoriete DIY YouTubers: Becky en Kelsey van The Sorry Girls! Sinds kort hebben ze ook een mooie website waar alle DIY’s nog makkelijker te vinden zijn per categorie. Ik ben dol op hun persoonlijkheid en stijl!

Wie is jouw favoriete (DIY) YouTuber?

liefsloisje

6 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:25h, 13 mei Beantwoorden

  Ik ga straks even op mijn gemak kijken naar de video’s.
  Leuke tips.

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:18h, 15 mei Beantwoorden

   Leuk!! Graag gedaan :D

 • Monique | WritingMonique
  Geplaatst op 08:30h, 13 mei Beantwoorden

  Oh zo cool! Ik ben dol op DIY Youtubers :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:18h, 15 mei Beantwoorden

   Oeeh, leuk! Wie is jouw favoriete? Heb je nog andere aanraders? :D

 • Elisse
  Geplaatst op 22:58h, 16 mei Beantwoorden

  Mijn favoriete DIY-tubers zijn zonder enige twijfel Threadbanger, Sea Lemon, Annika Victoria en HGTV Handmade! Allemaal leuke tips ook, en enkele die ik nog niet kende, merci :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:57h, 18 mei Beantwoorden

   Aah, jaa, Threadbanger is ook erg leuk! De andere ken ik nog niet, bedankt voor de tips! :D

Geef een reactie