LOIS LOVES #6 ♡ THE WALK, SHREK, BUCKETLIST & MEER - LoisLorinde.nl
23577
post-template-default,single,single-post,postid-23577,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LOIS LOVES #6 ♡ THE WALK, SHREK, BUCKETLIST & MEER

lois-loves-hartje

Eindelijk weer eens een Lois Loves artikel waarin ik mijn nieuwste liefdes met jullie deel! Een nieuwe shampoo, een nieuwe body mist, een nieuwe KIKO winkel, mijn favoriete DIY’s, een hele toffe waargebeurde film en een guilty pleasure playlist. Lees snel verder!

KIKO IN UTRECHT!

Er zit eindelijk een KIKO in Utrecht! Need I say more?!

lois-lorinde-loves-6

SPORTLIFE DROPMINT KAUWGOM

Een tijdje geleden liet ik al een potje dropkauwgom zien, maar deze van Sportlife zijn nóg beter. Ik weet dat het een beetje gek of vies klinkt, maar ik vind ze echt het proberen waard!

lois-lorinde-loves-7

DIY: WASKNIJPER SNEEUWVLOKJES

Tijdens de kerstweken maakte ik deze super schattige wasknijper sneeuwvlokjes. Ook nu de feestdagen voorbij zijn vind ik ze nog ontzettend leuk als decoratie. Heb jij de DIY al gezien?

lois-lorinde-loves-8

lois-loves-itt

SHEA BODY MIST

Oh, ik ben dol op de body mists van The Body Shop! Mijn nieuwste aanwinst is de geur shea. Het ruikt echt naar pure shea boter. Een hele zachte en warme geur die het altijd goed doet. Photobombed by Elfje.

lois-lorinde-loves-9

BALEA SENSITIVE SHAMPOO

Tijdens een dagje shoppen in Duitsland kocht ik een aantal Balea producten bij DM. Waaronder deze Balea sensitive shampoo. Hij ruikt heerlijk naar frisse aloe vera en het belangrijkste: mijn gevoelige hoofdhuid kan er tegen! Een hele fijne shampoo.

Screen Shot 2016-01-03 at 14.31.34

SHREK PLAYLIST

Als alles even tegen zit, dan zet ik deze Shrek playlist aan. Ik weet het, het zijn veel foute nummers, maar ze zijn zo vrolijk en swingend! En het horen van de nummers brengt mij weer even helemaal terug naar ‘vroeger’, toen de eerste Shrek films uitgebracht werden. Tijd voor een Shrek marathon?

lois-lorinde-loves-10

FLYING TIGER MARBLE STICKERROL

Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste stickerrol met marmeren opdruk bij Flying Tiger. Toen durfde ik hem nog niet te gebruiken omdat ik bang was dat het op zou gaan. Inmiddels heb ik 4 rollen van 3 meter, dus kan ik wel even vooruit. Hahaha. Als jullie nog toffe DIY ideeën hebben dan hoor ik het graag!

lois-lorinde-loves-3

DIY: BUCKETLIST IN A JAR

Ik besloot het nieuwe jaar in te gaan met een heleboel gave uitdagingen en doelen, allemaal opgeslagen in een glazen potje. Met een beetje hulp van Het Bucketlist Boek heb ik deze DIY Bucketlist in a jar gemaakt. De bucketlist zal ik zondag delen in een My Mind artikel. Hopelijk kunnen jullie er veel inspiratie uit halen!

Screen Shot 2016-01-05 at 22.35.10

THE WALK

The Walk is een ontzettend gave film die ik laatst met mijn vriend heb gekeken. Het gaat over een man die over een koord wilt lopen tussen de twee Twin Towers. Het is een waargebeurd verhaal en dat maakt het extra spannend om naar te kijken. Zeker een aanrader! Als je meer wilt weten over het waargebeurde verhaal is dit artikel ook heel interessant om te lezen.

Wat is jouw nieuwste liefde? Ik ben benieuwd! Het mag alles zijn!

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

8 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:43h, 06 januari Beantwoorden

  Ben erg beinieuwd naar de film.
  Ken het niet.

 • Anna
  Geplaatst op 09:28h, 06 januari Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd naar The Walk, lijkt me een toffe film. En wat leeeeuk, de DIY met wasknijpers. Kan zeker nog vind ik, na de feestdagen Je hebt zulke goede ideeën! :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:18h, 08 januari Beantwoorden

   Awh, bedankt voor het grote compliment, Anna! En The Walk is zeker een hele toffe film!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 11:53h, 06 januari Beantwoorden

  Ik heb net mijn tweede ervaring met Kiko achter de rug en ik ben er zo blij mee. Ik voel een nieuwe verslaving komen :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:18h, 08 januari Beantwoorden

   Haha, en terecht! KIKO is geweldig! Ben benieuwd met welke producten jij ervaring hebt!

 • Manon
  Geplaatst op 14:16h, 06 januari Beantwoorden

  Ik ben echt benieuwd naar die film The Walk!

 • Mariska
  Geplaatst op 14:57h, 06 januari Beantwoorden

  Ja ik houd ook zo van Kiko! Geweldige winkels! Super schattige DIY’s ook :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:18h, 08 januari Beantwoorden

   Dank je wel Mariska!!

Geef een reactie