LOIS LOVES #3 ♡ DIY PARFUM, KRASKAART & HUISDIER-MENSEN - LoisLorinde.nl
20241
post-template-default,single,single-post,postid-20241,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LOIS LOVES #3 ♡ DIY PARFUM, KRASKAART & HUISDIER-MENSEN

huisdiermensen2

Eindelijk weer een Lois Loves! Mijn eigen smeerbare parfum van een Yankee Candle waxtart. Een wereldkaart met kraslaag. Een prachtig nummer op repeat. En ik maakte kennis met een heleboel huisdier-mensen! Benieuwd naar al mijn nieuwe liefdes van de afgelopen tijd? Lees dan verder!

loveperfume

DIY SOLID PERFUME

Laatst plaatste Maaike een hele gave DIY op haar blog. Ze liet zien hoe je je Yankee Candle waxtart omtovert tot een smeerbare parfum. Dat moest ik proberen! Door de wax om te smelten met een gelijke hoeveelheid kokosolie is je solid perfume zo gemaakt. Ik koos voor de geur Vanilla Lime. Een heerlijke combinatie van warme vanille met het frisse van limoen. En mijn gevoelige huid kan er tegen!

SIA – BIG GIRLS CRY

Dit mooie nummer heb ik de laatste tijd echt ongelooflijk veel geluisterd. Big Girls Cry van Sia. Ook de moderne dans van Maddie Ziegler in de videoclip vind ik prachtig gedaan. Wauw.

hemawereldkaart

hemawereldkaart2

HEMA WERELDKAART MET KRASLAAG

Toen ik deze voorbij zag komen op internet ben ik vier verschillende HEMA filialen langs gegaan en pas bij de laatste heb ik een exemplaar kunnen kopen. Ik heb het over de ‘Scratch of the World’ kaart van HEMA! De wereldkaart is mintgroen met een zilveren kraslaag. Onder de kraslaag zit een een neon oranje kleur die tevoorschijn komt als je een land wegkrast. Zo gaaf!

huisdiermensen

HUISDIEREN ALS MENSEN

Een tijdje geleden plaatste ik mijn zelfverzonnen ‘Was als mijn huisdier een mens was..?‘ tag. Ik kreeg echt ontzettend veel leuke reacties van jullie! En een aantal bloggers hebben de tag ook ingevuld. Dagmar vertelde over de wilde avonturen van Poes. Lucinda beantwoorde de vragen over haar katten Riku en Sora. Bernadet gaf ons een kijkje in het leven van haar hond Sam. En ook Patricia vulde de tag in over haar katten Minoes, Tijger en Trixy. Echt geweldig en hilarisch om alle antwoorden te lezen!

Heb jij de tag al gedaan? :D


8 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:03h, 17 mei Beantwoorden

  Mooi liedje en ik gelukkig ben ik niet de enige die dit prachtig vindt!
  Ik zal later eens die tag gaan doen ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:03h, 17 mei Beantwoorden

   Ah, leuk om te horen dat je het ook zo’n prachtig nummer vind! En laat je het weten als je de tag ook gedaan hebt? :D

 • Denise
  Geplaatst op 10:15h, 17 mei Beantwoorden

  Aaaah die wereldkaart van HEMA, moet ik hebben! Thanks for sharing <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:04h, 17 mei Beantwoorden

   Hahaha, graag gedaan! Hij is ook zo geweldig!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 14:26h, 17 mei Beantwoorden

  Hihi wat leuk om een tart om te toveren tot een solid parfum

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:04h, 17 mei Beantwoorden

   Ja, het was heel erg leuk om te doen! En het werkt :D

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 15:18h, 17 mei Beantwoorden

  wat een geweldig nummer van Sia, dank je wel.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:04h, 17 mei Beantwoorden

   Hihi, graag gedaan! Geniet er van, het nummer is prachtig :)

Geef een reactie