LOIS LOVES #4 ♡ ZOMERHOESJES, INSIDE OUT & GOOSE CREEK - LoisLorinde.nl
20681
post-template-default,single,single-post,postid-20681,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LOIS LOVES #4 ♡ ZOMERHOESJES, INSIDE OUT & GOOSE CREEK

loveittt

*Een nieuwe Lois Loves! Op deze zomerse dagen zit mijn iPhone ook weer in de kleurrijkste hoesjes. Ik ben ongelooflijk benieuwd naar de nieuwe Disney Pixar film Inside Out. En ik heb niet alleen kaarsen van Yankee Candle, Village Candle, Bath and Body Works.. Maar heb nu ook al een wishlist van het kaarsenmerk Goose Creek. Benieuwd naar mijn nieuwste liefdes? Lees dan verder!

liefd

ZOMERSE TELEFOONHOESJES

Deze tijd van het jaar ga ik weer voor vrolijke zomerse hoesjes! Bij Smartphonehoesjes.nl verkopen ze niet alleen kleurrijke iPhone 4 hoesjes, maar ook allerlei hoesjes voor de nieuwste smartphone modellen. Zoals een 6 Plus case, Huawei P8 Lite hoesje of een case voor je Magna smartphone.

DISNEY MOVIE – INSIDE OUT

Jaaa, een nieuwe Disney Pixar film. Bekijk hierboven de hilarische trailer van Inside Out. Het gaat over alle persoonlijkheden die zich in je hoofd afspelen. Ik vind het in ieder geval een erg leuk concept en ben erg benieuwd hoe de film gaat zijn. Inside Out is vanaf 15 juli te zien in de bioscoop!

goosewishlist

GOOSE CREEK WISHLIST

De laatste tijd ben ik veel andere populaire kaarsenmerken gaan proberen. Ja, mijn liefde is niet alleen bij Yankee Candle gebleven. Zo konden jullie al reviews lezen over Village Candle en Bath and Body Works. Nu heb ik ook al een ‘klein’ wishlistje van het merk Goose Creek gemaakt. So prettyy!

Heb jij al eens gehoord van Goose Creek?


8 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 07:05h, 21 juni Beantwoorden

  Ik ben echt zo benieuwd naar de nieuwe Pixar film; het lijkt me in ieder geval echt een geweldige film :’)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:07h, 24 juni Beantwoorden

   Jaa, mij ook! Ik kan niet wachten, hihi.

 • Eline
  Geplaatst op 09:05h, 21 juni Beantwoorden

  Ik wil echt naar de Pixar film, hij lijkt me weer zo leuk!!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:07h, 24 juni Beantwoorden

   Jaaa, ik moet er heen! Haha!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 12:09h, 21 juni Beantwoorden

  Inside out staat ook al een tijdje op mijn lijstje om te zien. Fijn dat ze er bijna is!!!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:08h, 24 juni Beantwoorden

   Jaaa, nog drie weekjes!

 • chucky1012
  Geplaatst op 13:18h, 21 juni Beantwoorden

  Leuke video!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:08h, 24 juni Beantwoorden

   Ja, grappig he! :)

Geef een reactie