LIFE #172 - JANUARI 2017 - LoisLorinde.nl
27707
post-template-default,single,single-post,postid-27707,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

LIFE #172 – JANUARI 2017

Eerste maandag van de maand, dus tijd voor een nieuwe Life! Ik heb de leukste foto’s en momenten van januari op een rijtje gezet. Van housewarming party en een nichten dinner, tot rood haar en wolken met een string aan. Lees verder voor de vernieuwde (en compactere) editie van Life!

januari2017-2

Het nieuwe jaar in gegaan met vrienden. Haha, het was een mooie nacht!

januari2017-3

De wolk had een string aan.

januari2017-4

Girls night met Laurie. Ik vond dat ze een keer een echte goede red velvet taart moest proeven, dus we hadden er zelf eentje gebakken, maar hij was helaas een beetje droog geworden.

januari2017-14

In mijn nieuwe huisje! In de hoek zie je mijn DIY color block kastje en inmiddels heeft de muur een mooie turquoise kleur gekregen, maar dat zien jullie in de Life post van februari!

januari2017-5

Mijn housewarming party met vrienden was zeer geslaagd! En wat een lieve cadeautjes allemaal!

januari2017-7

Ik verfde mijn nieuwe deurmat maar vond ‘m toch niet mooi genoeg voor een DIY. Dus hij belande tussen de mislukte DIY’s van afgelopen maand, maar daar waren de meeste van jullie het niet mee eens. Awwh. <3 januari2017-6

Beste vriendinnetjes sinds groep 4. Elisa (rechts) en ik (links) op schoolkamp. Erg charmant, haha.

januari2017-10

Ik besloot mijn haar weer eens een rood kleurtje te geven. Het is inmiddels al wat minder fel na een paar keer wassen.

januari2017-8

De kleuren bij ondergaande zon zijn magisch.

januari2017-9

Een mooi moment toen Bloempje en Elfje van elkaar schrokken, allebei aan een kant van het gordijn.

januari2017-12

Het laatste weekend van januari had ik een dinner met alle nichten van mijn vaders kant. Super gezellig! Ik en mijn zus zorgden voor het hoofdgerecht en maakten heerlijke vegetarische sushi én kleurrijke fruit sushi.

Hoe was jouw januari?

liefsloisje

4 Reactie's
 • Jessica J.
  Geplaatst op 10:34h, 06 februari Beantwoorden

  Oh wauw, die sushi mag je hier ook eens komen maken! :’D Erg leuk om te zien. Mooie housewarmingcadeaus heb je gekregen! Gefeliciteerd met je nieuwe plekje.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:43h, 09 februari Beantwoorden

   Haha, goed gelukt zijn ze he! En dank je wel, Jessica! <3

 • chucky1012
  Geplaatst op 05:32h, 07 februari Beantwoorden

  Leuke foto’s en de sushi ziet er heerlijk uit ;-)
  Wat is het recept?

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:45h, 09 februari Beantwoorden

   Dank je wel! Ik heb de uitleg op de sushirijst verpakking gevolgd. Maar wat ik er in gedaan heb is: komkommer, avocado, wortel, paprika, tofu en omelet.

Geef een reactie