LOIS LOVES ♥ APRIL 2014 - LoisLorinde.nl
15993
post-template-default,single,single-post,postid-15993,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOIS LOVES ♥ APRIL 2014

loisloves

Zoals jullie misschien is opgevallen is er al een tijdje geen Lois Loves blogje meer online gekomen. Dit komt omdat ik het rubriekje nu maandelijks wil gaan posten. Vandaag dus de loves van de maand april! Benieuwd naar de nieuwe liefdes? Lees dan verder. :D

gosh4

Laten we beginnen met deze fijne Eye Roll-on van GOSH. Je rolt de crème op je ogen met drie metalen bolletjes. Deze voelen ook nog eens lekker koud aan en zorgen voor een fris gevoel, heerlijk voor in de ochtend. Mijn huid voelt ook super zacht en gehydrateerd aan na gebruik.

neck5

Iets waar ik ook ontzettend blij mee bent is deze zelfgemaakte ketting. Gemaakt van twee oorhangers die ik kocht bij Orsay in Duitsland. Maar ik maakte niet één maar twee kettinngen. Eentje om weg te geven aan jullie! Doe jij al mee aan de winactie?

kiko9

Dit prachtige palette van Kiko, genaamd Coral Burgundy. Aaah, ik heb heel veel liefde voor de super gepigmenteerde kleurtjes. Het is een van mijn mooiste beauty producten! Natuurlijk kunnen jullie hierover nog een review verwachten met een ooglook erbij.

case1

Een tijdje geleden ontving ik een mailtje met de vraag of ik mijn eigen telefoonhoesje wilde ontwerpen. Natuurlijk wil ik dat! Via de site van Caseapp kan je heel gemakkelijk hoesjes ontwerpen met je eigen foto’s, plaatjes en teksten. Ik vind hem zo tof geworden!

buff

Ineens had heel blogland het erover, het W7 In The Buff palette. Een mooie dupe van het Urban Decay Naked 2 palette, en dat voor maar 7 euro. Ook ik ben erg enthousiast! Binnenkort komt er een review + een winactie online. (:

laptop2

Mijn nieuwe laptop, ik kan niet meer zonder! Alles gaat ineens een stuk sneller en de kwaliteit van het beeldscherm is zoveel beter. De overgang van Windows XP naar Windows 8 was erg wennen, maar ik heb er nu al geen problemen meer mee.

crayons3

Ook ben ik stiekem een beetje verliefd geworden op de jumbo lip crayons van Heng Fang. Deze twee lip potloden bestelde ik op eBay voor een klein prijsje. En wauw, wat een pigmentatie! Ze zijn fijn in gebruik en zien er prachtig uit. En je kan ook nog eens twee potloden winnen op mijn blog!

Wat is jouw nieuwe liefde van de maand april?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

13 Reactie's
 • Sas
  Geplaatst op 09:01h, 10 mei Beantwoorden

  Wat een super gaaf hoesje!

 • Svenja
  Geplaatst op 09:18h, 10 mei Beantwoorden

  Mooie foto’s! En wauw, dat palette van Kiko ziet er echt prachtig uit. Ben benieuwd naar de review!

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 09:29h, 10 mei Beantwoorden

  Dat kiko palette <3

 • Beautyjuf
  Geplaatst op 10:05h, 10 mei Beantwoorden

  Oh, het palette van Kiko is prachtig! Wat een mooie intense kleuren. Ik begrijp wel dat ‘ie in dit lijstje thuishoort!

 • Charlotte
  Geplaatst op 10:14h, 10 mei Beantwoorden

  Leuke favorieten! Dat hoesje is superleuk, mooi palette ook :)

 • Sophie
  Geplaatst op 10:50h, 10 mei Beantwoorden

  Oh la la, fijne favorieten! Ik vind het palette van Kiko zó gaaf! En je telefoonhoesje is ook lief geworden zeg :-)

 • Bouchra
  Geplaatst op 11:03h, 10 mei Beantwoorden

  Mooie favorieten! Dat palette van Kiko…wauw!

 • Kelly
  Geplaatst op 11:36h, 10 mei Beantwoorden

  Dat Kiko palette is werkelijk waar prachtig!

 • jana
  Geplaatst op 11:39h, 10 mei Beantwoorden

  Mooi dat palette van Kiko :D x

 • Lidewij
  Geplaatst op 14:41h, 10 mei Beantwoorden

  Oh wauw, dat palette van Kiko is echt een plaatje! En je telefoonhoes is zoooo leuk! Wat staan er leuke meiden op zeg :P

 • Heleen
  Geplaatst op 16:01h, 10 mei Beantwoorden

  Wauw wat heb je weer een mooie favorieten meiss. :) Erg leuk om te zien. Wat een leuke meisjes op je hoesje. ;-)

 • Eline
  Geplaatst op 18:58h, 11 mei Beantwoorden

  Dat hoesje <3 je bent lief

 • DQ
  Geplaatst op 21:54h, 11 mei Beantwoorden

  Dat palette van Kiko lijkt me prachtig! X

Geef een reactie