KIBIZA BOHO NECKLACE - LoisLorinde.nl
19832
post-template-default,single,single-post,postid-19832,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

KIBIZA BOHO NECKLACE

kibiza

Via de Yankee Candle facebook kwam ik Kim tegen. Ze kocht een kaars van mij en zo raakte wij een beetje aan de praat. Kim vertelde dat ze haar zelfgemaakte sieraden verkoopt op haar Kibiza facebookpagina tot de webshop vernieuwd is. Ik mocht een prachtige Boho necklace ontvangen in de kleur Watermelon. Helemaal in Ibiza stijl! Kijk je mee?

kibiza2

kibiza4

De ketting zat in een mooi doorzichtig zakje met visitekaartje erbij. Altijd leuk als er aandacht wordt besteed aan het inpakken van een pakketje! En de ketting is net zo schitterend als op de foto, wauw! De bedel is gemaakt van echt watermeloen-kleurig natuursteen en kleurt mooi bij het goud.

kibiza5

kibiza6

Kim + Ibiza = Kibiza

Heel tof hoe Kim de Ibiza stijl terug laat komen in al haar Kibiza sieraden. Neem zeker even een kijkje op haar pagina om alle andere sieraden te bewonderen. Van kettingen en armbanden, tot vrolijke bandjes voor in je haar. De Boho necklace van Kibiza kost € 14,95 is te bestellen via de facebookpagina tot de Kibiza webshop geopend is.

Ken jij Kibiza al?


10 Reactie's

Geef een reactie