LOIS LOVES #1 - SHAMIR, JANE & YANKEE - LoisLorinde.nl
19577
post-template-default,single,single-post,postid-19577,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LOIS LOVES #1 – SHAMIR, JANE & YANKEE

loveit2

Jaaaa, Lois Loves is terug! Een tijd geleden deelde ik elke maand mijn nieuwe liefdes in de Lois Loves rubriek. Daarna was ik ermee gestopt en nu miste ik het toch wel. Vanaf nu zal ik eens in de zoveel tijd mijn liefdes weer met jullie delen. En niet alleen tastbare producten, maar ook andere dingen als filmpjes, muziek, series en foto’s. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

SHAMIR – ON THE REGULAR

On The Regular van Shamir vind ik echt een heerlijk nummer! Toen ik het liedje voor het eerste hoorde zat ik al te swingen. En hoe vaker ik het hoor, hoe meer ik ga swingen. De videoclip vind ik ook zo leuk en lekker fout! Dance, baby!

SHOWER SPEAKER

Mijn shower speaker was leeg en ik was de oplader kwijt. Dat zijn jammere dingen in het leven. Maar gelukkig vond ik tijdens het opruimen eindelijk de oplader weer! Er gaat nu geen douchebeurt voorbij zonder een goed swingend muziekje.

VISTAPRINT VISITEKAARTJES

Ein-de-lijk heb ikvisitekaartjes besteld! Het ontwerp is erg minimalistisch, net als de lay-out van mijn blog. De achterkant heb ik leeggelaten zodat ik er op kon tekenen. Nu zijn ze stuk voor stuk uniek en ik ben er ontzettend blij mee! Benieuwd? Bekijk hier ook de achterkant van de kaartjes!

JANE THE VIRGIN

Een tijd geleden deelde ik mijn serielijst en daar zijn inmiddels nog wat series bij gekomen. De nieuwste serie op de lijst is Jane the Virgin! Hierboven zie je een trailer van het eerste seizoen. Soms best dramatisch maar alles wordt met humor gebracht. Ik vind het in ieder geval erg grappig!

loveit

YANKEE CANDLE FIRESIDE TREATS

Als je mij volgt op Instagram weet je dat mijn Yankee Candle liefde weer helemaal is opgebloeid. Mijn favoriete geur van het moment is toch wel Fireside Treats. Hmmmmmm, marshmallows bij een heerlijk kampvuur. Volgende week komt er een artikel online waarin ik al mijn nieuwste Yankee Candles laat zien die ik de afgelopen tijd heb verzameld. En dat zijn er veel. Heel veel.

LOIS/2015 IN LEUVEN

Het afgelopen weekend was ik in Leuven met mijn vriend. In het verslag over het reisje naar Leuven liet ik deze foto zien. Er staat 2015 maar ik las eerst toch echt mijn naam. En velen van jullie ook! Echt ontzettend leuk om al jullie reacties te lezen. <3

Wie/wat/waar is jouw nieuwste liefde?


Tags:
10 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:32h, 07 februari Beantwoorden

  Dat is een leuke song waar je heerlijke dans moves op kan maken ;-)
  De candles zien er geweldig uit en lijken me zo heerlijk ruiken!
  Fijn zo een speaker waar muziek uit komt als je onder de douche staat.

  Xoxo

 • Wendy (B)
  Geplaatst op 07:40h, 07 februari Beantwoorden

  Hoe ben je er op gekomen om naar Leuven te gaan?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:37h, 07 februari Beantwoorden

   Ik mocht voor mijn blog een nachtje verblijven in een Novotel Hotel in Leuven. Super leuk!

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:43h, 07 februari Beantwoorden

  Wat een heerlijk artikel vol liefde! Ik heb de mini marshmellows in chocolademelk herontdekt. Wow die zijn lekker!

 • Wendy
  Geplaatst op 10:23h, 07 februari Beantwoorden

  Ik heb pasgeleden ook visitekaartjes bij Vistaprint besteld. Ben er heel blij mee. Origineel trouwens dat je zelf nog wat er op getekend heb.

 • Denise
  Geplaatst op 11:10h, 07 februari Beantwoorden

  Die visitekaartjes zijn echt heel mooi geworden. Leuk artikeltje!

 • Kelly
  Geplaatst op 16:07h, 07 februari Beantwoorden

  Leuke loves! Fireside treats is inderdaad heerlijk.

 • Dinja
  Geplaatst op 16:41h, 07 februari Beantwoorden

  Handig zo’n speakertje!

 • Anneleen
  Geplaatst op 19:10h, 07 februari Beantwoorden

  Die marshmallows geur van yankee candles lijkt me zalig!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 20:47h, 07 februari Beantwoorden

  Wat een leuke favorieten heb je!

Geef een reactie