LOIS LOVES ♥ MEI 2014 - LoisLorinde.nl
16119
post-template-default,single,single-post,postid-16119,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LOIS LOVES ♥ MEI 2014

loves

Het is de laatste dag van mei en het is tijd voor een nieuwe Lois Loves! Een blogje vol met nieuwe liefdes en favorieten van de afgelopen maand. Mooie beauty producten, goed gelukte DIY projectjes, gekke buigbare rietjes, de schattigste kittens en veel meer. Lees snel verder en love mee!

primark2

♥ Primark maxi dress

Yeheeess, eindelijk heb ik een goede maxi dress gevonden! Bij de Primark hadden ze er ontzettend veel en toch was er maar eentje die ik echt mooi vond, en dat was deze. Met een prachtig tie-dye patroon in mijn lievelingskleurtjes; paars, roze en turkoois. En hij heeft de perfecte lengte.

luv2

♥ Collection Lasting Perfection concealer

Een vriendinnetje van mij was met school naar Londen geweest en gaf mij dé concealer. Dé concealer van Collection waar iedereen het altijd over heeft. Eigenlijk gebruikte ik altijd een concealer van Catrice en die vond ik wel prima. Maar deze is echt tien keer beter! Het is echt een hele fijne concealer. Bedekt mooi, ziet er natuurlijk uit en blijft lekker lang zitten. Ik begrijp die hype wel!

kurk

♥ Cork pinboard

Een prikbord gemaakt van kurken. Functioneel, origineel en natuurlijk gewoon heel erg leuk. Volgens mij heb ik het een keer in een winkel gezien, maar je kan het natuurlijk heel makkelijk zelf doen! Toen ik de bak met kurken weer eens zag staan, ben ik gelijk aan de slag gegaan. En ik ben super blij met het resultaat dat nu in mijn kamertje hangt.

luv

♥ Buigbare rietjes

Op ebay bestelde ik deze toffe rietjes. Het buigbare stuk is extra lang en daar kan je hele leuke vormpjes mee maken. Zoals ik hierboven heb gedaan. Super vrolijk in smoothies, shakes en detoxwatertjes. Jullie gaan ze zeker nog vaak voorbij zien komen op Instagram.

inglot

♥ INGLOT Freedom System palette

Bij de Beautygloss Pre-Party stelde ik mijn eigen INGLOT Freedom System palette samen. Op party was het maar 20 euro in plaats van 34 euro, dus ik moest wel! Ik koos voor een aantal tinten die passen bij mijn groene ogen, twee matte en twee met glans. Oh, ik ben echt verliefd op dit prachtige palette.

buttonrings5

♥ Button rings

Op eBay bestelde ik laatst een set met ringen die je zelf kan ‘versieren’. Tijdens mijn zoektocht naar dingen om erop te plakken kwam ik erachter dat ik eigenlijk alleen knopen had gevonden. Uiteindelijk maakte ik 25 knoop-ringen! En ik vind ze stuk voor stuk heel erg mooi en uniek!

luv3

♥ Kittens kijken

Afgelopen dinsdag ben ik met mijn tante op kraamvisite geweest bij de kittens van haar collega. Het was zo geweldig om weer eens lieve kleine kittens vast te houden, ik heb er echt van genoten. Zo schattig hoe ze eerst druk aan het spelen zijn en daarna bij de moeder gaan drinken en in slaap vallen.

bubble

♥ Bubble Lights

Bubble lights. Al sinds Kerst zie ik ze overal voorbij komen. Maar dat het zo ontzettend makkelijk was om zelf te maken, dat wist ik eerst niet. Ineens kwam ik op het idee om bubble lights te maken met pingpongballetjes. En ik was binnen een kwartiertje al klaar! Het is een prachtige en vrolijke versiering voor in huis. En ik zoveel ontzettend leuke en enthousiaste reacties van jullie, super lief.

Wat is jouw mei liefde?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

Tags:
14 Reactie's
 • Dagmar
  Geplaatst op 06:54h, 04 juni Beantwoorden

  Mijn mei liefde? Je prachtige Inglot palette (SO PRETTY!) maar nu kan ik niet meer verder typen omdat ik gesmolten ben van de lieve foto’s van de kittens <3

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:42h, 04 juni Beantwoorden

  Leuk al die mooie DIY!
  De make-up palette is het mooist ;-)

 • Denise
  Geplaatst op 07:49h, 04 juni Beantwoorden

  Ik zou zo gelukkig worden wanneer ik bij van die schattige kittens zou zijn. Wauw, super cute! Je inglot palette is ook echt prachtig <3

 • jana
  Geplaatst op 07:50h, 04 juni Beantwoorden

  Die rietjes zijn superleuk :D x

 • Kirsten
  Geplaatst op 09:24h, 04 juni Beantwoorden

  Ik vind je zelf gemaakte prikbord van kurken erg gaaf :D super creatief!

 • Sophie
  Geplaatst op 09:31h, 04 juni Beantwoorden

  Wat een leuke favorieten; die kittens ahhhhh! <3 Cuuuute!

 • Priscilla
  Geplaatst op 09:49h, 04 juni Beantwoorden

  Die bubble lights wil ik nog steeds een van je namaken! Die zijn zo leuk :D En kittens zijn lief!!

 • Beautyjuf
  Geplaatst op 09:53h, 04 juni Beantwoorden

  Ahh, de kittens: cute!! Het pinbord gemaakt van kurken vind ik er leuk uitzien!

 • Manon
  Geplaatst op 11:24h, 04 juni Beantwoorden

  Ik vind die jurk wel heel mooi hoor en die kittens zijn zo schattig <3

 • Rosanne
  Geplaatst op 13:38h, 04 juni Beantwoorden

  Dat palette is zoooo mooi <3 En de kittens zijn echt cute. Mijn mei liefde zijn mijn twee nieuwe mac lipsticks haha. liefs x

 • Julie
  Geplaatst op 14:05h, 04 juni Beantwoorden

  Wat een super kleurrijke Maxi Jurk zeg! :-)
  Dat Inglot palette lijkt me echt erg mooi!

 • Marloes
  Geplaatst op 15:18h, 04 juni Beantwoorden

  Wat een fijne favorieten! Mooie maxi dress ook!

 • Kimberly
  Geplaatst op 15:35h, 04 juni Beantwoorden

  Die concealer wil ik ook nog zo graag! Die lijkt me echt geweldig haha. En die kittens, ZO LIEF

 • Petra
  Geplaatst op 00:52h, 06 juni Beantwoorden

  Mijn Mei liefde is het horloge wat ik voor mijn verjaardag kreeg van mijn echtgenoot….elke keer als ik er naar kijk, geniet ik er weer 100% van…de rietjes en het kraambezoek vind ik ook wel erg schattig…

  groetjes Petra

Geef een reactie