LOIS LOVES ♥ JUNI 2014 - LoisLorinde.nl
16658
post-template-default,single,single-post,postid-16658,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LOIS LOVES ♥ JUNI 2014

lubb

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is om mijn liefdes en favorieten van de afgelopen maand te showen. En mijn liefde was groot in juni! Met onder anderen producten van Lavera, The Body Shop, Hannah, Andrélon en HEMA, maar ook een aantal eigen DIY projectjes waar ik trots op ben. Lees verder en love mee!

han

Hannah Cleansing Clay en Clearity Cream
Als eerst twee absolute liefdes van de afgelopen maand. De Cleansing Clay en Cleaity Cream van Hannah. Het zijn van die fijne producten waar je je eigen spa-momentje mee kan creëren.

lov2

Lavera CC Cream
In de goodiebag van De Proefparade zat deze CC Cream van Lavera. Ik heb hem nu een maand in gebruik en het is een fijne verzorgende en goed dekkende CC Cream. Het droogt mat op dus meestal hoef ik ook geen poeder te gebruiken.

mollie

Mollie Makes Party & Weddings
Ben jij dol op DIY’s en creatieve projecten? Dan is dit nieuwe boek van Mollie Makes zeker wat voor jou! Het zit vol met creatieve inspiratie met duidelijke uitleg en prachtige foto’s.

lov3

2 meter lange oplader van HEMA
Toen ik deze oplader voor mijn iPhone 4s bij HEMA zag liggen heb ik hem meteen gekocht. Hij is namelijk 2 meter lang en ik kan niet meer zonder! In mijn kamer heb ik niet zo veel stopcontacten en nu kan ik altijd bij mijn mobiel als ‘ie aan het opladen is.

clothespin4

DIY: Clothespin necklace
Aaah, dit is het misschien wel het DIY project waar ik het meest trots op ben. Mijn statement ketting van mini wasknijpertjes. Het resultaat is zo gaaf geworden! Op straat kreeg ik er ook toffe reacties op, echt bijzonder dat vreemden er zo leuk op reageren.

lov4

The Body Shop Camomille make-up remover
Er zijn weinig make-up removers waar mijn huid niet geïrriteerd van raakt, en dit is er eentje van! Deze waterproef make-up remover met kamille van The Body Shop doet z’n werk goed zonder mijn huid uit te drogen of te irriteren. Echt een aanrader!

rocket8

Maybelline Rocket Volum’ Express mascara
Deze Maybelline mascara heeft de rooocket powerrr! Hij geeft mijn wimpers veel lengte, volume en blijft de hele dag mooi zitten. Heb jij hem al geprobeerd?

lov5

Andrélon Keratine Repair crème
De producten van Andrélon stellen mij nooit teleur. Toen ik de herstellende crème van de nieuwe Keratine Repair lijn probeerde was ik dan ook meteen enthousiast. Ik breng het aan in de puntjes van mijn haar en het ziet er meteen een stuk levendiger uit.

huid3

Zelfgemaakte droogshampoo
Waar ik afgelopen maand ook van ben gaan houden is het maken van mijn eigen droogshampoo. In dit zoutvaatje zit een mengsel van maizena en cacaopoeder die mijn haar tussen de wasbeurten weer opfrist en een lekker geurtje geeft.

ribbon

DIY: Ribbon bracelets
Een DIY waar ik ook heel trots op ben zijn deze armbandjes gemaakt van lint. Mooi en simpel, daar houd ik van! De armband met de doodshoofdjes ga ik binnenkort verkopen in een blogsale, omdat het toch niet helemaal mijn stijl is. So stay tuned!

Wat was jouw liefde van juni?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

12 Reactie's
 • Mira
  Geplaatst op 13:16h, 03 juli Beantwoorden

  Allemaal leuke dingen die ik zelf nog niet geprobeerd had! Mijn grootste liefde in juni was denk ik de Seaweed tonic van Body Shop! Mijn eeuwige liefde blijven toch de reinigingsproducten van Clinique maar daar kan ik moeilijk iedere maand over schrijven hihi

 • Manon
  Geplaatst op 14:14h, 03 juli Beantwoorden

  Fijne favorieten!

 • Kelly
  Geplaatst op 14:22h, 03 juli Beantwoorden

  Leuke favorieten! Die DIY armbandjes blijf ik leuk vinden. :)

 • Meike
  Geplaatst op 15:26h, 03 juli Beantwoorden

  Lavera kende ik helemaal niet, maar nu ben ik wel nieuwsgierig! De Camomille make-up remover van TBS gebruik ik ook en ik snap helemaal dat die een van je favorieten is!

 • DQ
  Geplaatst op 15:37h, 03 juli Beantwoorden

  Oeh ik vind vooral de armbandjes onwijs tof! X

 • Denise
  Geplaatst op 16:23h, 03 juli Beantwoorden

  Ah Lois, wat super leuk dat je je eigen droogshampoo maakt. Zo creatief! <3

 • Bouchra
  Geplaatst op 16:42h, 03 juli Beantwoorden

  Leuke favorieten! Ik ben benieuwd naar de maybelline mascara, even je review daarover lezen :)

 • jana
  Geplaatst op 19:48h, 03 juli Beantwoorden

  Hele leuke favorieten :) x

 • chucky1012
  Geplaatst op 22:23h, 03 juli Beantwoorden

  Dat zijn leuke favorieten! Vooral die producten van Hannah ;-)

 • Kim / Vintage & Beauty
  Geplaatst op 17:09h, 04 juli Beantwoorden

  Wat een fijne favorieten weer. Ik ben erg benieuwd hoe je die droogshampoo maakt!

 • Miss Sentinelli
  Geplaatst op 22:44h, 04 juli Beantwoorden

  Fijne favorieten! Zitten ook leuke DIY’s tussen! Die iPhone kabel is inderdaad zeer handig!

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:58h, 05 juli Beantwoorden

  Wat een heerlijke favorites en die armbandjes blijf ik ontzettend mooi vinden <3

Geef een reactie