KATTENCAFÉ KOPJES IN AMSTERDAM - LoisLorinde.nl
20294
post-template-default,single,single-post,postid-20294,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

KATTENCAFÉ KOPJES IN AMSTERDAM

kopjeskattencafe2

Afgelopen vrijdag bracht ik mijn eerste bezoekje aan Kattencafé Kopjes in Amsterdam. En ik kan jullie nu alvast vertellen dat het zeker niet mijn laatste bezoek zal zijn. In het café lopen zeven super lieve katten rond. En de sfeer met alle andere catlovers was zo gezellig! Kijk je mee naar mijn foto’s?

kopjeskattencafe9

kopjeskattencafe

Bij binnenkomst moet je je handen desinfecteren en worden de huisregels uitgelegd. Daarna loop je de café ruimte binnen. Alles is helemaal ingericht voor de katten met doosjes, mandjes, krabpalen, klimpalen en nog meer moois. Een echt kattenparadijsje.

kopjeskattencafe8

Ook is er een cats only ruimte waar de katten heen kunnen als ze geen zin hebben in mensen. Toch kwamen alle katten gewoon bij ons in de ruimte zitten. Ze konden alle aandacht wel waarderen, haha.

kopjeskattencafe4

Dit is Dilla, de zoon van Maan die ik niet op de foto heb staan. Hij heeft de hele tijd lekker liggen slapen op deze stoel maar vond het heerlijk om af en toe even geaaid te worden.

kopjeskattencafe5

kopjeskattencafe3

Midori is echt een rovertje. Thuis ben ik al twee katten gewend die mijn eten willen stelen, maar Midori is er toch net wat beter in. Voor je het weet is Midori al op je tafel gesprongen om te graaien naar je taart. Ze was ook de meest actieve kat in het café. Schattig en sneaky.

me7

kopjeskattencafe7

Horus is overduidelijk de knuffeligste kat van het café. Hij kwam dan ook meteen bij mij (en anderen) op schoot liggen. Al die aandacht vind hij heerlijk. En zijn zusje Rosie liep hier ook ergens rond.

kopjeskattencafe6

Dit is Eleonore, het halfzusje van Tiny waar ik geen goede foto van heb. Eleonore en Tiny zijn de jongste katjes in Kopjes. Dat was te merken, want ze waren continue met elkaar aan het spelen.

kopjeskattencafe2 copy

Kattencafé Kopjes is ontzettend gezellig met alle andere catlovers. Je merkt dat iedereen meer met de katten bezig is dan met zichzelf. En dat zorgt voor een open sfeer waardoor je sneller met elkaar een praatje maakt. Het was echt een geweldige ervaring en ik raad alle kattenliefhebbers aan om ook een bezoekje te brengen. Ik ga in ieder geval snel nog een keertje langs! Reserveren kan hier!

Ga jij een bezoekje brengen aan Kattencafé Kopjes?


14 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:05h, 13 mei Beantwoorden

  Leuk en zo schattig!

 • Ingeborg
  Geplaatst op 07:43h, 13 mei Beantwoorden

  Wat leuk dat je daar langs bent geweest! Ik zou ook nog heel graag een keer willen gaan, ik vind het zo’n leuk concept!

 • Sophie
  Geplaatst op 09:24h, 13 mei Beantwoorden

  Ohhh dit is zo schattig <3 <3 Ik wil hier echt eens heen haha!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:31h, 13 mei Beantwoorden

  Ik vind dit zo gezellig ogen. Hier wil ik ook wel eens heen als ik weer eens in amsterdam ben

 • Joyce - Beamingbeautynl
  Geplaatst op 11:59h, 13 mei Beantwoorden

  Echt zo onwijs leuk! Helaas zit het aan de andere kant van het land. Toevallig ben ik eind van de maand in Amsterdam voor een event, misschien dat ik vooraf een bezoekje kan inplannen haha.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:26h, 14 mei Beantwoorden

   Oh, dat is inderdaad wel even balen met de reistijd. Maar wie weet komt een bezoekje dan wel uit! Zeker het proberen waard! :D

 • Nienke
  Geplaatst op 12:06h, 13 mei Beantwoorden

  Heel leuk, hier wil ik ook nog een keer langs als ik in Amsterdam ben :)

 • Amanda
  Geplaatst op 13:28h, 13 mei Beantwoorden

  Ik wil zeker een bezoekje brengen aan dit café, lijkt me super leuk! Echt een heel leuk concept.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:27h, 14 mei Beantwoorden

   Het is ook echt super super leuk! Zeker een aanrader! :D

 • Manon
  Geplaatst op 13:50h, 13 mei Beantwoorden

  Wat een mooie katten allemaal,wil hier best wel een keer een bezoekje aan brengen!

 • lonneke
  Geplaatst op 16:17h, 13 mei Beantwoorden

  Oh wauw, wat ontzettend leuk!
  Prachtige foto’s zijn het ook.
  Liefs Lonneke

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:26h, 14 mei Beantwoorden

   Dank je wel voor het compliment Lonneke! Ik hoop met deze foto’s een goede indruk te geven van de sfeer :D

 • Stephanie
  Geplaatst op 19:23h, 13 mei Beantwoorden

  Zo onwijs leuk dit concept! Misschien neem ik er ooit eens een kijkje :)

 • Eline
  Geplaatst op 19:08h, 14 mei Beantwoorden

  Wat een leuk en grappig concept!

Geef een reactie