LIFE #173 - FEBRUARI 2017 - LoisLorinde.nl
27749
post-template-default,single,single-post,postid-27749,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LIFE #173 – FEBRUARI 2017

Een weekje te laat, maar daar is ‘ie dan. Een nieuwe Life van de maand februari. Afgelopen maand heb ik wat muren geverfd, was ik 6 jaar samen met Bram, ging ik naar de Harry Potter exhibition, kwam generatie 2 uit van Pokemon Go en meer gekkigheden. Én ik begon mijn stage bij Studio Room. Lees verder voor de 173e editie van Life!

februari19

Het was tijd om mijn huisje toch wat kleur te geven. Ik koos voor een mooie diepblauwe kleur boven mijn nep haard. Aan de rand heb ik coole lichtstrip geplakt die kan veranderen in elke kleur van de regenboog.

diy-fotorek-3

Aan de andere kant van de woonkamer is de muur turquoise geworden. Het geeft alles net wat meer diepte. Ik wordt nog steeds heel blij van deze vrolijke kleur! Heb jij de DIY van mijn nieuwe fotopaneel al gezien?

februari2017-2

Een random ‘tekeningetje’ gemaakt op mijn mobiel.

februari2017-3

Knuffelen met Elfje.

februari2017-6

Heerlijk uit eten geweest omdat Bram en ik 6 jaar samen zijn!

februari2017-5

Familie van Bram ging naar Amerika en namen kaneelkauwgom mee. Aaah, ik ben dol op kaneel!

februari18

Toen generatie 2 in Pokemon Go uitkwam was ik stiekem toch wel erg enthousiast.

februari2017-8

Vrienden worden met vreemde katten.

februari2017-15

Polaroid with friends. <3 februari2017-11

Mijn moeder maakte een echte ijsbeer!

februari2017-12

Deze foto maakte ik per ongeluk en ik vind ‘m eigenlijk best cool.

februari2017-16

Een oude foto van mij als kleuter. Mijn gezicht versieren met stickers.

februari2017-17

Naar Fifty Shades Darker in Cinemec Utrecht met vriendinnen. Kon beter, maar het was vermakelijk, haha.

februari2017-13

De volgende dag was ik weer in Cinemec Utrecht voor de Harry Potter exhibition. Ik vond het vooral gaaf om de magische wezens te zien. Buckbeak leek zo echt. Heel knap gedaan!

februari2017-14

Helaas moesten we wel erg lang wachten en was er iets minder te zien dat ik had gehoopt. Maar opgegroeid zijnde met Harry Potter moest ik er natuurlijk heen.

februari2017-9

Over Harry Potter gesproken: een van mijn beste vriendinnen had de films nooit gezien, dus daar moest verandering in worden gebracht.

februari2017-10

Ik maakte een foto van haar bril voor de beamer. Een spontane foto met coole reflecties, schaduwen en kleuren.

Hoe was jouw februari?

liefsloisje

4 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 08:17h, 13 maart Beantwoorden

  Mooie kleuren hebben de muren!
  Prachtig had je op je telefoon getekend.
  Wat voor progamma gebruik je daarvoor?

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:13h, 22 maart Beantwoorden

   Dank je wel! Dit tekeningetje maakte ik gewoon via notities (standaard app op iPhone), haha!

 • Dinja
  Geplaatst op 16:36h, 13 maart Beantwoorden

  Volgens mij is je huisje lekker kleurig! Ik vind die turquoise kleur echt heel mooi :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:14h, 22 maart Beantwoorden

   Dank je wel, Dinja! Nu zien jullie natuurlijk net de muren die ik een kleurtje heb gegeven. Maar het is inderdaad best kleurrijk ja, haha! :D

Geef een reactie