LOIS LOVES #5 ♡ ON TOP, KIKO MILANO & SMOOTHIE BOWLS - LoisLorinde.nl
21284
post-template-default,single,single-post,postid-21284,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LOIS LOVES #5 ♡ ON TOP, KIKO MILANO & SMOOTHIE BOWLS

loveloves

Nieuwe liefdes in een nieuwe Lois Loves. Zo ben ik, ja ik, verliefd geworden op een boek, een speciale Yankee Candle geur, een naar-kokos-ruikende shampoo, een olie- & azijnstel, een zelfgemaakte wasknijper-ketting en twee prachtige make-up producten. Hoe dat kan? Lees maar snel verder!

luv2

ANNA NOOSHIN ON TOP

Weet je nog dat ik bijna twee weken geleden zei dat ik On Top van Anna Nooshin uit heb gelezen? Het boek behoort dan ook zeker tot een van mijn nieuwe liefdes. Ik vind het geen ‘handboek voor online succes’ maar meer een boek vol korte levensverhaaltjes en tips over van alles en nog wat. En dat maakt het boek alleen maar leuker vind ik! Echt een aanrader dus.

luv

YANKEE CANDLE PARADISE SPICE

Ook een nieuwe liefde is de geur Paradise Spice van Yankee Candle. Niet dat ik de geur zelf zo heel bijzonder vind, maar wel de herinnering die ik eraan gegeven heb. Ik had deze small jar namelijk meegenomen naar mijn vakantiebestemming in Denemarken. Nu is het mijn Denemarken-geur geworden.

loves

LUSH CURLY WURLY KOKOSSHAMPOO

Oooh, wat is Curly Wurly van Lush een heerlijke shampoo! Het wassen is wel wennen want de substantie is best vet met stukjes kokos erin. Toch schuimt en reinigt het erg goed. Deze shampoo is wel voor de wat drogere haartjes. Ik blijf maar aan mijn haar ruiken en voelen.. Zo lekker en zo zacht.

clothespin1

CLOTHESPIN STATEMENT NECKLACE

De zelfgemaakte ketting van wasknijpertjes kwam gisteren online. Ik maakte ook een blauwe variant maar deze paarse is toch wel mijn favoriet. Ik draag ‘m de laatste tijd zo vaak!

auge7

SMOOTHIE BOWLS

En dan.. smoothie bowls! Smoothies van een dikkere substantie die je niet drinkt met een rietje maar eet met een lepel. Heerlijke toppings als chiazaad, kokosschaafsel en nootjes mogen natuurlijk niet ontbreken.

luv4

KIKO MIAMI BEACH BABE MASCARA & EYELINER

De mascara en eyeliner uit de Miami Beach Babe collectie zijn toch wel mijn favoriete Kiko producten van dit rijtje. De Power Pop mascara in 02 Electric Blue is bijna kobaltblauw en lekker opvallend. Ook de Miami Click Slick eyeliner in kleur 02 Aureus Tourquaise is prachtig!

luv5

OLIE- & AZIJNSTEL

Dit ‘olie- & azijnstel’ kwam ik tegen bij de Kringloop hier in de buurt. Ik zag hem toevallig diezelfde dag online voorbij komen voor meer dan 20 euro. Bij de Kringloop kon ik ‘m voor één euro echt niet laten liggen. In het kleine bolletje zit appelazijn en in de grotere bol zit olijfolie. Ideaal voor het maken van een snelle dressing! En de vorm is ook zo mooi. Toch, Kwalianus?

Wat is jouw nieuwste liefde?


Follow

4 Reactie's
 • Eline
  Geplaatst op 06:44h, 29 augustus Beantwoorden

  On Top is zo’n heerlijk boek! Ik heb hem 2x in een paar dagen uitgelezen. Leuke favorieten!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:02h, 30 augustus Beantwoorden

   Hahaha leuk, je hebt ‘m zelfs twee keer gelezen? Dat zegt genoeg!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 12:03h, 29 augustus Beantwoorden

  DAt olie en azijnstel lijkt me super

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:02h, 30 augustus Beantwoorden

   Is ‘ie ook! Heel handig en vooral mooi!

Geef een reactie