KIKO COLOR FEVER EYESHADOW PALETTE CORAL BURGUNDY + LOOK - LoisLorinde.nl
15833
post-template-default,single,single-post,postid-15833,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

KIKO COLOR FEVER EYESHADOW PALETTE CORAL BURGUNDY + LOOK

kikoo5

Eindelijk is ‘ie daar! Mijn review over dit prachtige oogschaduw palette van KIKO. Genaamd ‘Coral Burgundy’, oftewel ‘Koraal Bordeaux’. Al eerder kwam mijn andere topper van KIKO online, een matte lipstick in de kleur Bright Orange. Maar nu is het tijd voor hét palette met de mooiste bordeauxrode tinten voor groene ogen. Oh, ik kan niet meer zonder!

kikoo2

kikoo7

KIKO Color Fever eyeshadow palette Coral Burgundy kosten € 13,90 en is te koop bij KIKO stores (niet in Nederland, helaas) of online verkrijgbaar in de webshop.

Toen ik in Duitsland bij een KIKO was, was dit de eerste oogschaduw die ik had geswatched. Het was liefde op het eerste gezicht! Toch hield de prijs mij tegen en heb ik hem niet gekocht. Gek, want de oogschaduw is helemaal niet duur voor de kwaliteit die je er voor krijgt. Maar toen ik hoorde dat ze online ook naar Nederland gingen verzenden heb ik mijn slag geslagen.

kikoo6

hoii

Wauwie, de kleurtjes zijn erg goed gepigmenteerd en hebben allemaal een mooie shimmer. De oogschaduw is romig en voelt zacht aan op de huid. Erg fijn om aan te brengen. En ik had geen last van fall-out. De lichtste oogschaduw ligt dichtbij mijn huidskleur en is daarom de perfecte highlighter. Daarnaast een koraalroze kleurtje, dan een bordeauxrode tint en een hele donkere bordeaux.

kikoooo
kikooo

De ooglook is erg simpel, maar toch mooi en feestelijk. Natuurlijk gebruikte ik de lichtste kleur als highlighter. De koraalroze kleur over het gehele ooglid en bordeauxrood in de crease. Als laatste zette ik nog een winged eyeliner met de donkerste kleur. Voor een mooi straks lijntje maak ik eerst mijn oogschaduw kwastje vochtig met water. Je trekt zo een vloeiende lijn.

kikoo3

De kleurtjes zijn prachtig, het pigment is super, de oogschaduw werkt fijn, de verpakking is chique en.. wat wil je nog meer! Dit palette gebruik ik nu bijna dagelijks, zo mooi vind ik ‘m. Het was het geld meer dan waard. I love it! :)

KIKO Color Fever eyeshadow palette Coral Burgundy kosten € 13,90 en is te koop bij KIKO stores (niet in Nederland, helaas) of online verkrijgbaar in de webshop.

Wat is jouw favoriete oogschaduw?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

16 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:32h, 01 juni Beantwoorden

  Wauw, prachtige palette met goed gepigmenteerde kleuren ;-)
  Mooie ooglook heb je ermee gemaakt.

 • Ceetje
  Geplaatst op 07:56h, 01 juni Beantwoorden

  Wat een chique palette. Ik heb nog geen oogschaduw van kiko.

 • Sophie
  Geplaatst op 09:16h, 01 juni Beantwoorden

  Heel erg mooi! Ik ben dol op Kiko en het pigment is écht prachtig! Je look vind ik ook erg gaaf!

 • Lidewij
  Geplaatst op 09:40h, 01 juni Beantwoorden

  Wat een mooie pigmentatie! Je look vind ik ook heel tof :D

 • Dagmar
  Geplaatst op 09:52h, 01 juni Beantwoorden

  Waauwiee so pretty! Echt een plaatje <3

 • Beautyjuf
  Geplaatst op 09:55h, 01 juni Beantwoorden

  Wat een prachtige kleuren bevat dit palette! Je ooglook vind ik zeer geslaagd :-)

 • Sara
  Geplaatst op 11:48h, 01 juni Beantwoorden

  Dit palette is echt een pareltje. Wauw wat vind ik ´m mooi!

 • Denise
  Geplaatst op 12:22h, 01 juni Beantwoorden

  Wat een plaatje! <3

 • Bertine
  Geplaatst op 12:58h, 01 juni Beantwoorden

  echt mooie kleurtjes!

 • Julie
  Geplaatst op 13:57h, 01 juni Beantwoorden

  Wauw, die kleuren zijn prachtig! Goede pigmentatie ook!
  Ik zou zo verliefd kunnen worden op dit palette! :-)

 • Kirsty
  Geplaatst op 19:16h, 01 juni Beantwoorden

  Wauw wat een mooi paletje zeg! Vind je look ook heel mooi, staat erg goed bij je oogkleur!

 • Angelique
  Geplaatst op 20:02h, 01 juni Beantwoorden

  Wow wat een prachtig gepigmenteerd palette!

 • Heleen
  Geplaatst op 21:39h, 01 juni Beantwoorden

  Oehhhh wat een mooi palette! En je look is ook prachtig lieve Lois! :D

 • Meike
  Geplaatst op 01:20h, 02 juni Beantwoorden

  Erg mooie kleuren! Ik vind je ooglook ook heel leuk, lekker draagbaar!

 • rachel
  Geplaatst op 16:52h, 02 juni Beantwoorden

  vind het niet eens heel duur ziet er goed uit zeg

 • Fashion meets Beauty
  Geplaatst op 21:59h, 03 februari Beantwoorden

  WOW! Dit palette moet ik ook hebben.. Leuke blog heb je trouwens :)

Geef een reactie