LOIS LOVES #2 - MILEY, TRUI & INSTAGRAM - LoisLorinde.nl
19680
post-template-default,single,single-post,postid-19680,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LOIS LOVES #2 – MILEY, TRUI & INSTAGRAM

liefde

*En daar is nummer twee van de vernieuwde Lois Loves! Inclusief twee grappige filmpjes, de nieuwe Miley Cyrus Viva Glam lipstick, Yankee Candle Instagram accounts en meer. Benieuwd naar mijn nieuwste liefdes van de afgelopen paar weken? Lees dan snel verder!

KABOUTER WESLEY – ANIMEREN

Ik zit nu midden in de derde periode van mijn opleiding Communication and Multimedia Design. Voor het vak creative moeten we gaan animeren en toen liet de docent dit filmpje van Kabouter Wesley zien. Hahaha, zo grappig. Je kan eigenlijk alles animeren wat je wilt!

MILEY CYRUS VIVA GLAM LIPSTICK

Heel veel liefde voor de prachtige Miley Cyrus Viva Glam lipstick. Door de neutrale ondertoon staat ‘ie bijna iedereen goed! Én de volledige opbrengst van deze felroze lipstick gaat naar het MAC Aids Fund!

liefde2

YANKEE CANDLE INSTAGRAM ACCOUNTS

Samen met Sharmaine, Sharon, Kelly en Demi heb ik het @YankeeCandleNL Instagram account. Het is een grote gezellige Yankee Candle boel. En we reviewen elke dag een andere Yankee Candle geur op het @YankeeCandleDatabase account! Volg jij ons al?

KATTENFILMPJES

Van kattenfilmpjes krijg ik nooit genoeg! En katten in de witte sneeuw zijn natuurlijk extra schattig. Als catlover is de kans groot dat je het filmpje al kent. Kijk maar!

bornje7

STARFISH RING

Kwalianus heeft er een nieuwe zeevriendje bij. Namelijk mijn nieuwe starfish ring van Born Pretty Store. Ik vind het zo mooi dat de ring uit alleen maar vloeiende vormen bestaat. Wauw, een nieuwe favoriet!

liefde3

COLORBLOCK TRUI

Ik wil meer kleur in mijn kledingkast! Bij Your Look For Less heb je een hoop kleurrijke truien voor een zacht prijsje. Deze colorblock trui, mijn favoriet uit de webshop, is bijvoorbeeld maar 14 euro! Opvallend, maar niet too much. Zou jij ‘m ook dragen?

Wie/wat/waar is jouw nieuwste liefde?


8 Reactie's
 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 09:36h, 25 februari Beantwoorden

  Je zeester ring is echt leuk, heb er moeten lachen om dat kattenfilmpje!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:45h, 25 februari Beantwoorden

  Kabouter Wesley. Die vond ik vroeger echt super.

 • Kim
  Geplaatst op 11:37h, 25 februari Beantwoorden

  Hé mede ‘catlover’! Leuk filmpje, zag hem al bij DWDD. Die kat lijkt ook een beetje op de mijne :)

 • Manon
  Geplaatst op 12:43h, 25 februari Beantwoorden

  Haha die kat zo grappig!<3

 • Deisy
  Geplaatst op 15:31h, 25 februari Beantwoorden

  Hhahaha lig altijd dubbel om Kabouter Wesley, echt geweldig! O en die trui is prachtig: ik zou hem zeker dragen ja en precies zoals jij zegt niet te opvallend maar wel een lekker kleurtje. Leuk! X

 • chucky1012
  Geplaatst op 17:58h, 25 februari Beantwoorden

  Zo een mooie trui met kleuren waar men happy van wordt ;-)

 • Anneleen
  Geplaatst op 20:37h, 25 februari Beantwoorden

  Ik ben gelijk je yankee candle account gaan volgen! :)

 • DQ
  Geplaatst op 00:04h, 26 februari Beantwoorden

  Haha dat kattenfilmpje had ik ook al voorbij zien komen, echt hiliarisch! X

Geef een reactie