LOIS LOVES ♥ JULI 2014 - LoisLorinde.nl
16848
post-template-default,single,single-post,postid-16848,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LOIS LOVES ♥ JULI 2014

luvjj

Nieuwe maand, nieuwe liefdes! Maar eerst zet ik de liefdes van de afgelopen maand even op een rijtje. Van hand geschreven armbandjes en lichtgevende bolletjes in een vaas tot een speaker voor onder de douche. Heel veel liefde dus. Lees verder en love mee!

wire8

DIY: Wire writing bracelets
Ik ben verliefd. Op deze zelfgemaakte ‘hand geschreven’ armbandjes. Om mijn pols doet het mij zelfs een beetje denken aan een tattoo. Volgende week laat ik aan jullie zien hoe ik ze heb gemaakt.

lensjes11

Fish-eye lensje
Aaawh, smelt jij ook weg bij deze foto’s? Het effect van een fish-eye lens zorgt voor zulke gave en schattige foto’s. Ik reviewde zo’n leuk lensje voor op mijn iPhone! En ik mag ook een toffe set met smartphone lensjes weggeven!

douche1

Shower speaker
Zet de speaker aan, zoek hem met de bluetooth functie op je telefoon, maak verbinding, speel muziek af en zing mee onder de douche. Met deze vrolijke shower speaker kan het! Lees ook mijn review!

bubblevase3

DIY: Bubble lights in glass
Plotseling kwam ik op het idee om mijn zelfgemaakte bubble lights eens op een andere manier te gebruiken. Het effect dat je krijgt door ze in een glazen vaas te doen is echt prachtig. Bekijk hier meer inspiratie volle foto’s.

vshoesjes6

Victoria’s Secret phone cases
De leukste en lekkerste hoesjes voor de zomer zijn natuurlijk deze van Victoria’s Secret. Een heerlijke cocktail met citrusjes en een parapluutje. Maar mijn absolute favoriet is de halve watermeloen, ik zou hem bijna opeten.

oreo

Oreo milkshake
Elke keer als ik deze foto zie krijg ik er spontaan weer zin in. Een verse romige Oreo milkshake maakt elke dag beter, haha. Wat een heerlijkheid! Heb jij het recept al geprobeerd

EMBROID2

DIY: Embroidery phone case
l een hele tijd wil ik de krullen die ik altijd teken borduren op een hoesje. Toen kwam ik op eBay een bijzonder hoesje tegen met gaatjes erin speciaal om te borduren. Op internet heb ik echt prachtige creaties gezien maar ik besloot het toch maar simpel te houden. Omdat ik gewoonweg het geduld niet heb. Benieuwd hoe ik te werk ben gegaan? Klik!

moodiez5

Moodiez agenda
Heb jij al een agenda voor komend jaar? Ik wel! Een mooie agenda van Moodiez met de meest inspirerende quotes. En van BacktoBasiX mag ik nu drie prachtige exemplaren weggeven! Ga naar mijn Facebookpagina en doe ook mee!

fashionweek2

Ready to Fish by Ilja
Als laatste de geweldige show van Ilja Visser tijdens Amsterdam Fashion Week. Het was zo tof om het een keer mee te maken! En jullie weten ook dat ik ontzettend trots ben op deze foto, haha.

Wat is jouw nieuwste liefde?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

8 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:28h, 02 augustus Beantwoorden

  Wat een prachtig armbandje ;-)
  Leuke foto’s.

  Fijne dag Xoxo

 • Sophie
  Geplaatst op 08:30h, 02 augustus Beantwoorden

  Wat een fijne favorieten! Ik vind je VS hoesje echt supercute en dat fisheye lensje vind ik ook echt superleuk. De foto’s met je katten, geweldig!

 • Dagmar
  Geplaatst op 09:46h, 02 augustus Beantwoorden

  Wauw wat een fijne favorieten <3 Heel erg leuk om te zien en stuk voor stuk leuke puntjes die je opnoemt waar ik ook heel blij van word :D

 • Kirsten
  Geplaatst op 12:02h, 02 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke dingen allemaal, vooral de Shower Speaker lijkt me echt heel handig!

 • Angela
  Geplaatst op 12:19h, 02 augustus Beantwoorden

  Wat een super leuke loves! Ik ben zelf helemaal verliefd op de victoria secret telefoon hoesjes!

 • jana
  Geplaatst op 12:56h, 02 augustus Beantwoorden

  Superleuke dingen allemaal vooral de milkshake :D

 • Sara
  Geplaatst op 16:34h, 02 augustus Beantwoorden

  Super tof!

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 13:47h, 03 augustus Beantwoorden

  Leuke dingetjes Lois!

Geef een reactie