KRINGLE CANDLE DAYLIGHTS - LoisLorinde.nl
21002
post-template-default,single,single-post,postid-21002,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

KRINGLE CANDLE DAYLIGHTS

kringle2

Inmiddels heb ik al een heleboel kaarsenmerken geprobeerd maar Kringle was nog nieuw voor mij. Sinds kort heeft Kadoshop De Duizendpoot ook Kringle Candle in de webshop. Van Annemarie mocht ik drie verschillende daylights ontvangen om te proberen. Ontzettend lief! Ik koos voor Espresso Crema, Watercolors en Fresh Baked Bread. Drie geuren die wat minder standaard zijn.

kringle

Daylights zijn soort grote waxinelichtjes met 12 branduren die bekend staan om hun goede geurverspreiding. Ideaal om een geur te proberen voor je een grote kaars aanschraft. Of leuk voor mee op vakantie! Kringle Candle heeft ook grote kaarsen of waxmelts voor in de brander.

kringle4

ESPRESSO CREMA

Espresso Crema ruikt echt naar hopjes. Je moet er van houden. Zoete mocha-snoepjes. Ik vind het lekker. De geur is ongelooflijk sterk en verspreidde zich al snel door het hele huis. Én tuin. Mijn moeder was in de tuin aan het werk en wist niet waar de geur vandaan kwam. Tot ik mijn kleine daylight kaarsje liet zien.

kringle6

WATERCOLORS

Watercolors deed mij meteen al denken aan Spun Sugar van Goose Creek die ik al eerder reviewde. Maar dan wat lichter en frisser. Ik ruik citrus, zoetigheid en een vrouwenparfum. Normaal ben ik niet zo van de parfum-achtige geuren. Maar omdat deze zo fris is kan ik ‘m wel erg waarderen. Lekker!

kringle5

FRESH BAKED BREAD

Dit kaarsje ruikt exact zoals de naam al doet vermoeden: versgebakken brood. Stokbrood om precies te zijn. Het is een heerlijke geur en ruikt ook zo echt. Elke keer als ik langs liep dacht ik even ‘waar is dat broodje?!‘. Hahaha. Al had de geur wel iets minder zout gemogen van mij.

kringle3

Drie totaal verschillende geuren, maar wel alledrie erg lekker. Espresso Crema is een sterke hopjes geur die het goed doet in een wat grotere ruimte. Watercolors is juist fijn in een kleine ruimte als je zin hebt in een zoet-frisse geur. En Fresh Baked Bread is een heerlijke geur van vers stokbrood voor in het weekend.

Kringle Candle kosten € 3,35 per stuk en zijn te bestellen bij Kadoshop De Duizendpoot.

Ken jij het merk Kringle al?


Follow

8 Reactie's
 • Natiza
  Geplaatst op 14:40h, 12 augustus Beantwoorden

  Verpakking ziet er zo ontzettend leuk uit! Ik kende merk nog helemaal niet :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:30h, 13 augustus Beantwoorden

   Jaaa, de verpakking is ook erg leuk. Ze hebben echt een groot ‘spaar ze allemaal’-gehalte! :)

 • Manon
  Geplaatst op 17:49h, 12 augustus Beantwoorden

  Oh wat een leuke verpakkingen, ik kende deze nog helemaal niet!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:31h, 13 augustus Beantwoorden

   Grappig dat je ze nog niet kende, ze zijn ook vrij nieuw hier in Nederland!

 • Maaike
  Geplaatst op 21:18h, 12 augustus Beantwoorden

  Hmm ze lijken me heerlijk! Gaaf dat ze ook nog zo goedkoop zijn. Leuk artikel <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:32h, 13 augustus Beantwoorden

   Awh, dank je wel! Ze zijn inderdaad helemaal niet zo duur als je even een geur wilt proberen! En ze gaan vaak zelfs langer mee dan 12 uur.

 • Roos
  Geplaatst op 08:41h, 18 augustus Beantwoorden

  Ahh wilde ik net flink gaan inslaan blijkt dat de meeste uitverkocht zijn! En ik was door jouw artikel juist zo benieuwd naar baked bread :)

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 13:52h, 22 augustus Beantwoorden

  Deze kaarsen zou ik ook met veel plezier in mijn living branden

Geef een reactie